Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 226983
Proposta d’acord de correcció de la redacció dels punts 5.6 i 18.3 de la convocatòria de subvencions d’arts escèniques 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS: 748795

En Consell Executiu del Consell de Mallorca en la sessió ordinària de dia 10 d'abril de 2024, va acordar la següent proposta d'acord:

1. Modificar els punts 5.6 i 18.3 de la convocatòria de subvencions d'arts escèniques 2024, sent la redacció definitiva la següent:

Punt 5.6: A l'efecte de calcular l'import de la subvenció a concedir, el conjunt de despeses amb persones o entitats vinculades pot suposar com a màxim el 50 % de la totalitat del pressupost subvencionable. En cas contrari, es reduirà el pressupost subvencionable fins que les despeses vinculades representin com a màxim el 50 % de la totalitat del pressupost subvencionable. Aquesta norma de proporció s'haurà de mantenir en la justificació de l'activitat. En cas contrari, es reduirà l'import de la subvenció a reconèixer.  

Punt 18.3: D'acord amb el previst al punt 5.6 d'aquesta convocatòria, en la justificació de l'activitat les despeses vinculades poden suposar com a màxim el 50 % de la totalitat del pressupost subvencionable. En cas contrari, es reduirà l'import de la subvenció a reconèixer.

2. Obrir un nou termini de sol·licituds de 7 dies hàbils per presentar sol·licituds. Aquest termini s'inicia el primer dia hàbil següent a la publicació d'aquest acord al BOIB.

3.Publicar aquest acord al BOIB.

 

(Signat electrònicament: 11 d'abril de 2024)

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni Antònia Roca Bellinfante