Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 229735
Decret del president del Consell Insular de Menorca núm. 25/2024, de 22 de febrer, relatiu al canvi de membres de la comissió tècnica assessora d’Urbanisme i Ordenació del Territori (exp. 0342-2023-000001)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'article 2 del Reglament de funcionament de les comissions tècniques assessores en matèria d'urbanisme i ordenació del territori i patrimoni històric del Consell Insular de Menorca preveu la composició i nomenament dels seus membres, establint que correspon al Ple del Consell Insular de Menorca determinar el nombre de membres d'aquestes comissions tècniques assessores i a la presidència del Consell Insular designar i nomenar els diferents membres, titulars i suplents.

El Ple del Consell Insular de Menorca, en sessió de caràcter extraordinari de 25 de setembre de 2023, adoptà l'acord que la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori estarà integrada per un/a president/a, un/a vicepresident/a i disset vocals.

Mitjançant el Decret de Presidència núm. 2024/13, de 26 de gener, es van nomenar a les persones que, com a titulars i suplents, havien d'assumir la presidència, vicepresidència i setze vocalies de l'esmentada comissió.

Atès que en data 13.02.2024 (RE 004974), el Grup Balear d'Ornitologia comunica la designació del Sr. Víctor Carretero Sanz com a representant (suplent) a la comissió, en substitució del Sr. Cristòfol Mascaró Sintes.

Atesa la recent jubilació del funcionari d'aquest Consell Insular Sr. Mateu Martínez Martínez, cap de secció del Departament d'Ordenació Territorial i Turística i vocal d'aquesta comissió amb funcions de secretari.

Vista la conveniència de completar el nombre de vocals donant compliment a l'acord del plenari insular.

En exercici de les competències atribuïdes per l'article 21 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars,

RESOLC:

Primer. Cessar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori a les persones següents:

  • Sr. Cristòfol Mascaró Sintes (suplent), representant del Grup Balear d'Ornitologia,
  • Sr. Mateu Martínez Martínez, funcionari del CIM,

Segon. Nomenar com a membres de la Comissió Tècnica Assessora d'Urbanisme i Ordenació del Territori, a les persones següents:

  • Sr. Víctor Carretero Sanz (suplent), representant del Grup Balear d'Ornitologia,
  • Sra. Anna Franquet Moyano, funcionària assessora jurídica del Departament d'Ordenació Territorial i Turística ,
  • Sra. Mónica Lucchese Ramón, funcionària tècnica de gestió del Departament d'Ordenació Territorial i Turística, que exercirà les funcions de secretària.

Tercer.- Que es notifiqui aquesta resolució a les persones interessades i se'n publiqui el seu contingut en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), sense perjudici que aquesta resolució produeixi efectes des de la data de la seva signatura.

Quart.- Que se'n doni compte al Ple en la primera sessió que tengui lloc.

 

Maó, 12 d'abril de 2024

Per delegació del president, La secretària Rosa Salord Olèo (DP 129/2023, de 27 de juliol) (Boib núm. 106, de 29 de juliol de 2023)