Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

SINDICATURA DE COMPTES

Núm. 208447
Resolució del síndic major per la qual es nomenen els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l’ingrés, pel torn lliure, al cos d’ajudants d’auditoria de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 27 de febrer de 2024 (BOIB núm. 33, de 7 de març de 2024), es varen aprovar la convocatòria, les bases, els exercicis, el barem de mèrits i el temari de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'ajudants d'auditoria de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears.

2. De conformitat amb la base 4.4 de la convocatòria esmentada, el termini de presentació de sol·licituds, que és de vint dies naturals comptadors a partir de l'endemà de publicar-se aquesta convocatòria en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, va acabar el 27 de març de 2024.

Fonaments de dret

1. La base 6.1 de la convocatòria esmentada disposa que constitueixen el Tribunal Qualificador del procés selectiu un president, un vocal secretari i un vocal.

2. La base 6.5 de la convocatòria esmentada estableix que, de conformitat amb l'apartat 1 de l'article 13 del Decret 27/1994, d'11 de març, el nomenament dels membres dels tribunals s'ha de publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'SCIB un cop vençut el període de presentació d'instàncies. La designació dels membres del Tribunal, que correspon al síndic major, tindrà lloc en els cinc dies hàbils següents al de l'expiració del termini per presentar sol·licituds.

Per tot això, 

Resolc

1. Nomenar els membres del Tribunal Qualificador de les proves selectives per a l'ingrés, pel torn lliure, al cos d'ajudants d'auditoria de la Sindicatura de Comptes de les Illes Balears, aprovades mitjançant l'Acord del Consell de la Sindicatura de 27 de febrer de 2024 (BOIB núm. 33, de 7 de març de 2024):

  • President titular: Sr. Bernat Torres Ripoll, auditor de l'SCIB
  • Presidenta suplent: Sra. María del Carmen Cuart Serra, auditora de l'SCIB
  • Vocal secretari titular: Sr. Joan Martí Cerdà, auditor de l'SCIB
  • Vocal secretari suplent: Sra. María del Carmen Morro Ramos, auditora de l'SCIB
  • Vocal titular: Sra. María Delfont Cabrero, lletrada del Tribunal de Comptes
  • Vocal suplent: Sra. Isabel Marta Monjo Bordoy, cap del Servei Jurídic de l'SCIB

2.  Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la seu electrònica de l'SCIB, <https://seu.sindicaturaib.org>

 

A la data de la signatura electrònica (3 d'abril de 2024)

El síndic major Joan Rosselló Villalonga