Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 164198
Informació pública de l’expedient 645/2023 relativa al Projecte de reparcel.lació del Polígon Industrial del Sector 1 Sa Creu, terme municipal de Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant Decret de Batlia número 2024-0124, de data 01 de març, s'ha dictat la següent resolució:

PRIMER. Aprovar provisionalment la correcció d'errades de les coordenades georeferenciades de les finques resultants al projecte de reparcel.lació del Polígon Industrial del sector 1 La Creu i també les seves mides, si bé al tractar-se de modificacions de les mides establertes al Projecte, no substancials o significatives, no s'alteren les quotes de participació dels propietaris en el projecte de reparcel·lació.

SEGON. Publicar l'aprovació inicial de la rectificació del Projecte de reparcel.lació del sector 1 La Creu en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, i en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament, a la seu electrónica d'aquest Ajuntament/ portal de transparencia/urbanisme/planeamiento urbanístico/ pla parcial polígon industrial 1 Sa Creu.

Durant el període d'informació pública, quedarà l'expedient a la disposició de qualsevol que vulgui examinar-ho, a l'efecte de que es presentin les al·legacions i els suggeriments que es considerin pertinents.

TERCER. Donar audiència pel termini de 20 dies als interessats i als titulars confrontants amb citació personal, a l'efecte de que presentin les al·legacions que estimin convenients.

QUART. Transcorregut el termini abans esmentat, aprovar definitivament el projecte de reparcel·lació, amb les rectificacions procedents.

 

Porreres, 1 de març de 2024

La batlessa Francisca Mora Veny