Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SES SALINES

Núm. 169824
Bases que han de regir el XXI certamen de pintura Vila de Ses Salines 2024

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Vista la proposta de bases que han de regir el XXI certamen de pintura Vila de Ses Salines 2024 presentades per la regidora de cultura.

El Batle de l'Ajuntament de Ses Salines, mitjançant decret de dia 14 de març de 2024 va acordar:

1. Aprovar les bases que han de regir el XXI certamen de pintura Vila de Ses Salines 2024 amb la redacció que es relaciona a continuació:

BASES DEL XXI CERTAMEN DE PINTURA VILA DE SES SALINES 2024

El vint-i-unè Certamen de Pintura Vila de Ses Salines 2024 vol fomentar la creació artística i donar suport a la tasca dels i les artistes. Es regirà per les bases següents:

1. Al certamen s'atorgaran:

-  Un únic premi de 2.000 euros.

- Dues mencions especials, que rebran la quantitat de 250 euros cadascuna.

Els imports dels premis estaran subjectes a les deduccions dels impostos que marca la legislació vigent.

Al guanyador/a del premi del Certamen se li cedirà l'Església Vella de Ses Salines per poder exposar el conjunt de la seva obra amb data a convenir entre l'autor i l'Ajuntament.

2. Podran participar-hi, amb un màxim d'una obra, tots els artistes de qualsevol nacionalitat i residència.

3. La temàtica, suport i tècnica de l'obra seran lliures. Totes les obres que es presentin hauran de ser originals i d'exclusiva propietat de l'autor, han d'anar degudament signades i no han d'haver estat premiades a cap altre certamen o beca.

4. L'obra caldrà presentar-se convenientment embalada i llesta per a la seva exposició i anirà acompanyada d'una targeta amb el nom, els llinatges, el DNI, l'adreça i el telèfon de l'autor, a més del títol, la data i la tècnica emprada.

5. Les obres es presentaran des de l'18 de març al 19 d'abril, a les oficines de l'Ajuntament de Ses Salines o al Centre Cívic de la Colònia de Sant Jordi, durant l'horari d'atenció al públic.

6. Es prendran les mesures adequades respecte de la custòdia i la conservació de les obres presentades, encara que l'Ajuntament no es farà responsable del deteriorament o dels accidents de què puguin ser objecte les obres des del seu lliurament fins a la seva recollida.

7. En haver acabat el termini d'admissió, es farà una exposició de les obres participants. Romandrà oberta des del 26 d'abril al 5 de maig a l'Església Vella.

8. Totes les obres presentades, excepte la que obtingui el primer premi, es podran recollir a les oficines de l'Ajuntament (Plaça Major, 1 de Ses Salines) a partir del 20 de maig i fins al 3 de juny en horari d'atenció al públic. Les obres no recollides s'entendran cedides en propietat a l'Ajuntament de forma gratuïta.

9. L'Ajuntament de Ses Salines, mitjançant la dotació econòmica a l'obra guanyadora amb el primer premi, n'adquirirà la propietat. L'obra premiada s'inscriurà a l'inventari municipal i l'Ajuntament de Ses Salines se'n reserva tots els drets i podrà utilitzar-la posteriorment amb finalitats culturals i artístiques citant sempre el nom de l'autor i atenint-se a allò que disposa el text refós de la Llei de propietat intel·lectual aprovat per l'RDL 1/1996 de 12 d'abril.

10. La composició del Jurat d'aquests premis, que serà designat per Decret de la Batlia, es farà pública abans que s'acabi el termini de presentació d'obres. El Jurat estarà format per experts en la matèria i cada membre percebrà 100 euros per la feina realitzada.

El veredicte emès pel Jurat es farà públic a l'acte d'inauguració de l'exposició i serà inapel·lable. L'entrega dels premis serà el dia de la inauguració de l'exposició (26 d'abril a les 20 hores a l'Església Vella).

11. El fet de presentar una obra al certamen de pintura “Vila de Ses Salines 2024” suposa l'acceptació d'aquestes bases i la renúncia a tota reclamació. No s'acceptaran obres que no s'ajustin a aquestes bases.

12. El Jurat té la facultat d'interpretar-ne les bases i suplir qualsevol llacuna o buit d'acord amb el seu propi criteri.

13. L'Ajuntament només avisarà els finalistes.

2. Publicar-les al Bolletí Oficial de la Comunitat Autònoma, al tauler d'edictes la Corporació, a la pàgina web de l'Ajuntament i a la base nacional de Subvencions.

 

Ses Salines, a la data de la signatura electrònica (14 de març de 2024)

El batle Juan Rodríguez Ginard