Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI DE SALUT DE LES ILLES BALEARS

Núm. 18288
Resolució del director general del Servei de Salut de les Illes Balears de 17 de desembre de 2015 per la qual se cita a termini les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu del procediment ordinari núm. 247/2015-TSJ

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. L’organització sindical FSES ha interposat un recurs contenciós administratiu (actuacions núm. 247/2015, que se segueixen pel procediment ordinari davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears) pel qual impugna l’Acord de la Mesa Sectorial de Sanitat de 22 de maig de 2015 pel qual s’aprova el Reglament de la Comissió Tècnica i d’Estudi en Matèria de Prevenció de Riscs Laborals i totes les actuacions prèvies o posteriors derivades.

2. La Comissió va ser configurada com a òrgan consultiu constituït en l’àmbit del Servei de Salut de les Illes Balears per assumir funcions de seguiment i coordinació en matèria de prevenció de riscs laborals. En formen part, per una banda, l’Administració i, per l’altra, les organitzacions sindicals amb presència en la Mesa Sectorial de Sanitat. El seu objecte és constituir un fòrum adequat de consulta, seguiment, elaboració de propostes i col·laboració en el desenvolupament de la prevenció de riscs laborals en matèries que afecten de manera comuna totes les gerències del Servei de Salut.

3. De manera directa o indirecta, la impugnació de la Comissió pot resultar rellevant per a una pluralitat de persones que podrien tenir la condició d’interessades en el procés.

Consideracions jurídiques

1. Article 49 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

2. Article 59 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per tot això, dict la següent

RESOLUCIÓ

1. Citar les persones interessades en el Recurs contenciós administratiu (actuacions núm. 247/2015, que se segueixen pel procediment ordinari davant el Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears) perquè puguin personar-se com a demandades davant aquest Tribunal en el termini de nou dies comptadors des de l’endemà de la data de publicació d’aquesta resolució.

2. Comunicar a les persones interessades que, si s’hi personen fora del termini establit, se les considerarà com a part —sense que per això s’hagi de retrotreure ni interrompre el procediment— i que, si no s’hi personen, el procediment continuarà i no serà procedent fer-los cap més notificació.

Palma, 17 de desembre de 2015

El director general
Julio Miguel Fuster Culebras