Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 173201
Resolució de la consellera executiva del Departament de Joventut, Participació Ciutadana i del Parc Insular de Serveis de “Sa Coma”en relació a la creació del Registre insular d’entitats ciutadanes de l’illa d’Eivissa, i aprovació del formulari normalitzat de sol·licitud d’inscripció i de comunicació d’altres situacions

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En data 13 de març de 2024, s'ha dictat Resolució de la consellera executiva del Departament de Joventut, Participació Ciutadana i del Parc Insular de Serveis de “Sa Coma" del Consell Insular d'Eivissa num. 2024000008 on s'ha aprovat la creació del Registre insular d'entitats ciutadanes de l'illa d'Eivissa, així com el formulari normalitzat de sol·licitud d'inscripció i de comunicació d'altres situacions, del tenor literal següent:

".../...

Primer: CREAR el Registre insular d'entitats ciutadanes de l'illa d'Eivissa, amb el contingut i els requisits i el procediment establert als articles 15 i 16 del Reglament de Participació Ciutadana de l'illa d'Eivissa (publicació al BOIB núm. 13, de data 27-01-2009, modificació al BOIB núm. 128 de data 30-08-2012).

Segon: APROVAR formulari normalitzat d'inscripció en el Registre insular d'entitats ciutadanes de l'illa d'Eivissa i de comunicació d'altres situacions, que s'adjunta com a Annex 1 d'aquest document.

Tercer: PUBLICAR la resolució corresponent i el seu annex al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

 

Eivissa, 15 de març de 2024

La cap de secció d'Indústria Marta Díaz Pascual

.../..."

Documents adjunts