Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 18290
Aprovació definitiva de la derogació de l'Ordenança fiscal reguladora de la Taxa per la prestació de serveis a través de la targeta Mallorca Calvià Club

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Al no haver-se presentat cap reclamació durant el termini d'exposició pública contra l'acord provisional de derogació de l'ordenança fiscal reguladora de la taxa que posteriorment es relacionarà, adoptat per la Corporació Plenària, en sessió extraordinària de data 20 d'octubre de 2015, va quedar elevat a definitiu l'esmentat acord, d’acord amb el que disposa l'article 17.3 del RDL 2/2004, de 5 de març pel que s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

El citat acord i el text íntegre de l'ordenança fiscal o de les seves modificacions, que es publiquen als efectes prevists a l'article 17.4 de l'esmentat RDL, són els següents:

ORDENANÇA FISCAL
reguladora de la
TAXA PER LA PRESTACIÓ DE SERVEIS A TRAVÉS DE LA TARGETA MALLORCA CALVIÀ CLUB

Acord provisional elevat a definitiu:

1º.- Aprovar provisionalment la derogació de la “Taxa per la prestació de serveis a través de la tarjeta Mallorca Calvià Club”, en els termes continguts en la citada l'Ordenança.

2º.- Una vegada aprovada definitivament, s'acorda amb caràcter definitiu, suprimir la referida Taxa i derogar l'ordenança fiscal que la regulava des de la data de la seva publicació en el BOIB, conforme al que es disposa en l'Article 17.4 del R.D.L. 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei reguladora de les Hisendes Locals.

3º.- Que, una vegada adoptat l'acord provisional expressat, es procedeixi a publicar anunci d'exposició pública de l'expedient en la forma disposada en l'Article 17.1 i 2 del citat R.D.L., per termini de trenta dies, a l'efecte d'examen del mateix i presentació de reclamacions; entenent-se definitivament adoptat l'acord provisional en el cas que durant aquest termini no s'haguessin presentat reclamacions.

4º.- Que, posteriorment, se segueixin els tràmits imposats per la legislació vigent per a la seva entrada en vigor.

Text de l'Ordenança:

TÍTULO
Ordenança reguladora de la Taxa per serveis a través de la targeta Mallorca Calvià Club

CONCEPTE

Article 1.

Conformement al que preveu l’article 58, en relació amb el 21.01, ambdós de la Llei 39/1988, de 28 de desembre, reguladora de les hisendes locals, l’Ajuntament de Calvià estableix la “Taxa per la Prestació de Serveis a Través de la Targeta “MALLORCA CALVIÀ CLUB” (MCC).

FET IMPOSABLE

Article 2.

El fet imposable està determinat per la utilització, gaudi i realització, per part dels respectius titulars de la targeta MCC, de les instal.lacions, serveis i activitats a què doni dret i que s’enumeraran a les normes de gestió i de prestació que a aquest efecte s’estableixin.

OBLIGATS AL PAGAMENT
Subjecte passiu

Article 3.

Estan obligats al pagament de la taxa regulat en aquesta Ordenança els titulars de la targeta, beneficiaris de les prestacions a què doni dret.

QUANTIA

Article 4.

1. La quantia de la taxa serà la següent:

Euros (€)/setmana

- Per l’expedició de targeta individual MCC, de validesa setmanal ...................... 10,50

2. Si l’expedició de la targeta es fa a través d’entitat diferent a l’administració municipal, aquella podrà percebre, mitjançant deducció de l’import de la tarifa, la quantitat de 2,10 Euros (€), en concepte de despeses de gestió i comercialització.

OBLIGACIÓ DE CONTRIBUIR

Article 5.

L’obligació de contribuir neix amb l’expedició i lliurament a l’interessat de la targeta MCC.

Article 6.

La taxa es considerarà meritada des que neixi l’obligació de contribuir i es liquidarà i es recaptarà simultàniament. L’entitat expedidora la ingressarà a la Tresoreria municipal.

DISPOSICIÓ FINAL

La present Ordenança fiscal, fou aprovada definitivament el 29 de desembre de 1998 i, amb la seva publicació prèvia al BOIB en els termes prevists a l’art. 17.4 de la Llei 39/1988, entrarà en vigor a partir del dia1 de gener de l’any 1999. La seva vigència continuarà fins que no sigui derogada o modificada.

Calvià, 11 de desembre de 2015

LA TINENT DE BATLE D'ECONOMIA, OCUPACIÓ I INNOVACIÓ
Mª del Carmen Iglesias Manjón