Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 169925
Resolució de batlia de les bases que han de regir concurs de poesia amb lloms de llibres “Sant Jordi 2024” al municipi de Ses Salines

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vista la proposta de bases que han de regir concurs de poesia amb lloms de llibres “SANT JORDI 2024” al municipi de Ses Salines presentades per la regidora de cultura.

El Batle de l'Ajuntament de Ses Salines, mitjançant decret de dia 14 de març de 2024 va acordar:

1. Aprovar les bases que han de regir concurs de poesia amb lloms de llibres “SANT JORDI 2024” al municipi de Ses Salines amb la redacció que es relaciona a continuació:

CONCURS DE POESIA AMB LLOMS DE LLIBRES “SANT JORDI 2024”

Es convoca la primera edició del Concurs de Poesia Sant Jordi 2024, que es regirà per les següents bases:

1. OBJECTE: Crear un poema a partir dels títols que apareixen en els lloms dels llibres. En tenir la composició construïda, fes-li una fotografia.

2. QUI POT PARTICIPAR: Podran participar-hi totes les persones físiques que ho sol·licitin i que compleixin les següent bases. Es podrà participar de forma individual o grupal. El concurs consta de dues categories:

  • Infantil (infants de sis a dotze anys)
  • Absoluta (joves a partir tretze anys i adults)

3. TEMA: La temàtica i la rima seran lliures però el poema, per poder entrar a concurs, ha de tenir com a mínim 3 versos i ha d'estar escrit en llengua catalana o castellana (tots els versos han d'estar escrits en el mateix idioma). El treballs hauran de ser originals i inèdits.

4. PREMIS: Es premiaran els tres poemes de cada categoria que obtenguin major puntuació, independent de l'idioma en què estiguin escrits. El concurs estarà dotat de 450 euros que seran repartits en els següents premis.

En la categoria infantil:

  • Un primer premi de 100 euros
  • Un segon premi de 75 euros
  • I, un tercer premi de 50 euros

En la categoria absoluta:

  • Un primer premi de 100 euros
  • Un segon premi de 75 euros
  • I, un tercer premi de 50 euros

Tant els premis com la seva dotació seran indivisibles. Així mateix es podran atorgar mencions honorífiques, que a judici del jurat resultin mereixedores d'aquest reconeixement.

5. PRESENTACIÓ DE LES OBRES: Cada participant podrà presentar com a màxim un poema en cada llengua. Les fotografies de les obres es faran arribar a través del correu electrònic culturaajsessalines@gmail.com indicant:

  • Categoria en què participa i edat
  • Nom i llinatges (o nom de grup)
  • Telèfon de contacte
  • Direcció
  • Una foto del poema realitzat mitjançant els lloms de llibres

6. TERMINI DE PRESENTACIÓ DELS TREBALLS: El termini d'admissió dels poemes serà del dijous dia 4 d'abril fins al dijous 18 d'abril de 2024.

7. JURAT: El jurat, designat mitjançant Decret de Batlia, serà presidit per la Regidora de Cultura. A més, estarà format pel President de la Junta de Districte, un expert en la matèria i un mínim de 3 vocals de la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi, per tal que estiguin representats tots els partits polítics. A criteri del jurat, els premis es poden declarar deserts. El jurat del concurs té la facultat d'interpretar-ne les bases i de suplir qualsevol dubte o manca de regulació d'acord amb la seva pròpia finalitat.

8. EXPOSICIÓ I ENTREGA DE PREMIS: Totes les imatges dels poemes estaran exposades del 20 d'abril al 5 de maig al vestíbul del primer pis del Centre Cívic. La resolució del jurat es farà pública el dia de Sant Jordi, el 23 d'abril, a les 20 hores en un acte públic a la Plaça Pou de'n Verdera on es durà a terme el lliurament dels premis i mencions honorífiques. Serà obligatori que els menors d'edat guardonats venguin acompanyats d'un adult per rebre el premi.

2. Publicar-les al Bolletí Oficial de la Comunitat Autònoma, al tauler d'edictes la Corporació, a la pàgina web de l'Ajuntament i a la base nacional de Subvencions.

 

Ses Salines, a la data de la signatura electrònica (14 de març de 2024)

El batle Juan Rodríguez Ginard