Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE FORMENTERA

Núm. 162206
Extracte de les Bases Reguladores de la convocatòria de dos beques de formació per a persones que hagin participat en el projecte del Servei de formació, integració i ocupació pública del Govern Balear (FIOP)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Extracte de la Sessió del dia 8 de març de 2024 de la Junta de Govern Local del Consell Insular de Formentera, per la qual s'aprovà, entre altres, les Bases Reguladores de la convocatòria de dos beques de formació per a persones que hagin participat en el projecte del Servei de Formació, Integració i Ocupació Pública del Govern Balear (FIOP) per a la inserció laboral de persones amb grau discapacitat reconegut al Consell Insular de Formentera.

De conformitat amb allò previst a l'article 23.2 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text íntegre de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

Primer.- Objecte i durada de la convocatòria

L'objecte d'aquesta convocatòria és oferir a les persones que han participat en el projecte FIOP una ajuda complementària a la seva formació acadèmica i pràctica, amb la intenció de millorar la seva preparació així com la inserció en el món laboral de les administracions públiques. El període de pràctiques formatives d'aquestes beques serà d'un màxim de vint hores setmanals, al llarg de l'any 2024 i durant un termini màxim de 6 mesos a partir de la data de començament de la beca formativa.

Aquesta ajuda es durà a terme mitjançant la realització de pràctiques a l'àrea del Consell Insular de Formentera relacionada amb la formació realitzada a través del FIOP. Concretament, les pràctiques es realitzaran dins l'equip del servei de neteja del Consell, en qualsevol de les dependències o àrees de treball d'aquest servei. Dins la jornada establerta, s'efectuaran les tasques pròpies del servei així com qualsevol altra tasca pròpia de la seva categoria que li sigui encomanada i per a la qual hagi estat prèviament instruït/da. El lloc previst per al desenvolupament d'aquestes pràctiques serà qualsevol dependència i /o àrea on realitzi les funcions aquest servei de treball segons les necessitats del Consell Insular de Formentera.

La duració de la beca serà com a màxim fins el 31 de desembre de 2024.

Segon.- Beneficiaris

Es poden acollir a aquesta convocatòria les persones, residents a Formentera, que hagin realitzat la preparació que ofereix el projecte FIOP de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP).

Els i les alumnes que participin en aquesta convocatòria, hauran de reunir els següents requisits:

  • Ser majors d'edat.

  • Tenir la nacionalitat espanyola o d'algun dels països de la Unió Europea, o reunir els requisits de l'art. 57 de Real Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre, pel que  s'aprova el text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic del l'Empleat Públic.

  • Ser resident a Formentera.

  • Haver cursat la preparació del curs teòric – pràctic de formació del cos de neteja del FIOP.

  • No tenir cap impediment per a les tasques específiques previstes en aquesta convocatòria:

  • En cas de tenir un altre contracte de treball (per hores o com a màxim de mitja jornada laboral) que impliqui el cobrament d'una nòmina salarial, s'haurà d'aportar tota la documentació necessària per a que la comissió avaluadora valori la possible o no compatibilitat amb les pràctiques d'aquesta beca.

  • La comprensió elemental de les dues llengües cooficials de la Comunitat Autònoma de les IIles Balears: Català i castellà

Tercer. Bases reguladores

Bases que han de regir la convocatòria de dos beques de formació per a persones que hagin participat en el projecte del Servei de formació, integració i ocupació pública del Govern Balear (FIOP) per a la inserció laboral de persones amb grau de discapacitat reconegut al Consell Insular de Formentera es troben publicades al tauler d'anuncis de Benestar Social de la pàgina web del Consell Insular de Formentera.

Quart. Import

Les beques tenen assignat un import a distribuir durant els mesos de duració de les beques, a raó de mensuals cadascuna 550 euros Durant l'exercici pressupostari de l'any 2024 es destinarà la quantitat de 6.600 euros a càrrec de la partida pressupostària 2024/1/2311/4800001. No es farà cap deducció en concepte d'I.R.P.F., pel fet d'estar exclòs de la normativa reguladora (art. 7 de la llei 35/2006, de 28 de novembre, de l'Impost sobre la Renda de les Persones Físiques i de modificació parcial de les lleis dels Imposts sobre Societats, sobre la Renda de no Residents i sobre el Patrimoni). El Consell Insular de Formentera es farà càrrec també de les corresponents pòlisses d'assegurança d'accidents, incloses dins l'assegurança col·lectiva que cobreix els accidents del personal del Consell Insular de Formentera.

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds

El termini per a la presentació de les sol·licituds serà de 10 dies hàbils comptadors a partir del següent al de la publicació d'aquesta convocatòria al BOIB. Si el darrer dia natural fos diumenge o festiu, el termini s'ajornarà fins a l'hàbil següent. La documentació es publicarà a la Base Nacional de Dades de Subvencions (BNDS), a la seu electrònica i al taulell d'anuncis de Benestar Social de la pàgina web del Consell Insular de Formentera.

 

Formentera,  13 de març de 2024

El president del Consell Insular de Formentera Lorenzo Córdoba Marí