Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'HISENDA I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES

Núm. 18345
Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 18 de desembre de 2015 per la qual es modifica la Resolució de 7 de juliol de 2015 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, d’altres conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l’Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

 1. Mitjançant la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 7 de juliol de 2015, publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 101, de 8 de juliol, es varen delegar determinades competències, i també la signatura d’alguns documents, en determinats òrgans de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, d’altres conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l’Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i es va fixar el règim de suplències dels òrgans directius de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, tot això en el marc de la nova estructura organitzativa de l’Administració autonòmica arran del Decret 12/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma.

 2. Aquesta Resolució —que inclou les delegacions de caràcter general que es fan a la secretària general de la Conselleria, al director general de Pressuposts i Finançament i al director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni— fou modificada mitjançant la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 13 de juliol de 2015 (BOIB núm. 111, de 23 de juliol), a fi, entre altres modificacions, d’incorporar algunes delegacions puntuals en matèria de patrimoni al director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni, i completada, posteriorment, amb altres delegacions específiques en matèria de gestió de personal i en matèria d’emergències i interior, per mitjà de diverses resolucions de 4 de setembre, de 21 de setembre i de 17 de novembre de 2015 (BOIB núm. 148, de 8 d’octubre, i BOIB núm. 175, de 28 de novembre).

 3. Doncs bé, a fi d’agilitar els procediments administratius inherents a la gestió patrimonial dels béns i els drets de la Comunitat Autònoma, s’entén convenient delegar en el director general del Tresor, Política Financera i Patrimoni l’exercici de determinades competències addicionals en matèria de patrimoni que corresponen originàriament a la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques, concretament les resolucions d’inici de tots els procediments de gestió patrimonial que, en el marc de la Llei 6/2001, de 6 d’abril, del patrimoni de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, i del Reglament que la desplega, aprovat pel Decret 127/2005, de 16 de desembre, s’inicien d’ofici, la qual cosa exigeix modificar la Resolució de delegació general de 7 de juliol de 2015, esmentada abans.

 Fonaments de dret

 1. L’article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

 2. Els articles 25 i 42 c de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 3. El Decret 8/2015, de 2 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual es determina la composició del Govern i s’estableix l’estructura de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 4. El Decret 24/2015, de 7 d’agost, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s’estableixen les competències i l’estructura orgànica bàsica de les conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 Per tot això, dict la següent:

  RESOLUCIÓ

1. Afegir un nou punt, el 4t, a la lletra e de l’apartat 2 de la Resolució de la consellera d’Hisenda i Administracions Públiques de 7 de juliol de 2015 de delegació de competències i de delegació de signatura en determinats òrgans de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, d’altres conselleries de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, de l’Agència Tributària de les Illes Balears i del Servei de Salut de les Illes Balears, i de suplència dels òrgans directius de la Conselleria d’Hisenda i Administracions Públiques, amb la redacció següent:

 4t. Les resolucions d’inici de tots els procediments administratius inherents a la gestió patrimonial dels béns i els drets de la Comunitat Autònoma i, en particular, dels relatius a les adquisicions, les alienacions, les permutes, els arrendaments, l’acceptació de donacions, les cessions gratuïtes, les cessions d’ús, les revocacions de cessions gratuïtes d’ús d’aquests béns i drets, les partions i amollonaments, la recuperació de la possessió, les concessions demanials, les reserves demanials, l’explotació de béns patrimonials, les adquisicions de títols representatius del capital i l’exercici de la potestat investigadora.

 2. Disposar que aquesta Resolució tengui efectes des del dia que es publiqui en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 3. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

 Palma, 18 de desembre de 2015

 La consellera d’Hisenda i Administracions Públiques
Catalina Cladera i Crespí