Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 18341
Resolució del president del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la qual s'aprova la convocatòria per a la selecció dels Grups d'Acció Local que gestionaran les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu LEADER, per al període de programació de desenvolupament rural 2014-2020

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Reglament (UE) núm. 1303/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 17 de desembre de 2013, pel qual s'estableixen disposicions comunes relatives al Fons Europeu de Desenvolupament Regional, al Fons Social Europeu, al Fons de Cohesió, al Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i al Fons Europeu Marítim i de la Pesca, i pel qual s'estableixen disposicions generals relatives al Fons Europeu de Desenvolupament Regional, al Fons Social Europeu, al Fons de Cohesió i al Fons Europeu Marítim i de la Pesca, i es deroga el Reglament (CE) núm. 1083/2006 del Consell, defineix “l'Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu” com un conjunt coherent d'operacions la finalitat del qual és satisfer objectius i necessitats locals, i que contribueixin a la realització de l'estratègia de la Unió per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador, dissenyat i posat en pràctica per un grup d'acció local. 

El Reglament (UE) núm. 1305/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 17 de desembre de 2013, relatiu a l'ajuda al desenvolupament rural a través del Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER) i pel qual es deroga el Reglament (CE) núm. 1698/2005 del Consell, que estableix les normes generals que regulen l'ajuda de la Unió al desenvolupament rural finançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural (FEADER), complementant les disposicions comunes per als Fons Estructurals i d'Inversió Europeus, establertes a la segona part del Reglament (UE) núm. 1303/2013 del Parlament Europeu i del Consell regula en els seus articles 42 a 44 tot allò referent a la metodologia LEADER, a través de la qual el FEADER aplicarà les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu.

L'Acord d'associació d'Espanya per al període 2014-2020 és el document elaborat per l'estat membre, amb participació de socis i una governança multinivell, en el qual s'exposa l'estratègia d'aquest estat membre, les seves prioritats i les disposicions per a fer servir els Fons Estructurals i d'Inversió Europeus d'una manera efectiva i eficient per tal de perseguir l'estratègia de la Unió per a un creixement intel·ligent, sostenible i integrador. La Comissió ha d'aprovar aquest document després de ser avaluat i negociat amb l'estat membre i va ser aprovat per la Comissió dia 4 de novembre de 2014. En aquest document es preveu que s'estableixi un procediment de preselecció de Grups d'Acció Local com a fase prèvia a la selecció de les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu que s'hauran de seleccionar segons el que estableix cada PDR. 

El Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020, aprovat per Decisió d'execució de la Comissió Europea C (2015) 8146 de 18 de novembre de 2015, incorpora la mesura 19, relativa a les ajudes LEADER, en què s'estableixen els requisits de les organitzacions que poden ser seleccionades com a Grup d'Acció Local, com també el calendari adient. 

Per altra part, el Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), en el seu article 2.a ) estableix que el FOGAIBA té per objecte executar la política de la conselleria competent en matèria d'agricultura i pesca referent a l'aplicació de les mesures de foment i millora dels sectors agrari i pesquer, incloses les derivades de la Política Agrícola Comuna i dels fons procedents de l'Instrument Financer d'Orientació de la Pesca, de les mesures de desenvolupament rural i d'altres règims d'ajudes prevists per la normativa de la Unió Europea. 

D'acord amb el que disposa la Disposició addicional segona de l'Ordre del conseller d'Agricultura, Medi Ambient i Territori de 19 de febrer de 2015, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en el marc del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020, correspon a la presidència del FOGAIBA establir les condicions, el procediment de selecció i la composició dels Grups d'Acció Local de la iniciativa LEADER que es preveuen en el Reglament (UE) núm. 1303/2013 del Parlament Europeu i del Consell, de 17 de desembre. 

Per tot això, en virtut de les potestats que tenc legalment conferides i de conformitat amb l'Autoritat de gestió, dict la següent 

RESOLUCIÓ 

Primer

Objecte

S'aprova la convocatòria de selecció de Grups d'Acció Local, d'ara endavant Grups, per a l'elaboració de les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu, en el marc del que preveu el Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020. 

Segon

Àmbit territorial

1. L'àmbit territorial per a l'aplicació de les Estratègies de Desenvolupament Local Participatiu el constituiran les zones rurals establertes com a tal en el Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears aprovat per la Comissió Europea, que s'indiquen a l'annex II. 

2. En qualsevol cas, el nombre de grups que podran ser seleccionats serà d'un màxim de tres, conforme a la següent distribució:

- Menorca: 1 grup

- Eivissa i Formentera: 1 grup per a les dues illes

- Mallorca: 1 grup 

 

Tercer

Requisits dels Grups

1. Els Grups d'Acció Local hauran de ser entitats públiques o privades de base associativa, representatives dels territoris rurals en què participin activament els agents institucionals i socioeconòmics del territori al qual representen. Per tal d'obtenir la designació com a Grup d'Acció Local, aquestes entitats hauran de complir, en el moment d'emissió de l'informe tècnic previ a la formulació de la proposta de resolució, excepte si a continuació s'estableix una altra cosa, els següents requisits: 

a) Tenir personalitat pròpia, pública o privada, i estar legalment constituïdes, en el moment de presentar la sol·licitud d'ajuda. Les persones juridicoprivades han d'estar constituïdes a l'empara de la Llei orgànica 1/2002. Les organitzacions candidates hauran de disposar d'estatuts o de justificant d'haver presentat davant la conselleria competent sol·licitud d'aprovació d'estatuts que no contemplin cap contradicció amb les condicions establertes. 

b) Estar formats per un conjunt equilibrat i representatiu d'interlocutors públics i privats implantats a escala comarcal i s'hauran de complir les següents condicions de composició i funcionament:

b.1. Entre aquests interlocutors, els representants del sector agrari de la zona concreta (organitzacions professionals, cooperatives i l'administració agrària autonòmica i insular) hauran de comptar amb una representació qualificada en els òrgans de participació i decisió amb un pes no inferior al 49% del total.

b.2. Ni les autoritats públiques ni cap altre grup d'interès concret podrà representar més del 49% dels drets de vot en la presa de decisions.

b.3. No podran formar part dels Grups d'Acció Local les persones físiques o agrupacions de persones físiques, les societats civils i les societats mercantils privades, excepte les indicades a l'apartat b.1.

b.4. Entre els seus socis ha de figurar la majoria dels ajuntaments de l'àmbit territorial pel qual es presenten. Un ajuntament només podrà ser soci d'una organització candidata.

b.5. El percentatge de drets de vot que ostentin en els òrgans de decisió els membres econòmics i socials privats i de representació directament o indirectament no administrativa, com també les associacions privades, que formin part del Grup serà, com a mínim, del 50%.

b.6. A la junta directiva o òrgan decisori similar, hi seran representats, entre d'altres, cadascuna de les organitzacions professionals agràries amb presència en el respectiu àmbit territorial, les cooperatives agràries i les dones i els joves, a través de les seves organitzacions representatives, de manera equilibrada i sempre que tenguin representació comarcal i/o insular i entre els seus objectius hi hagi el de donar suport de qualque manera al desenvolupament del territori. La composició d'aquests òrgans haurà de respectar en qualsevol cas el que estableix aquest apartat. 

c) Delimitar el territori complet inclòs en una de les zones rurals previstes per al desenvolupament de les estratègies. 

d) Qualsevol quina sigui la seva forma jurídica, el Grup no tendrà estatutàriament ànim de lucre. A tals efectes es considerarà que no tenen finalitats lucratives aquelles entitats que, encara que desenvolupin activitats de caràcter mercantil, els seus beneficis resultants s'inverteixin totalment en el compliment de les seves finalitats institucionals no mercantils. 

e) El Grup haurà de demostrar la seva capacitat per a definir i aplicar una estratègia de desenvolupament en el territori, amb un enfocament participatiu, ascendent, multisectorial, interactiu, innovador i cooperant així com la plena capacitat per assumir les tasques encomanades i l'eficàcia dels mecanismes de funcionament o presa de decisions. 

f) Dins la seva activitat, l'entitat haurà de garantir els principis de col·laboració, objectivitat, imparcialitat, eficàcia, eficiència, transparència, publicitat i lliure concurrència. En aquest sentit, s'haurà de garantir el dret de lliure accés per a l'adquisició de la condició de soci a tots els sectors socioeconòmics amb implantació comarcal o autonòmica. 

g) Els Grups d'Acció Local s'hauran de dotar d'un equip tècnic amb formació qualificada i experiència en la gestió d'estratègies LEADER, que han d'estar en funcionament abans d'aprovar-se l'Estratègia. La contractació del personal s'ha de regir pels principis de publicitat, mèrit i capacitat; per a entitats ja existents que comptin amb personal propi, n'hi haurà prou amb la prova que varen ser contractats en el seu moment respectant aquests principis. Els requisits mínims de l'equip tècnic del Grup d'Acció Local, com també la seva retribució màxima i condicions seran els que preveu l'apartat quart de la present Resolució. 

2. En cap cas podran obtenir la condició de Grup d'Acció Local les associacions que incorren en les causes de prohibició previstes en els apartats 5 i 6 de l'article 4 de la Llei orgànica 1/2002, de 22 de març, reguladora del dret d'associació. 

Tampoc podran obtenir la condició de Grup d'Acció Local les associacions de les quals s'hagués suspès el procediment administratiu d'inscripció per trobar-hi indicis racionals d'il·licitud penal, en aplicació del que disposa l'article 30.4 de la Llei orgànica1/2002, sempre que no recaigui resolució judicial ferma en la virtut de la qual pugui practicar-se la inscripció en el corresponent registre. 

Quart

Equip tècnic del Grup d'Acció Local

1. Els Grups hauran de comptar amb un equip tècnic que ha d'estar format com a mínim per un gerent, un tècnic o un administratiu. La dimensió de l'equip dependrà de l'àmbit territorial, la massa crítica i d'altres factors específics de cada grup que s'hauran de justificar. 

1.1. Gerent: haurà de tenir títol universitari de primer o segon cicle o equivalents, o bé, experiència acreditada d'un mínim de 7 anys en lloc similar.

La retribució haurà de ser com a màxim de 40.000,00 euros anuals, més costos de Seguretat Social.

La dedicació mínima obligatòria és de 37,5 hores setmanals, per a retribucions de fins a 35.000,00 euros. Quan la retribució anual superi aquest import, la dedicació mínima obligatòria és de 40 hores setmanals. 

1.2. Personal tècnic: haurà de tenir títol universitari de primer o segon cicle o equivalents o bé, experiència acreditada d'un mínim de 7 anys en lloc similar. 

La retribució haurà de ser com a màxim de 30.000,00 euros anuals més costos de Seguretat Social. 

1.3. Personal administratiu: haurà de tenir títol de batxillerat o grau mitjà de formació professional o equivalents, o bé experiència acreditada d'un mínim de 7 anys en lloc similar. 

La retribució haurà de ser com a màxim de 20.000,00 euros anuals més costos de Seguretat Social. 

La dedicació mínima obligatòria és de 37,5 hores setmanals. 

1.4. Personal auxiliar administratiu: haurà de tenir títol d'educació secundària obligatòria o grau mitjà de formació professional o equivalents, o bé experiència acreditada d'un mínim de 7 anys en lloc similar. 

La retribució haurà de ser com a màxim de 18.000,00 euros anuals, més costos de Seguretat Social. 

La dedicació màxima obligatòria és de 37,5 hores setmanals. 

2. Les retribucions establertes anteriorment es refereixen al cost brut total de retribució anual a temps complet, sense incloure la quota patronal, que també serà subvencionable. En el cas de dedicacions parcials, a les retribucions establertes anteriorment s'hi aplicarà la reducció corresponent de manera proporcional. 

Els imports màxims indicats són per persona i any, amb independència de les tasques concurrents que pugui desenvolupar. 

Per a calcular la imputació salarial corresponent a una nòmina s'ha de multiplicar el percentatge de temps laboral emprat en la gestió de l'Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu per l'import màxim brut corresponent a la categorial del treballador. 

3. Les despeses imputables a la persona responsable administrativa i financera no seran finançades amb càrrec a cap de les línies d'ajudes previstes en el PDR. 

Cinquè

Sol·licituds

1. Les persones interessades que compleixin els requisits prevists a la present convocatòria han de presentar les sol·licituds, d'acord amb el model de l'annex I que figura a la pàgina web http://www.caib.es, adreçades al Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, adjuntant la documentació que s'indica a continuació: 

- Fotocòpia compulsada del CIF de l'entitat.

- Fotocòpia compulsada del DNI del representant legal.

- Document acreditatiu de la representació de la persona que presenta la sol·licitud.

- Fotocòpia compulsada de l'acta constituent de l'entitat.

- Relació d'associats que identifiqui el seu caràcter públic o privat individual o col·lectiu.

- Fotocòpia compulsada dels estatuts de l'entitat i, si existeix, del Reglament de règim intern.

- Fotocòpia compulsada de la inscripció del Grup d'Acció Local en el registre corresponent a la seva forma jurídica.

- Integració en xarxa regional o nacional.

- Descripció del grau d'implantació de l'entitat en el territori proposat.

- Descripció de l'experiència prèvia de l'entitat en el disseny, desenvolupament i aplicació de projectes i programes de desenvolupament rural, com també dels resultats obtinguts.

- Declaració responsable del volum d'aportacions dels socis en els darrers tres anys per al desenvolupament de les activitats de desenvolupament rural.

- Acord de l'òrgan decisori de l'entitat pel qual s'acorda presentar la candidatura com a Grup d'Acció Local i s'accepten tots els compromisos i obligacions derivats d'aquesta condició. 

2. Les sol·licituds s'han de presentar en els registres del FOGAIBA, de la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca o a qualsevol dels llocs prevists a l'article 38.4 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 

3. El termini de presentació de les sol·licituds serà de quinze dies a comptar des del dia següent de la publicació de la present Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

4. En cas que durant la tramitació d'altres expedients en el FOGAIBA o a la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca ja s'hagi presentat algun dels documents esmentats anteriorment, no serà necessari aportar-lo novament, sempre que es faci constar la data i l'òrgan o dependència en què foren presentats o, en el seu cas, emesos, i no hagi transcorregut més de cinc anys des de la finalització del procediment al qual corresponguin. Així mateix, no serà necessari aportar-los de bell nou si aquests documents exigits han estat incorporats a la base de dades documental del FOGAIBA, prevista en el Decret 53/2006, de 16 de juny, prèvia comprovació de l'autenticitat del document. 

En els casos d'impossibilitat material d'obtenir el document, l'òrgan competent podrà requerir al sol·licitant la presentació o, si n’és el cas, l'acreditació per altres mitjans dels requisits als quals fa referència el document, amb anterioritat a la formulació de la proposta de resolució. 

5. Si la sol·licitud té algun defecte, no s'adjunta tota la documentació esmentada o no compta amb el contingut de la totalitat d'extrems prevists en aquesta convocatòria, es requerirà al peticionari per tal que esmeni el defecte o aporti la documentació en el termini de deu dies, amb l'advertència que si, transcorregut aquest termini, no s'ha realitzat, s'entendrà com a desistida la seva petició i, prèvia resolució, s'arxivarà l'expedient sense cap altre tràmit. 

6. Quan en qualsevol dels documents que sigui necessari presentar durant la tramitació de l'expedient, aquest presenti esmenes o ratllades, serà considerat com a no presentat i es procedirà, en aquest cas, conforme s'indica a l'article 71 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 

Sisè

Criteris de selecció

En cas que hi hagi més d'un candidat que compleixi els requisits establerts per a l'obtenció de la condició de Grup d'Acció Local, per zona rural determinada, la selecció dels Grups s'efectuarà sobre la base de les majors puntuacions totals obtingudes en aplicació dels criteris prevists a continuació: 

1.- Experiència prèvia de l'entitat, desenvolupament i aplicació de projectes i programes de desenvolupament rural, com també dels resultats obtinguts: màxim 5 punts.

2.- Volum d'aportacions dels socis en els darrers tres anys per al desenvolupament de les activitats de desenvolupament rural: màxim 20 punts. 

Setè

Instrucció del procediment

1. L'òrgan competent per a la instrucció del procediment de selecció de Grups d'Acció Local és l'Àrea de Gestió d'Ajudes del FOGAIBA. Aquest òrgan durà a terme, d'ofici, les actuacions necessàries per a la determinació, el coneixement i la comprovació de les dades en virtut de les quals s'ha de dictar la resolució. 

2. Un cop finalitzat el termini de sol·licituds, es publicarà a la pàgina web del FOGAIBA la relació de candidats i s'obrirà un període públic de consultes de deu dies. 

3. La resolució dels expedients serà dictada per l'Autoritat de gestió del PDR, a proposta del cap del Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural i previ informe de la secció competent del Servei d'Ajudes al Desenvolupament Rural del FOGAIBA, en el qual s'acreditarà el compliment dels requisits exigits.

Així mateix, la resolució haurà d'incloure el territori cobert pel Grup seleccionat. 

4. El termini màxim per a dictar i notificar la resolució expressa és de sis mesos, a partir de la data d'acabament del termini de presentació de sol·licituds, i s'ha de notificar individualment a les persones interessades. 

Transcorregut aquest termini sense haver-se notificat la resolució expressa, s'entendrà desestimada la sol·licitud. 

5. Contra aquesta resolució es podrà interposar recurs d'alçada davant el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, en el termini d'un mes a partir del dia següent de la seva notificació, d'acord amb el que s'estableix a l'article 58.4 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears i en els articles 114 i 115 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. 

Vuitè

Obligacions dels Grups d'Acció Local

1. Els Grups d'Acció Local seleccionats tendran les següents obligacions: 

a) Elaborar una Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu, basada en els recursos del territori i quantificada per objectius i prioritats, comptant amb la participació de totes les organitzacions públiques i privades interessades amb implantació en el territori. L'estratègia comprendrà les actuacions i inversions previstes en el període 2014-2020 i s'haurà de presentar per a la seva selecció a les convocatòries que a tals efectes es dictin a la comunitat autònoma de les Illes Balears. 

En el cas que l'estratègia sigui seleccionada haurà de complir els requisits i condicions establerts a la convocatòria de selecció realitzada. 

b) Dotar-se d'un equip tècnic amb formació qualificada i experiència en la gestió d'estratègies LEADER, que ha d'estar en ple funcionament abans d'aprovar-se l'Estratègia i haurà de complir els requisits esmentats a la present Resolució. 

c) Subscriure un conveni de col·laboració amb l'Autoritat de gestió i l'Organisme pagador del Programa de Desenvolupament Rural de les Illes Balears 2014-2020, si la seva Estratègia de Desenvolupament Local Participatiu és seleccionada i complir la normativa comunitària, nacional i autonòmica aplicable al període de programació.

d) Mantenir els requisits tenguts en compte per a la seva selecció durant el període que sigui necessari que duguin a terme la seva actuació com a Grup, atesa la finalitat de la seva selecció, conforme a allò que preveu l'esmentat PDR. 

e) Mantenir durant la vigència dels compromisos un llibre d'actes correctament legalitzat, un llibre de socis actualitzat i un llibre inventari de béns inventariables. 

f) La seu del Grup d'Acció Local s'identificarà segons el que estableix l'annex III del Reglament d'execució (UE) núm. 808/2014 de la Comissió, de 17 de juliol de 2014. 

g) Dur una comptabilitat independent per a les accions a desenvolupar en el marc de la mesura 19 del PDR, excepte quan per la seva forma jurídica estiguin obligats a un sistema comptable determinat, s'ajustarà a allò que disposa el Reial decret 776/1998, de 30 d'abril, pel qual s'aproven les normes d'adaptació del Pla General de Comptabilitat a les entitats sense finalitats lucratives i a les normes d'informació pressupostària d'aquestes entitats i el Reial decret 1514/2007, de 16 de novembre, pel qual s'aprova el Pla General de Comptabilitat. 

h) Mantenir i salvaguardar els arxius i els registres de documentació. 

i) Ajustar-se en la seva activitat als principis de col·laboració, objectivitat, imparcialitat, eficàcia, eficiència, transparència, publicitat i lliure concurrència. 

j) Facilitar la verificació de les seves actuacions per part de la Comissió Europea i pels òrgans de control comunitaris, nacionals i autonòmics. 

k) Els Grups hauran de fer prou publicitat, en el seu àmbit territorial d'actuació, del Programa de Desenvolupament Rural en el seu conjunt i específicament de l'Estratègia de desenvolupament rural participatiu. 

Per a la difusió de la informació es faran servir els mitjans que permetin arribar a tota la població del territori i es compliran les condicions d'identitat corporativa establertes a l'annex III del Reglament d'execució (UE) núm. 808/2014 de la Comissió, de 17 de juliol de 2014. 

l) Tots els Grups s'hauran d'integrar, a través d'associacions d'àmbit regional o nacional, a la Xarxa Rural Nacional. 

m) Els Grups hauran de disposar, en el cas d'aprovar-se la seva estratègia, de moment d'un responsable administratiu i financer, d'entre els seus membres que ostenten la condició d'entitat local.

n) Assistir a les reunions en què siguin convocats pels organismes responsables de desenvolupament rural. 

2. L'incompliment de les obligacions establertes en aquest apartat, com també dels requisits exigits per a la seva selecció, comportarà la revocació de la seva condició de Grup d'Acció Local, sense perjudici de la resta d'actuacions que es puguin derivar en cas que aquest incompliment pugui afectar les ajudes que per la seva condició de Grup li siguin concedides. 

Novè

Règim d'incompatibilitats i límits

1. El personal de plantilla dels Grups d'Acció Local estarà subjecte a l'obligació de dedicació exclusiva a aquestes funcions; no obstant, l'òrgan competent del Grup podrà autoritzar l'exercici d'altres activitats lucratives, sempre que quedi garantit que l'acompliment d'aquestes activitats no interfereixi en l'autonomia i independència amb la qual han de ser exercides les seves funcions. 

2. En cas que l'òrgan competent del Grup autoritzi l'exercici d'altres activitats tant per compte propi com per compte d'altri a qualsevol dels membres del personal de plantilla, se n'haurà d'informar a l'Autoritat de gestió del PDR, a efectes de verificar que no es produeixen incompatibilitats entre els interessos del Grup i els seus interessos particulars i poder autoritzar la compatibilitat entre ambdues actuacions. 

3. Els membres del Consell, Junta directiva o òrgan de representació similar del Grup no podran rebre: 

- Retribucions per desenvolupar el seu treball en el Grup, excepte aquells que siguin integrants de la seva plantilla. 

- Cap tipus d'indemnització per assistència o participació en reunions, consells, comissions i altres òrgans col·legiats, interns o externs al Grup, amb excepció de les despeses de desplaçament, allotjament i manutenció. L'esmentada prohibició serà extensiva a qualsevol assistent a aquestes reunions. 

Desè

Publicació

La present Resolució s’haurà de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears. 

    Palma, 22 de desembre de 2015

El president del FOGAIBA
Vicenç Vidal Matas 

 

  

ANNEX II
MUNICIPIS  DE LA ZONA RURAL LEADER ILLES BALEARS
POBLACIÓ I SUPERFÍCIES COBERTES

Illa

Municipi

Població (2014)

Superfície (ha)

Mallorca

07001 Alaró

5.227,00

4.568,37

Menorca

07002 Alaior

9.162,00

10.969,66

Mallorca

07004 Algaida

5.354,00

8.969,92

Mallorca

07006 Artà

7.382,00

13.965,89

Mallorca

07007 Banyalbufar

553,00

1.802,97

Mallorca

07008 Binissalem

7.936,00

2.975,02

Mallorca

07009 Búger

1.030,00

827,84

Mallorca

07010 Bunyola

6.662,00

8.463,07

Mallorca

07012 Campanet

2.554,00

3.455,32

Mallorca

07013 Campos

9.765,00

14.948,51

Menorca

07015 Ciutadella de Menorca

29.282,00

18.599,08

Mallorca

07016 Consell

3.859,00

1.368,83

Mallorca

07017 Costitx

1.183,00

1.535,29

Mallorca

07018 Deià

768,00

1.511,20

Mallorca

07019 Escorca

241,00

13.916,99

Mallorca

07020 Esporles

4.940,00

3.526,62

Mallorca

07021 Estellencs

344,00

1.338,78

Menorca

07023 Ferreries

4.630,00

6.603,59

Formentera

07024 Formentera

11.545,00

8.249,79

Mallorca

07025 Fornalutx

704,00

1.948,40

Eivissa

07026 Eivissa (1)

249,00

1.119,09

Mallorca

07028 Lloret de Vista Alegre

1.251,00

1.742,66

Mallorca

07029 Lloseta

5.686,00

1.208,69

Mallorca

07030 Llubí

2.216,00

3.489,63

Menorca

07032 Maó (1)

1.386,00

11.733,35

Mallorca

07034 Mancor de la Vall

1.309,00

1.987,40

Mallorca

07035 Maria de la Salut

2.114,00

3.049,24

Menorca

07037 Mercadal (Es)

5.176,00

13.690,38

Mallorca

07038 Montuïri

2.888,00

4.109,13

Mallorca

07041 Petra

2.812,00

7.012,49

Mallorca

07043 Porreres

5.369,00

8.684,35

Mallorca

07044 Pobla (Sa)

12.709,00

4.855,23

Mallorca

07045 Puigpunyent

2.016,00

4.228,05

Eivissa

07046 Sant Antoni de Portmany

23.359,00

12.654,65

Mallorca

07047 Sencelles

3.073,00

5.281,40

Eivissa

07048 Sant Josep de sa Talaia

25.362,00

15.891,09

Mallorca

07049 Sant Joan

2.030,00

3.850,41

Eivissa

07050 Sant Joan de Labritja

5.668,00

12.160,57

Menorca

07052 Sant Lluís

7.472,00

3.466,90

Mallorca

07053 Santa Eugènia

1.652,00

2.023,21

Eivissa

07054 Santa Eulària del Riu

36.189,00

15.351,01

Mallorca

07056 Santa Maria del Camí

6.591,00

3.759,00

Mallorca

07058 Selva

3.858,00

4.870,73

Mallorca

07060 Sineu

3.681,00

4.769,65

Mallorca

07061 Sóller (2)

11.444,00

4.272,99

Mallorca

07063 Valldemossa

2.025,00

4.283,28

Menorca

07064 Castell (Es)

7.661,00

1.159,58

Mallorca

07065 Vilafranca de Bonany

2.910,00

2.394,04

Mallorca

07901 Ariany

903,00

2.298,08

Menorca

07902 Migjorn Gran (Es)

1.470,00

3.249,49

Total

Zona LEADER

303.650,00

298.190,91

 (1): No s’inclou la població del casc urbà d’Eivissa ni de Maó ja que no és zona elegible

(2): No s’inclou la població del Port de Sóller ja que no és zona elegible