Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

INSTITUT D'INNOVACIÓ EMPRESARIAL DE LES ILLES BALEARS

Núm. 208285
Resolució per la qual s’informa de l’exhauriment de crèdit disponible i es dona per finalitzat el termini de presentació de sol·licituds al Programa IV «IGestió» de la convocatòria per a la concessió d’ajuts de xecs de consultoria per a la competitivitat industrial de les Illes Balears en matèria de digitalització, internacionalització, sostenibilitat i gestió avançada

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. El dia 21 de març de 2024 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 39 la convocatòria per a l'any 2024 d'ajuts de xecs de consultoria per a la competitivitat industrial de les Illes Balears en matèria de digitalització, internacionalització, sostenibilitat i gestió avançada.

2. L'import destinat al programa IV «IGestió» de 42.000 € s'ha esgotat amb les sol·licituds presentades per la qual cosa és convenient informar els interessats de l'esgotament del crèdit.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

L'article 9 estableix que l'atorgament de subvencions està subjecte al requisit d'existència de crèdit adequat i suficient per atendre les obligacions de contingut econòmic que es derivin de la concessió de les subvencions.

2. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

4. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria de promoció industrial (BOIB núm. 52, de 17 d'abril de 2008).

5. La convocatòria per a la concessió d'ajuts de xecs de consultoria per a la competitivitat industrial de les Illes Balears en matèria de digitalització, internacionalització, sostenibilitat i gestió avançada (BOIB núm. 39, de 21 de març de 2024).

D'acord amb el punt 4.4 de la convocatòria, «Si finalitzat el termini de presentació de les sol·licituds, i una vegada resoltes totes les sol·licituds, no s'ha exhaurit el crèdit disposat en la convocatòria en algun programa concret, es pot ampliar el termini inicialment previst per al programa concret, o bé traspassar el crèdit d'un programa a un altre, tret del Programa IV.»

El punt 5.2 de la convocatòria estableix que, «Si s'exhaureix el crèdit destinat a la convocatòria o a un programa abans d'acabar el termini de presentació de sol·licituds s'ha de suspendre la concessió de nous ajuts mitjançant la publicació corresponent en el Butlletí Oficial de les Illes Balears de la resolució del president de l'IDI, o la persona en qui ho delegui.»

6. La Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Informar de l'exhauriment del crèdit disponible al Programa IV «IGestió» de la convocatòria per a la concessió d'ajuts de xecs de consultoria per a la competitivitat industrial de les Illes Balears en matèria de digitalització, internacionalització, sostenibilitat i gestió avançada.

2. Donar per finalitzat el termini de presentació de sol·licituds.

3. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el president de l'IDI en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, en data de la firma electrònica: 26 de març de 2024

La directora gerent de l'IDI Silvia Delgado Carballar Per delegació del president de l'IDI (BOIB núm. 39, de 21 de març de 2024)