Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 212592
Aprovació de canvi de denominació del "camí de s'Alzina" per "camí d’en John Barry”

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament de Santa Margalida en sessió ordinària celebrada dia 26 de març de 2024 va aprovar la següent proposta:

«Aprovació de la proposta de batlia referent al canvi de denominació del "camí de s'Alzina" per "camí d'en John Barry”

El Sr. John Barry fou un compositor de música cinematogràfica anglès. Fou un dels compositors de bandes sonores més importants de la història del cinema.

És recordat sobretot per ser el creador del tema principal i la banda sonora dels films de James Bond però també són seves les bandes sonores de El knack (1964), Cowboy de mitjanit (1969) i Cotton Club (1984).

Barry va rebre cinc Oscars per la seva feina a Nascuda lliure (1966), The Lion in Winter (1968), Memòries d'Àfrica (1985) i Ballant amb llops (1990).

Cal destacar la seva notòria relació amb Mallorca, i més concretament, amb el Municipi de Santa Margalida, durant uns deu anys, durant els quals va viure llargues estàncies de temps a la Capella i a un edifici dels existents actualment a la seva finca.

El camí que desemboca a la seva finca (ubicada al polígon 5 i part de la parcel·la 54, de sempre popularment ha estat conegut com el camí d'en John Barry malgrat la seva formal denominació com a «camí de s'Alzina»; camí amb una longitud d'uns sis-cents metres, amb començament a l'altura del número 65 del carrer Miquel Ordinas i amb acabament a la finca del compositor. Aquest camí té referència cadastral 07055A005090520000YH, ja que, la resta són terrenys urbans.

Per tot l'exposat, es proposa al Ple l'adopció dels següents ACORDS:

Primer.- Aprovar la modificació de la denominació del «camí de s'Alzina» per «camí d'en John Barry».

Segon.- Iniciar un període d'informació pública de vint dies mitjançant l'anunci del present acord en el BOIB i en el tauler d'anuncis de la seu electrònica de l'Ajuntament, per a la presentació d'al·legacions que resultin pertinents.

Tercer.- Elevar a definitiva la proposa inicial en el supòsit en que en el tràmit d'audiència i informació públiques no es presentin al·legacions.»

El que es fa públic per a general coneixement

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (4 d'abril de 2024)

El batle Joan Monjo Estelrich