Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció primera. Contractació Pública

ADMINISTRACIÓ GENERAL DE L'ESTAT

AUTORITAT PORTUÀRIA DE BALEARS

Núm. 18176
Resolució de l'Autoritat Portuària de Balears per la qual s'anuncia el concurs públic per a la "Gestió de llocs d'amarratge a la zona del Varador de Reynés del Moll de Llevant del Port de Maó" (Ref .: EM566.2) i iniciar el tràmit de selecció d'oferta més avantatjosa i otorgament de l'autorització d'ocupació.

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

1. Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears. Nombre d'expedient: E.M.566.2

2. Objecte del concurs: L'objecte del concurs és l'elecció de la solució més avantatjosa per a l'atorgament d'una autorització administrativa per a l'explotació d'una superfície total de 10.900 m2, caracteritzats per 224 m de línia d'atracada, a la zona de domini públic portuari del Varador de Reynés al Moll de Llevant del Port de Maó. L'explotació es farà per mitjà d'autorització d'ocupació per a l'amarratge d'embarcacions d'esbarjo, la seva gestió, subministrament d'aigua, energia elèctrica; telefonia i transmissió de dades, recollida d'escombraries i residus, així com altres serveis a proposar pel licitador. Termini: el temps de durada de l'autorització serà d'un (1) any, a comptar de l'atorgament de la mateixa, de conformitat amb el que estableix la Clàusula 8ª del Plec de Clàusules que regeix l'explotació de la instal·lació. Si en finalitzar aquest termini, no hagués estat triada les solució més avantatjosa del Concurs per a l'atorgament de la concessió d'aquests espais portuaris, l'autorització podrà ser prorrogada, a sol·licitud de l'autoritzat (amb un mes d'antelació a la seva finalització), fins al moment en què es produeixi l'elecció de la solució més avantatjosa d'aquest Concurs, i en tot cas per un màxim d'un any més. És a dir, el termini total de l'autorització més les pròrrogues no podrà superar els dos anys.

3. Tramitació: Ordinària, Procediment: Obert, Forma: Concurs Públic.

4. Taxes:

- Taxa d'ocupació: cent sis mil tres-cents nou euros amb cinc cèntims (106.309,05.- €). Aquesta quantitat no inclou l'I.V.A.

- Taxa d'activitat: S'estableix com tipus de gravamen el 4% que serà aplicat sobre el volum de negoci. En tot cas s'estableix com a límit inferior el 20% de la taxa d'ocupació, sent aquest límit per tant de catorze mil vuit-cents cinquanta-sis euros amb vuitanta-un cèntims (14.856,81.- €). Aquesta quantitat no inclou l'I.V.A.

5. Garanties: Garantia provisional d'explotació per import de trenta mil euros (30.000,00 euros).

6. Obtenció de documentació i informació.

Organisme Públic: Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Palma de Mallorca, Moll Vell, 5 (07012), Telèfon: 971 22 81 50, Fax: 971 72 69 48, ia Maó, Moll de Llevant, (07701), Telèfon: 971 36 30 66. Pàgina web: www.portsdebalears.com

7. Presentació de les ofertes o de les sol·licituds de participació.

Data límit de presentació: Trenta (30) dies naturals comptats a partir del següent al que es publiqui l'anunci del concurs en el Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB), a les catorze hores. En el cas que fos dissabte, diumenge o festiu es traslladarà al dilluns o dia hàbil següent. Documentació que integrarà les ofertes: Vegi Plec de Bases. Lloc de presentació: Autoritat Portuària de Balears, en les oficines del port de Palma, Moll Vell, nº 5, 07012, Palma de Mallorca.

8. Obertura de les ofertes.

Autoritat Portuària de Balears, Domicili: Moll Vell, núm. 5, Localitat: Palma de Mallorca. Data: El primer dia hàbil posterior al quart dia natural següent a la data de terminació del termini de la presentació d'ofertes. En el cas que fos dissabte, diumenge o festiu es traslladarà al dilluns o dia hàbil següent.

Palma de Mallorca a 15 de desembre de 2015

El President

Joan Gual de Torrella Guaps