Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 8612
Decret de delegació de Competències

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 18 de juliol de 2016, el Batle Sr. Martí A. Torres Valls, ha dictat la resolució que seguidament es transcriu:

“DECRET DE DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES                 

Atès que en data 10 de juny de 2016, mitjançant escrit amb RGE 3654, l’Agència Tributària de les Illes Balears ha sol·licitat, d’acord amb els articles 108 i següents del Reglament General de Recaptació, que s’emeti un informe sobre si els béns immobles embargats a l’entitat deutora amb C.I.F. B-07535487 són o no d’utilitat per a l’Ajuntament a l’efecte de dictar, en el seu cas, la corresponent resolució d’adjudicació.

Atès que la competència per tramitar aquest procediment correspon al Balte i que, degut a la relació de parentesc, concorre en ell motiu per haver d’abstenir-se en intervenir-hi.

Vist que l’art. 13 de la Llei 30/1992 i l’article 43 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s’aprova el Reglament d’Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals permet la delegació de competències atribuïdes a aquesta batlia, RESOLC

PRIMER.- Delegar al Sr. Joan Monjo Estelrich, Primer Tinent de Balte, les competències pròpies d’aquesta batlia relatives a la tramitació del procediment relatiu a la sol·licitud d’informe sobre la utilitat per a l’Ajuntament dels béns immobles embargats a l’entitat deutora amb C.I.F. B-07535487

SEGON.- Publicar la present delegació al BOIB de conformitat amb el que disposa l’art 13.3 de la Llei 30/1992 de RJAPAC.”

Contra la present resolució es podrà interposar el recurs contenciós-administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des del dia següent de la seva publicació. Alternativament i de forma potestativa, es pot interposar recurs de reposició davant el mateix òrgan que l’ha dictat, en el termini d’un mes a comptar des del dia següent de la seva publicació. Tot això sens perjudici de qualsevol altre recurs o reclamació que considereu convenient d’interposar.

  

Santa Margalida, 18 de juliol de 2016

El Batle,

Martí A. Torres Valls