Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

PLE, COMISSIÓ DE GOVERN, CONSELL EXECUTIU I PRESIDÈNCIA

Núm. 8621
Decret pel qual es deleguen de les funcions de la Secretaria de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) pel període comprès entre els dies 18 i 21 de juliol de 2016, ambdós inclosos

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El president del Consell Insular de Mallorca, el dia 18 de juliol de 2016, va resoldre:

«Fets

1. El dia 8 de novembre de 2006 el secretari general va delegar les funcions de Secretaria de l’Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca, ara Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), en la Sra. Immaculada Borràs Salas.

2. El dia 29 d’octubre de 2015 es van encomanar les funcions de Secretaria delegada de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials a la Sra. Isabel Moragues Marquès, en els casos d’absència reglamentària o malaltia de la titular.

3. El dia 18 de juliol de 2016 el director gerent de l’IMAS ha comunicat que la Sra. Immaculada Borràs Salas té una lesió que la impedeix firmar i la secretària delegada substituta està gaudint el seu període de vacances i sol·licita que es deleguin les atribucions de la Secretaria Delegada en la funcionària Antònia Nicolau Llabrés, tècnica d’Administració General del Servei Jurídicoadministratiu, que compleix els requisits exigits als Estatuts de l’IMAS per poder exercir com a secretària delegada, pel període comprés entre el 18 i el 21 de juliol de 2016, ambdós inclosos.

4. El secretari general el dia 18 de juliol de 2016 ha fet la proposta de delegació.

Fonaments jurídics

1. L’article 14.1 dels Estatuts de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials estableix que actuarà de secretari el secretari general del Consell de Mallorca, que podrà delegar en un funcionari del grup A del propi Institut Mallorquí d’Afers Socials.

2. Les funcions de fe pública i assessorament legal preceptiu respecte de juntes, òrgans o entitats dependents de la Corporació distintes de la Presidència, Ple o Comissió de Govern poden ser encomanades per la Corporació a funcionaris propis que no tenguin la condició d'habilitació de caràcter nacional, a proposta del titular de la Secretaria i que actuaran com a delegats d'aquest (art. 13.2 RD 1174/1987, de 18 de setembre).

Per tot això, decret:

1. Encomanar les funcions de Secretaria Delegada de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials a la Sra. Antònia Nicolau Llabrés, que compleix els requisits establerts a l’article 14.1 dels Estatuts de l’IMAS, pel període de temps comprés entre els dies 18 i 21 de juliol, ambdós inclosos.

2. Notificar-ho a la Presidència, a la Gerència, a les direccions executives de l’IMAS i a les persones interessades.

3. Publicar el contingut d’aquest decret en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

   

Palma, 19 de juliol de 2016

Per delegació del president, el secretari general
(Decret de 17 de juliol de 2015, BOIB núm. 114, de 28 de juliol de 2015)
Jeroni M. Mas Rigo