Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITAT

Núm. 18426
Resolució del conseller d’Educació i Universitat de 30 de novembre de 2015 per la qual s’estableix el grau d’experimentalitat dels estudis del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana de la Universitat de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En data 29 de setembre de 2015, la Universitat de les Illes Balears va presentar una sol•licitud (registre d’entrada núm. 59910/2015) en què demanava, d’una banda, l’autorització per implantar i impartir els estudis del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana i, de l’altra, l’establiment del grau d’experimentalitat d’aquests estudis, en aplicació de la disposició final segona del Decret 65/2015, de 10 de juliol, pel qual s’aproven els preus públics dels serveis acadèmics i administratius corresponents als ensenyaments oficials de la Universitat de les Illes Balears.

En aquesta sol•licitud, la Universitat de les Illes Balears exposa que aquests estudis provenen del Màster Universitari en Nutrició Humana i Qualitat dels Aliments, impartit des del curs 2007-2008 i actualment en extinció, al qual es va assignar el grau d’experimentalitat 5, com s’indica en l’apartat 2.5 de l’annex III del Decret esmentat.

2. La disposició final segona del Decret 65/2015 habilita el conseller d’Educació i Universitat perquè, mitjançant una resolució, estableixi el grau d’experimentalitat dels estudis la impartició dels quals s’autoritzi dins el termini de vigència del Decret, a l’efecte d’establir els preus públics de la matrícula d’aquests estudis.

3. L’1 d’octubre de 2015, la Junta de Coordinació Universitària de les Illes Balears va acordar proposar al conseller d’Educació i Universitat que emetés un informe favorable a la implantació dels estudis del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana. Finalment, el conseller va emetre aquest informe en data 9 d’octubre de 2015.

4. En data 29 d’octubre de 2015, el Consell de Govern va acordar autoritzar la Universitat de les Illes Balears a implantar i impartir els estudis del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana.

5. El 30 de novembre de 2015, el director general de Política Universitària i d’Ensenyament Superior va signar una proposta de resolució relativa al grau d’experimentalitat dels estudis corresponents a aquest Màster, en la qual es determina que els correspon el grau d’experimentalitat 5.

Fonaments de dret

1. El Decret 65/2015, de 10 de juliol, pel qual s’aproven els preus públics dels serveis acadèmics i administratius corresponents als ensenyaments oficials de la Universitat de les Illes Balears (BOIB núm. 104, d’11 de juliol).

2. L’Acord del Consell de Govern de 29 d’octubre de 2015 pel qual s’autoritza la Universitat de les Illes Balears a implantar i impartir els ensenyaments oficials del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana (BOIB núm. 158, de 30 d’octubre).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Establir el grau d’experimentalitat 5 per als estudis del Màster Universitari en Nutrició i Alimentació Humana de la Universitat de les Illes Balears.

2. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

3. Notificar aquesta Resolució a la Universitat de les Illes Balears.

Contra aquesta Resolució —que exhaureix la via administrativa— es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d’Educació i Universitat en el termini d’un mes comptador des de l’endemà d’haver-se publicat en el BOIB, d’acord amb l’article 117 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú, i l’article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També s’hi pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l’endemà d’haver-se publicat en el BOIB, d’acord amb l’article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 30 de novembre de 2015

El conseller d’Educació i Universitat
Martí X. March Cerdà