Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EMPRESA, OCUPACIÓ I ENERGIA

Núm. 208088
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia per la qual es concedeixen subvencions per a la realització d’instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d’emmagatzematge en instal·lacions d’autoconsum amb fonts d’energia ja existents, en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (Programes 4 i 5)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L' 11 de setembre de 2021, en el BOIB  núm.125, es va publicar la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable , amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia ja existents, en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, mitjançant la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Resolució varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Actualment, el pressupost de la categoria d'emmagatzematge (component 8) del programa 4 que s'ha assignat a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (d'acord amb el que estableix l'annex V del Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova la concessió directa a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d'ajuts per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu) s'ha exhaurit i per tant no és possible atendre, d'acord amb l'ordre de prelació corresponent, la part de la component 8 de les sol·licituds de les quals no es disposa de crèdit.

4. Atès que no s'ha exhaurit el termini per a presentar sol·licituds i que no es pot descartar una ampliació del pressupost per part de l'IDAE, es considera adient deixar pendent d'avaluació la part de la categoria d'emmagatzematge (component 8)  i avaluar únicament la part d'autoconsum renovable (component 7).

5. En cas de disposició o ampliació de pressupost de la categoria d'emmagatzematge (component 8) del programa d'incentius 4, la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic crearà d'ofici un nou expedient sobre la categoria d'emmagatzematge amb data de la sol·licitud inicial i que es resoldrà d'acord amb que estableix l'apartat onzè de la convocatòria. El nou número d'expedient  s'ha de notificar a les persones interessades mitjançant la seva publicació, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic (http://energia.caib.cat).

6. Els tècnics de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

-Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

-Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

-Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

7. Els tècnics de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat onzè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

8. A aquelles persones o entitats que varen presentar una sol·licitud de subvenció que superava la ràtio de capacitat d'emmagatzematge enfront de la potència pic de generació que dicta la convocatòria, se'ls proposa només la part corresponent a l'ajut relativa a la generació i no es considera elegible la instal·lació d'emmagatzematge.

9. El 14 de gener de 2024 es va emetre una proposta de resolució provisional estimatòria del director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic (BOIB núm. 25, de 20 de febrer de 2024) i s'ha exhaurit el termini de deu dies que es concedien per presentar al·legacions sense que n'hi hagin presentat.

10. En data 11 de març de 2024 es va emetre proposta de resolució estimatòria definitiva del director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic.

Fonaments de dret

1. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

2. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

3. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

4. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

5. El Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova la concessió directa a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d'ajuts per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu.

6. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia ja existents, en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (BOIB núm. 125, d'11 de setembre de 2021).

7. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia ja existents, en el sector residencial, les administracions publiques i el tercer sector, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu NextGenerationEU (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

8. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia ja existents, en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector per un import total de 476.817,48 euros i 154 beneficiaris, pels components següents:

a) Programa 4: sol·licituds pel component de generació (component 7), sense emmagatzematge.

b) Programa 4: sol·licituds pels components de generació i emmagatzematge (component 7 i 8): únicament es concedeix la part de la categoria d'autoconsum renovable (component 7)  i es deixa pendent d'avaluació la part de la categoria d'emmagatzematge (component 8) per manca de crèdit d'aquest component.

c) Programa 5: sol·licituds pel component d'emmagatzematge (component 8).

En l'annex d'aquesta resolució figuren les dades de cada beneficiari sobr ela concessió de la subvenció.

2. Establir que en cas que s'ampliï el pressupost de la categoria d'emmagatzematge (component 8) del programa d'incentius 4, es crearà d'ofici un nou expedient sobre la categoria d'emmagatzematge amb data de la sol·licitud inicial i que s'ha de resoldre d'acord amb que estableix l'apartat onzè de la convocatòria. El nou número d'expedient s'ha de notificar a les persones interessades mitjançant la seva publicació, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web de la Direcció general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic (http://energia.caib.cat).

3. Autoritzar i disposar la despesa de 476.817,48 euros i 154 beneficiaris que figuren en l'annex i pels imports que es detallen per cadascun d'ells, amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic, del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, i del Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationEU.

4. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han de fer i justificar des del 30 de juny de 2021 fins a un màxim de devuit mesos des de la publicació en el BOIB de la resolució definitiva de concessió.

5. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat tretzè de la convocatòria de subvencions.

6. Per a les instal·lacions aïllades no connectades a la xarxa elèctrica, amb la documentació justificativa s'ha d'incorporar un document que acrediti la legalitat del lloc d'emplaçament.

7. Els beneficiaris estan obligats a complir amb el que disposa l'apartat dissetè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021.

8. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

9. D'acord amb l'article 10.t de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021, les persones o entitats beneficiàries han de garantir el ple compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient (DNSH per les seves sigles en anglès — Do no significant harm—) i l'etiquetatge climàtic i digital, i d'acord amb el que es preveu en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, aprovat pel Consell de Ministres el 27 d'abril de 2021 i pel Reglament (UE) núm. 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021, pel qual s'estableix el Mecanisme de recuperació i resiliència; com també d'allò requerit en la Decisió d'execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya.

10. Atès que la convocatòria de subvenciones es veu afectada per l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, és necessari que el beneficiari, a més a més dels documents establerts per a la justificació en l'apartat tretzè de la convocatòria, presenti els documents que s'adjunten com a annex II d'aquesta Proposta i que són els següents:

a) Declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR i d'acord amb l'establert en l'article 8.1.i) de l'Ordre HFP/1030/2021. Adopció de mesures eficaces i proporcionades per evitar el frau, corrupció, conflicte d'interessos i doble finançament en l'àmbit de gestió d'aquests ajuts, segons el que es disposa en els acords i reglaments de la UE i en l'Ordre HFP/1030/2021.

b) Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques en relació amb l'execució i actuacions del PRTR, de conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i amb l'Ordre HFP/1030/2021.

11. D'acord amb l'article 12 de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021, el beneficiari té l'obligació de reconèixer l'origen i garantir la visibilitat del finançament de la Unió atès l'article 9.3.d de l'Ordre HFP/1030/2021.

12. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 19 de març de 2024

El director general d'Economia Circular, Transició Energètica i Canvi Climàtic Diego Viu Domínguez Per delegació del  conseller d'Empresa, Ocupació i Energia (BOIB núm.103, de 22/07/2023)

 

ANNEX I Llista de beneficiaris als quals se'ls atorga la subvenció (NEXTG45)

Núm.

Expedient

Data registre d'entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

CONCE

1.

NEXTG45-141/2021

20/09/2021

GUASCH RIBAS, CRISTINA

***5471**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.84kWp i inversor de 10kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

8.545,69

4.704,00

0000002882/2024

2.

NEXTG45-297/2021

21/09/2021

BUENDIA RODRIGUEZ, BLAS

***0363**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.55kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

5.516,68

2.730,00

0000002883/2024

3.

NEXTG45-364/2021

22/09/2021

GARCIAS SANSALONI, ANTONIO JOSE NICOLAS

***6999**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

8.847,30

3.240,00

0000002884/2024

4.

NEXTG45-804/2021

04/10/2021

MATAMOROS ROSALES, XAVIER

***2127**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa.

6.375,30

2.700,00

0000002885/2024

5.

NEXTG45-855/2021

06/10/2021

PONS JUAN, JAIME LUIS

***3327**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3kWp i inversor de 2.32kW connectada a la xarxa.

6.579,35

1.800,00

0000002887/2024

6.

NEXTG45-856/2021

06/10/2021

ALBALADEJO SANS, GINES

***8796**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9kWp i inversor de 8kW connectada a la xarxa. (Pendent de component 8).

14.131,30

5.400,00

0000002888/2024

7.

NEXTG45-864/2021

06/10/2021

ORFILA CRESPI, PEDRO

***6823**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

7.743,92

3.000,00

0000002889/2024

8.

NEXTG45-965/2021

08/10/2021

CLAPES CLAPES, VICENTE

***4642**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.55kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa.

9.125,23

2.730,00

0000002890/2024

9.

NEXTG45-976/2021

09/10/2021

COVAS JUAN, JUAN ANTONIO

***5773**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.8kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa.

5.895,00

1.680,00

0000002891/2024

10.

NEXTG45-985/2021

09/10/2021

GELABERT CARDONA, FRANCISCO

***2286**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.6kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

8.895,00

2.700,00

0000002892/2024

11.

NEXTG45-1055/2021

13/10/2021

ISERN MARTINEZ, JUAN JOSE

***5211**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.3kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa.

10.300,00

3.600,00

0000001360/2024

12.

NEXTG45-1063/2021

13/10/2021

MARIN RIPOLL, VICTORIA

***9828**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

5.604,50

2.700,00

0000002893/2024

13.

NEXTG45-1094/2021

15/10/2021

LLABRES BONNET, JOSÉ

***3825**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 4.2kW connectada a la xarxa.

6.490,00

3.240,00

0000002894/2024

14.

NEXTG45-1101/2021

15/10/2021

SOCIAS FERNANDEZ, MAGDALENA

***9421**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

8.081,90

3.240,00

0000002895/2024

15.

NEXTG45-1152/2021

18/10/2021

ROS MUÑOZ, RUFINO

***3804**

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.04kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa.

2.558,39

1.824,00

0000002896/2024

16.

NEXTG45-1153/2021

18/10/2021

ALFARO RAMONELL, JOAQUÍN

***9652**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.4kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa.

4.895,00

1.440,00

0000002897/2024

17.

NEXTG45-1210/2021

20/10/2021

MORENO MONJE, PELAYO

***4408**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.05kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

7.865,87

2.430,00

0000002898/2024

18.

NEXTG45-1238/2021

21/10/2021

RIBAU FONT, EDUARD

***3681**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

6.521,90

2.160,00

0000002899/2024

19.

NEXTG45-1251/2021

21/10/2021

VALLS BONNIN, CLARA MARIA

***0187**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.32Wp i inversor de 4kW connectada a la xarxa.

7.657,78

2.592,00

0000002901/2024

20.

NEXTG45-1258/2021

21/10/2021

VAQUER BONNIN, MIQUEL

***4392**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.56kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa.

13.991,53

4.536,00

0000002902/2024

21.

NEXTG45-1294/2021

24/10/2021

MILLAN SOLSONA, JOSE

***2082**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 1.6kWp i inversor de 10kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

7.523,71

960,00

0000002903/2024

22.

NEXTG45-2786/2021

14/02/2022

GRÜNEWALD, IRIS

****6856*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 10.8kWp i inversor de 10kW connectada a la xarxa.

15.221,70

4.860,00

0000002904/2024

23.

NEXTG45-5283/2021

01/09/2022

VAQUER SAMPOL, CATERINA

***5380**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.8kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa i amb repte demogràfic.

7.804,50

4.454,00

0000002905/2024

24.

NEXTG45-5485/2021

15/09/2022

NEGRETE CABALLERO, JOSE FELIPE

***3541**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.46kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

9.594,82

3.276,00

0000001389/2024

25.

NEXTG45-5502/2021

16/09/2022

JIMENEZ BAREA, JOSE MARIA

***0556**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.15Wp i inversor de 3kW connectada a la xarxa.

5.651,00

1.890,00

0000002908/2024

26.

NEXTG45-5503/2021

16/09/2022

PEDRETTI GALMES, PIA PAULA

***7310**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 8.025kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

18.437,16

4.815,00

0000002909/2024

27.

NEXTG45-5504/2021

16/09/2022

PUIG SERRAMITJA, NURIA

***0770**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.90kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa (Pendent component 8)

8.833,00

4.140,00

0000002910/2024

28.

NEXTG45-5505/2021

16/09/2022

RASTRILLA PINTOR, MARIA

***9029**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.75kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

11.574,36

4.000,00

0000002911/2024

29.

NEXTG45-5510/2021

16/09/2022

GLATZER, MATTHIAS

****1367*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.46kWp i inversor de 6kW, aïllada (Pendent de component 8)

7.466,32

1.476,00

0000002912/2024

30.

NEXTG45-5512/2021

16/09/2022

DAVILA PARRA, ANTONIO

***2442**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.60kWp i inversor de 4kW, aïllada (Pendent de component 8)

5.298,52

2.160,00

0000002913/2024

31.

NEXTG45-5513/2021

16/09/2022

ERKES, UWE

****3510*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 12.15kWp i inversor de 12kW connectada a la xarxa i amb repte demogràfic

16.787,00

5.953,50

0000002914/2024

32.

NEXTG45-5515/2021

16/09/2022

GUERAU DE ARELLANO VILANOVA, CRISTOBAL

***5265**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.40kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.491,51

3.240,00

0000002957/2024

33.

NEXTG45-5519/2021

16/09/2022

COLOMAR COLOMAR, BARTOLOME

***4160**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.15kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

5.929,69

1.890,00

0000002958/2024

34.

NEXTG45-5521/2021

16/09/2022

CASTRO RECIO, MANUEL

***3875**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.40kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

9.159,72

3.240,00

0000002959/2024

35.

NEXTG45-5523/2021

16/09/2022

ISERN PETZOLD, JUAN PEDRO

***9483**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.30kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

10.294,09

3.780,00

0000002960/2024

36.

NEXTG45-5526/2021

17/09/2022

MCMASTER, JAMES RICHARD MARTIN

****0958*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.05kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

8.827,11

2.430,00

0000002961/2024

37.

NEXTG45-5527/2021

17/09/2022

CAPO MASSANET, JUAN

***9448**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.25kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

4.900,30

1.350,00

0000002962/2024

38.

NEXTG45-5528/2021

17/09/2022

NAYLOR, SHAUN

****6197*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.2 kWp i inversor de 6 kW aïllada.

14.184,32

4.320,00

0000002963/2024

39.

NEXTG45-5529/2021

17/09/2022

TOVAR JOVER, JAIME

***1169**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9.72 kWp i inversor de 10 kW connectada a la xarxa

16.220,05

5.832,00

0000002964/2024

40.

NEXTG45-5536/2021

19/09/2022

ANDREU AMOROS, JUAN LUIS

***4704**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 1.80kWp i inversor de 2kW connectada a la xarxa

4.785,61

1.080,00

0000002965/2024

41.

NEXTG45-5540/2021

19/09/2022

VIRUMBRALES OCASAR, RODRIGO

***4506**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.40kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.759,60

3.240,00

0000002966/2024

42.

NEXTG45-5541/2021

19/09/2022

EXPOSITO ESCOLANO, TOMAS

***7102**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.50kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

7.381,00

3.300,00

0000002967/2024

43.

NEXTG45-5544/2021

19/09/2022

SERRANO FONT, JOAQUIN

***4678**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.50kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

9.298,51

3.300,00

0000002968/2024

44.

NEXTG45-5550/2021

19/09/2022

FERRIOL JAUME, ANA MARIA

***4958**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa.

7.930,00

2.400,00

0000002969/2024

45.

NEXTG45-5552/2021

19/09/2022

SCHULZ, THORSTEN

****6898*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

9.346,04

2.160,00

0000002970/2024

46.

NEXTG45-5553/2021

19/09/2022

MAGALHAES POLICARPO, ELOY JOSÉ

***2591**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.18kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

5.299,18

1.308,00

0000002971/2024

47.

NEXTG45-5562/2021

20/09/2022

BEYOU, MARIE LOUISE ANGÉLICA

****5031*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.64kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

7.931,97

2.184,00

0000002972/2024

48.

NEXTG45-5563/2021

20/09/2022

RODRIGUEZ VARA, JOSE CARLOS

***1528**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.50kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

7.550,00

2.700,00

0000002973/2024

49.

NEXTG45-5566/2021

20/09/2022

TORRES QUETGLÁS, JUAN

***3180**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.38kWp i inversor de 8.2kW connectada a la xarxa

14.721,14

4.833,90

0000002974/2024

50.

NEXTG45-5577/2021

20/09/2022

ANDERS JONASSON, MATS

****4869*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 8.10kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

11.326,43

4.860,00

0000002975/2024

51.

NEXTG45-5578/2021

20/09/2022

RAMON RIBAS, JOSE

***2825**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

9.995,05

2.700,00

0000002976/2024

52.

NEXTG45-5580/2021

20/09/2022

MORALES SUAU, JOSE ANTONIO

***0966**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.06kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.360,00

3.000,00

0000002977/2024

53.

NEXTG45-5582/2021

20/09/2022

AZPELETA ALARCÓN, MARIA LUISA

***3062**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.277,73

3.240,00

0000002978/2024

54.

NEXTG45-5583/2021

20/09/2022

JUAN CASTELLO, FRANCISCO

***3688**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 8.1kWp i inversor de 8kW connectada a la xarxa

11.297,24

4.800,00

0000002979/2024

55.

NEXTG45-5584/2021

20/09/2022

MENDEZ SANTOS, MARIA FELIX

***8789**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9.9kWp i inversor de 9kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

16.212,73

5.940,00

0000002980/2024

56.

NEXTG45-5589/2021

21/09/2022

ROSELLO RIERA, ANTONIO

***3003**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.3kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

9.232,89

3.780,00

0000002981/2024

57.

NEXTG45-5590/2021

21/09/2022

GONZÁLEZ IGLESIAS, MAURICIO

***9970**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.03kWp i inversor de 3.6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

6.985,00

1.818,00

0000002982/2024

58.

NEXTG45-5591/2021

21/09/2022

COSTA TUR, JOSE

***5167**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.02kWp i inversor de 8kW connectada a la xarxa

10.730,72

4.212,00

0000002983/2024

59.

NEXTG45-5593/2021

21/09/2022

ESCANDELL COSTA, FRANCISCO

***9085**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

7.849,91

2.160,00

0000002984/2024

60.

NEXTG45-5594/2021

21/09/2022

PORTELLS PÉREZ, MATEO

***6453**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.28kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

10.527,38

4.368,00

0000003001/2024

61.

NEXTG45-5596/2021

21/09/2022

MASCARO CLADERA, MARGARITA

***9073**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa

8.046,60

2.700,00

0000003003/2024

62.

NEXTG45-5597/2021

21/09/2022

MARI MAYANS, JOSE

***4391**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9kWp i inversor de 8kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

11.993,28

5.400,00

0000003004/2024

63.

NEXTG45-5599/2021

21/09/2022

CASANOVA MARTINEZ, JOSE OSCAR

***5474**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.65kWp i inversor de 3.6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

11.531,25

4.590,00

0000003005/2024

64.

NEXTG45-5600/2021

21/09/2022

MARTORELL FRONTERA, PEP

***5542**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.2kWp i inversor de 3.9kW connectada a la xarxa

9.500,00

3.406,00

0000003006/2024

65.

NEXTG45-5601/2021

21/09/2022

SUAU THOMAS, FRANCISCO

***4538**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

6.173,00

2.160,00

0000003007/2024

66.

NEXTG45-5602/2021

21/09/2022

PLANIOL VALLS, ERNESTO

***3316**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa

8.990,00

2.400,00

0000003008/2024

67.

NEXTG45-5603/2021

21/09/2022

MATESANZ BARRIOS, ANGEL LUIS

***8469**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.7kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

5.949,60

1.620,00

0000003009/2024

68.

NEXTG45-5604/2021

21/09/2022

LLANERAS CARRIO, SEBASTIA

***2051**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.05kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.660,45

2.430,00

0000003010/2024

69.

NEXTG45-5605/2021

21/09/2022

SANCHO GENOVARD, MARIA DEL PILAR

***8914**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.37kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

12.233,73

3.822,00

0000003011/2024

70.

NEXTG45-5606/2021

21/09/2022

MIR PUIGSERVER, ANTONIA MARIA

***1028**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.46kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.948,86

3.276,00

0000003012/2024

71.

NEXTG45-5607/2021

22/09/2022

AGUILO JULIA, JOSE

***3869**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa

12.911,15

2.700,00

0000003013/2024

72.

NEXTG45-5608/2021

22/09/2022

CAPO RAMON, SEBASTIAN IGNACIO

***4240**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.64kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

7.100,95

2.184,00

0000003014/2024

73.

NEXTG45-5610/2021

22/09/2022

TAPIA CABALGANTE, ANTONIO

***0741**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.2kWp i inversor de 2.4kW connectada a la xarxa

6.500,00

1.920,00

0000003016/2024

74.

NEXTG45-5619/2021

22/09/2022

SANCHEZ MARTINEZ, DANIEL

***3638**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 1.8kWp i inversor de 2kW connectada a la xarxa

4.785,61

1.080,00

0000003017/2024

75.

NEXTG45-5621/2021

22/09/2022

ALVAREZ SALCEDA, MARIA FLORENCIA

****2346*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.3kWp i inversor de 8.6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

11.029,15

3.780,00

0000003018/2024

76.

NEXTG45-5622/2021

22/09/2022

GARCIA CALDES, ALBERTO

***5654**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

6.070,00

2.700,00

0000003019/2024

77.

NEXTG45-5627/2021

23/09/2022

GUTSCHICK, ARMIN ANDREAS

****5778*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 8.1kWp i inversor de 8kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

11.155,72

4.860,00

0000003020/2024

78.

NEXTG45-5629/2021

23/09/2022

PASTOR GILI, CATALINA

***2578**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.7kWp i inversor de 4.8kW, aïllada (Pendent de component 8)

2.600,00

1.620,00

0000003022/2024

79.

NEXTG45-5630/2021

23/09/2022

MELIA ROSSELLO, JOSE DAMIAN

***2073**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 1.8kWp i inversor de 2kW connectada a la xarxa

4.785,61

1.080,00

0000003023/2024

80.

NEXTG45-5631/2021

23/09/2022

DOMÍNGUEZ REGUEIRA, MARÍA MERCEDES

***5905**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

6.097,00

2.160,00

0000003024/2024

81.

NEXTG45-5632/2021

23/09/2022

SERRA MARI, MARIA JESUS

***5101**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.3kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

9.536,08

3.780,00

0000003025/2024

82.

NEXTG45-5633/2021

23/09/2022

GRIMAO GARCÍA, JUAN FRANCISCO

***0665**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.40kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.123,19

3.240,00

0000003027/2024

83.

NEXTG45-5634/2021

23/09/2022

VIVES CERDA, MIGUEL

***2392**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

6.819,85

3.240,00

0000003029/2024

84.

NEXTG45-5637/2021

23/09/2022

GARCIA LOZANO, MARIA DE LOS LLANOS

***3807**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.32kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa

7.025,72

2.592,00

0000003030/2024

85.

NEXTG45-5638/2021

23/09/2022

MARI TORRES, JUAN

***3538**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.85kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

8.593,27

3.510,00

0000003031/2024

86.

NEXTG45-5639/2021

23/09/2022

ESCANDELL TUR, MIGUEL

***4247**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.25kWp i inversor de 2kW connectada a la xarxa

4.290,61

1.350,00

0000003032/2024

87.

NEXTG45-5640/2021

23/09/2022

CHACON GALINDO, FRANCISCO

***9898**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

10.511,79

3.240,00

0000003034/2024

88.

NEXTG45-5643/2021

23/09/2022

JIMENEZ ARRIBAS, FRANCISCO

***9532**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.5kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.389,66

3.300,00

0000003035/2024

89.

NEXTG45-5644/2021

23/09/2022

PONS MESQUIDA, GREGORIO

***8189**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Ampliació d'instal·lació existent d'autoconsum fotovoltaica aïllada amb 1.65kWp

2.027,08

990,00

0000003036/2024

90.

NEXTG45-5645/2021

23/09/2022

ROS DUCH, CARLOS

***6541**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.05kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa              

7.045,60

2.430,00

0000003037/2024

91.

NEXTG45-5646/2021

23/09/2022

BALLESTA LOPEZ, ANTONIA

***5407**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de Liti de capacitat 5.kWh a una instal·lació d'autoconsum amb fonts d'energia ja existent.

4.799,00

2.450,00

0000003038/2024

92.

NEXTG45-5647/2021

23/09/2022

GUASCH RIBAS, JOSE JAVIER

***3938**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa              

6.703,74

2.160,00

0000003040/2024

93.

NEXTG45-5650/2021

23/09/2022

LEUVEN, MAURICE JOHANNES

****6186*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.7kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

11.751,11

4.620,00

0000003041/2024

94.

NEXTG45-5653/2021

24/09/2022

BERNAT PONS, RAFAEL

***6882**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

10.453,86

3.000,00

0000003042/2024

95.

NEXTG45-5654/2021

24/09/2022

BAUZA SUREDA, FRANCISCA

***5859**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 1.28kWp i inversor de 1.05kW connectada a la xarxa

4.514,51

835,13

0000003043/2024

96.

NEXTG45-5659/2021

26/09/2022

SERRANO FERNÁNDEZ, AVELINO

***8022**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.29kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

13.185,00

3.774,00

0000003044/2024

97.

NEXTG45-5660/2021

26/09/2022

BENNASAR FIGUERAS, ANTONIO

***2274**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.92kWp i inversor de 4.72kW connectada a la xarxa

12.800,00

3.552,00

0000003045/2024

98.

NEXTG45-5661/2021

26/09/2022

QUIJADA QUERO, ANTONIO

***9423**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.66kWp i inversor de 5.3kW connectada a la xarxa

13.775,00

3.996,00

0000003046/2024

99.

NEXTG45-5662/2021

26/09/2022

MORAGUES SERRA DE GAYETA, CONCEPCION

***5730**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.5kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa i amb repte demogràfic

10.793,49

3.600,00

0000003047/2024

100.

NEXTG45-5664/2021

26/09/2022

QUIJADA ARCO, ANTONIO

***5270**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.44kWp i inversor de 3.54kW connectada a la xarxa

10.125,00

2.664,00

0000003048/2024

101.

NEXTG45-5665/2021

26/09/2022

DE FRANCISCO BESTARD, BERNARDO

***3749**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.44kWp i inversor de 3.54kW connectada a la xarxa

9.825,00

2.664,00

0000003049/2024

102.

NEXTG45-5672/2021

26/09/2022

PERELLÓ PIZÁ, JUAN

***3088**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.6kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

6.995,01

2.760,00

0000003050/2024

103.

NEXTG45-5680/2021

27/09/2022

PARDO NAVARRO, JUAN FRANCISCO

***6043**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

6.900,78

2.160,00

0000003051/2024

104.

NEXTG45-5681/2021

27/09/2022

HERNANDEZ ALCOVER, CLAUDIO ANDRES

***4230**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.86kWp i inversor de 5.1kW connectada a la xarxa

9.332,13

2.916,00

0000003052/2024

105.

NEXTG45-5685/2021

27/09/2022

CINTES SASTRE, MIQUELA

***0044**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.2kWp i inversor de 2.4kW connectada a la xarxa.

8.200,00

1.920,00

/

106.

NEXTG45-5686/2021

27/09/2022

MARI PLANELLS, ANTONIO

***5677**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.25kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

9.818,05

3.150,00

0000003054/2024

107.

NEXTG45-5688/2021

27/09/2022

ESTEVA LLABRES, MAGDALENA

***6478**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 1.8kWp i inversor de 3.6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

6.681,62

1.080,00

0000003055/2024

108.

NEXTG45-5689/2021

27/09/2022

NEGRE SASTRE, JUAN

***9440**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.35kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa amb repte demográfic

7.937,72

3.504,25

0000003056/2024

109.

NEXTG45-5692/2021

27/09/2022

JUAN CIRER, MARIA CRISTINA

***9973**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.52kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

6.685,00

3.312,00

0000003057/2024

110.

NEXTG45-5696/2021

27/09/2022

ESPINAR PEREZ, ROSA MARIA

***3131**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.6kWp i inversor de 4.2kW connectada a la xarxa.

17.000,00

3.360,00

0000003058/2024

111.

NEXTG45-5697/2021

27/09/2022

MORENO VELASCO, FRANCISCO JAVIER

***9004**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.2kWp i inversor de 3.9kW connectada a la xarxa.

14.500,00

3.120,00

0000003059/2024

112.

NEXTG45-5699/2021

27/09/2022

LEIVA PEREZ, FRANCISCO JAVIER

***2750**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.2kWp i inversor de 2.4kW connectada a la xarxa.

7.000,00

1.920,00

0000003060/2024

113.

NEXTG45-5700/2021

27/09/2022

SINTES RIPOLL, MIGUEL

***0280**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.4kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa.

7.412,23

2.640,00

0000003061/2024

114.

NEXTG45-5701/2021

27/09/2022

GIL MIR, GEGORI

***7199**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9.72kWp i inversor de 8.6kW connectada a la xarxa.

14.083,30

6.901,20

0000003062/2024

115.

NEXTG45-5703/2021

27/09/2022

GARCIA VILA, JOSE MANUEL

***4310**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

5.765,65

1.800,00

0000003063/2024

116.

NEXTG45-5704/2021

27/09/2022

MIELCZAREK, GRZEGORZ

****2735*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.52kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

8.438,33

3.312,00

0000003064/2024

117.

NEXTG45-5708/2021

28/09/2022

BARCELO RIGO, PEDRO

***4351**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.5kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

8.335,33

3.300,00

0000003070/2024

118.

NEXTG45-5709/2021

28/09/2022

RIBAS RIERA, JUAN

***3337**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.15kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

6.256,89

1.890,00

0000003071/2024

119.

NEXTG45-5710/2021

28/09/2022

VILLALONGA FUSTER, JORGE LUIS

***8960**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 4.6kW connectada a la xarxa

8.759,60

3.240,00

0000003072/2024

120.

NEXTG45-5711/2021

28/09/2022

BARCELO RIGO, CATALINA

***1738**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.4kWp i inversor de 4.2kW connectada a la xarxa

7.359,58

2.640,00

0000003073/2024

121.

NEXTG45-5712/2021

28/09/2022

ESCANDELL COSTA, ANTONIO

***3312**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

9.218,22

2.700,00

0000003074/2024

122.

NEXTG45-5714/2021

28/09/2022

PERELLO SANTANDREU, PEDRO

***1901**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa.

8.046,60

2.700,00

0000003075/2024

123.

NEXTG45-5716/2021

28/09/2022

MUÑOZ SALVA, ANTONIO ESTEBAN

***3681**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.1kWp i inversor de 5.1kW connectada a la xarxa.

12.644,50

3.060,00

0000003076/2024

124.

NEXTG45-5717/2021

28/09/2022

COLOMAR JUAN, JOSE

***2507**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 10.8kWp i inversor de 10kW connectada a la xarxa     

14.565,17

4.860,00

0000003078/2024

125.

NEXTG45-5721/2021

28/09/2022

MOYA ZARCO, ENRIQUE

***3149**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa

8.415,17

3.240,00

0000003079/2024

126.

NEXTG45-5722/2021

28/09/2022

FERRER JUAN, ANA

***3123**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.05kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa.

7.045,60

2.430,00

0000003080/2024

127.

NEXTG45-5725/2021

28/09/2022

RAMON TORRES, SUSANA MARIA

***5251**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3kWp i inversor de 2.87kW connectada a la xarxa.

5.420,80

1.722,00

0000003081/2024

128.

NEXTG45-5728/2021

28/09/2022

FELIPE RODRIGUEZ, AGUSTIN

***2955**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 4.6kW connectada a la xarxa.

7.584,73

2.700,00

0000003082/2024

129.

NEXTG45-5732/2021

29/09/2022

HENRY, HERVE JEAN MARIE

****9243*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.3kWp i inversor de 2kW connectada a la xarxa

5.257,60

1.380,00

0000003083/2024

130.

NEXTG45-5733/2021

29/09/2022

FANALS TORRES, DAMIAN

***8794**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 4.5kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa

8.131,00

2.700,00

0000003084/2024

131.

NEXTG45-5735/2021

29/09/2022

FERNANDEZ FERRER, JUAN RAMON

***4191**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.7kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa.

5.705,15

1.620,00

0000003085/2024

132.

NEXTG45-5736/2021

29/09/2022

RIGO ALOMAR, PEDRO GABRIEL

***6642**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.6kWp i inversor de 3.6kW connectada a la xarxa.

7.172,60

2.160,00

0000003086/2024

133.

NEXTG45-5737/2021

29/09/2022

KEMP, SARAH ELIZABETH

****2957*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 8.1kWp i inversor de 3.6kW connectada a la xarxa (pendent de component 8).

12.091,00

4.860,00

0000003087/2024

134.

NEXTG45-5740/2021

29/09/2022

JUAN TORRES, VICENTE

***5157**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8)

8.744,82

3.240,00

0000003088/2024

135.

NEXTG45-5743/2021

29/09/2022

JUAN TORRES, JOSE ANTONIO

***5124**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.25kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa

5.224,11

1.350,00

0000003089/2024

136.

NEXTG45-5744/2021

29/09/2022

URETA MAYANS, IGNACIO JAVIER

***6816**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.25kWp i inversor de 4kW connectada a la xarxa

5.224,11

1.350,00

0000003090/2024

137.

NEXTG45-5746/2021

29/09/2022

MARQUEZ GARCIA, SEVERIANO

***0156**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.3kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

9.496,51

3.780,00

0000003091/2024

138.

NEXTG45-5747/2021

29/09/2022

MORELL VERD, PEDRO

***4244**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.54kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

10.844,02

3.924,00

0000003092/2024

139.

NEXTG45-5748/2021

29/09/2022

RUIZ REVILLA, PILAR

***3031**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa (pendent de componet 8).

11.445,39

3.240,00

0000003093/2024

140.

NEXTG45-5749/2021

29/09/2022

CORTES FORTEZA, ANDREU XAVIER

***0384**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.7kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa

6.225,27

1.620,00

0000003094/2024

141.

NEXTG45-5753/2021

29/09/2022

MORENO ESCAMILLA, DANIEL

***3413**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.005kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

7.067,39

3.003,00

0000003095/2024

142.

NEXTG45-5754/2021

29/09/2022

OLIVER SASTRE, LORENZO

***6813**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.15kWp i inversor de 3kW connectada a la xarxa.

6.786,38

1.890,00

0000003096/2024

143.

NEXTG45-5756/2021

30/09/2022

BONET TORRES, JUAN

***9249**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 2.7kWp i inversor de 3W connectada a la xarxa.

5.949,60

1.620,00

0000003097/2024

144.

NEXTG45-5757/2021

30/09/2022

SALA RIERA, CARLOS

***4578**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 25.07kWp i inversor de 25kW connectada a la xarxa.

22.656,04

11.281,50

0000003098/2024

145.

NEXTG45-5766/2021

30/09/2022

VIVIAN ACOSTA, CLAUDIA

****3248*

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.56kWp i inversor de 8kW connectada a la xarxa (Pendent de component 8).

11.451,86

4.536,00

0000003099/2024

146.

NEXTG45-5767/2021

30/09/2022

RUBI LLANERAS, FRANCISCA RITA

***6191**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9.9kWp i inversor de 15kW connectada a la xarxa

12.993,88

5.940,00

0000003100/2024

147.

NEXTG45-5774/2021

30/09/2022

TORRES SERRA, VICENTE

***5679**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

7.388,00

3.240,00

0000003101/2024

148.

NEXTG45-5780/2021

30/09/2022

RIESS, HERBERT

****5925*

2024/G/731A01/77000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9.6kWp i inversor de 9kW connectada a la xarxa.

13.386,24

6.816,00

0000003102/2024

149.

NEXTG45-5783/2021

30/09/2022

VIVES TOUS, AGUSTIN

***8970**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.4kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

8.504,13

3.000,00

0000003103/2024

150.

NEXTG45-5784/2021

30/09/2022

GARCIA FERNANDEZ, TOMAS JOAQUIN

***7062**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 5.46kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

8.948,86

3.276,00

0000003104/2024

151.

NEXTG45-5790/2021

03/10/2022

MOLINA CORDON, FRANCISCO

***4248**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 6.37kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa.

8.500,00

3.822,00

0000003105/2024

152.

NEXTG45-5792/2021

03/10/2022

GARCIA PUENTE LILLO, MARIA DOLORES

***6034**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 3.64kWp i inversor de 5kW connectada a la xarxa.

6.605,00

2.184,00

0000003106/2024

153.

NEXTG45-5793/2021

03/10/2022

MULET TRASERRA, FRANCESC XAVIER

***7213**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 9.1kWp i inversor de 8kW connectada a la xarxa.

11.835,00

5.460,00

0000003107/2024

154.

NEXTG45-5794/2021

03/10/2022

LLADO MAS, FRANCISCA

***9511**

2024/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica d'autoconsum de 7.36kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa.

10.665,00

4.416,00

0000003108/2024

Import

Total

 

 

 

 

 

 

 

476.817,48

 

Documents adjunts