Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

SERVEI D'OCUPACIÓ DE LES ILLES BALEARS

Núm. 160234
Resolució del conseller d’Empresa, Ocupació i Energia, i president del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB), relativa a la denegació de subvencions en concepte de beques de la convocatòria SOIB JOVE BEQUES D’ÈXIT per a l'estudi, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 i menys de 30 anys inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, Programa Illes Balears per al període 2021-2027, que hagin cursat cicles de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB durant el curs acadèmic 2022-2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1.- Mitjançant la Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 19 de setembre del 2022, (BOIB núm. 125, de 24 de setembre) s'aprova la convocatòria “SOIB Jove: Beques d'Èxit per a l'estudi 2022-2025”, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 anys i menys de 30 matriculades en els cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, durant els cursos 2022-2025, i inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, Programa Illes Balears per al període 2021-2027.

2.- D'acord amb el punt primer de l'annex de la Resolució de la convocatòria esmentada, aquestes beques estan adreçades a les persones joves desocupades que cursin , entre d'altres, cicles de formació professional presencial de grau mitjà o superior sostinguts amb fons públics de la CAIB durant el curs acadèmic 2022-2023.

3.- En data 13 de desembre de 2023 la cap de servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1, amb el vistiplau de la cap del Departament de Gestió Administrativa i Jurídica, va emetre un informe sobre la denegació de subvencions en concepte de beques en el marc de la convocatòria esmentada.

4.- En data 14 de desembre de 2023, el coordinador del Servei d'Ocupació de les Illes Balears va emetre una proposta de resolució de denegació en la qual se concedia un termini de 10 dies hàbils, comptador des del dia següent al de la data de la publicació de la proposta de resolució, per aportar les al·legacions, els documents o les informacions que consideressin convenients.

5.- D'acord amb l'article 45 de la Llei 39/2015, les propostes de resolució es varen notificar a les persones interessades mitjançant publicació en la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, del 7 al 20 de febrer de 2024.

6.- En data 7 de febrer de 2024, GOIBE81823/2024, dins el termini establert, la senyora Francisca Andrea Vega Rupertus amb NIE núm. ***8333** va presentar escrit en el qual al·legava que no estava inscrita com a demandant desocupada ni al Sistema Nacional de Garantia Juvenil perquè estava fent feina a mitja jornada.

Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1 s'ha comprovat que la senyora Vega no estava inscrita com a demandant desocupada ni al Sistema Nacional de Garantia Juvenil el dia anterior al d'inici del curs escolar, es a dir, el dia 25/09/2022, per tant no complia amb els requisits dels apartats 5.2 f) i g) de l'annex de la convocatòria. Per aquest motiu, no s'accepten aquestes al·legacions.

7.- En data 9 de setembre de 2024, GOIBE82277/2024, dins el termini establert, la senyora Alba Molina Ponce amb DNI núm ****8730* va presentar escrit d'al·legacions en el qual manifestava que estava inscrita com a demandant d'ocupació del 2/08/2022 al 14/08/2023. Juntament amb l'escrit presenta informe de períodes d'inscripció al SOIB.

Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1 es revisa de nou l'expedient i es comprova que la senyora Molina Ponce estava inscrita com a demandant d'altres serveis i no com a demandant d'ocupació desocupada, per tant, no complia amb el requisit de l'apartat 5.2.f) de l'annex de la convocatòria, es a dir, no estava inscrita com a demandant d'ocupació desocupada al SOIB el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives. Per aquest motiu, no s'accepten les al·legacions presentades.

8.- En data 14 de febrer de 2024, GOIBE92843/2024, dins el termini establert, el senyor Luis Muñoz Coll amb DNI núm. ***9055** va presentar escrit d'al·legacions mitjançant el qual, en resum, reclama que estava inscrit com a demandant desocupat el dia anterior al d'inici de les activitats lectives i que s'havia donat de baixa del contracte fixo discontinu.

Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1 es revisa de nou l'expedient i es comprova que el senyor Muñoz estava inscrit com a demandant desocupat el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives, per tant complia amb el requisit de l'apartat 5.2.f) de l'annex de la convocatòria, però continuava vigent el contracte fixo-discontinu perquè malgrat hagués renunciat el dia 20 de setembre de 2022, es trobava en període de vacances. Per tant, es d'aplicació el darrer paràgraf de l'apartat 1 (objecte) de l'annexe de la convocatòria que estableix que, a efectes d'aquesta convocatòria, i segons el que estableix l'article 90 de la Llei 18/2014, de 15 d'octubre, d'aprovació de mesures urgents pel creixement, la competitivitat i l'eficiència, els treballadors fixos discontinus es consideren treballadors ocupats. Per aquest motiu no s'accepten aquestes al·legacions.

9.- En data 6 de febrer de 2024, el senyor Josua Oluwatobi Ogbomo amb NIE núm. ****1217* va presentar escrit d'al·legacions amb núm. de registre GOIBE74013/2024 en el qual manifestava que va finalitzar la relació laboral amb l'empresa en la qual estava contractat com a fixo discontinu. Juntament amb l'escrit, aporta notificació de finalització de contracte amb l'entitat per no superar el període de prova.

Des del Servei de Gestió de Programes d'Ocupació 1 es torna a revisar l'expedient i es comprova que el senyor Ogbomo va finalitzar la relació laboral amb l'entitat de la qual aporta la notificació de finalització de contracte. No obstant, figuren al seu expedient diversos contractes fixos discontinus amb un altra entitat, dels quals es troba en període de no ocupació i no tenim cap constància de la finalització de la relació laboral amb aquesta darrera entitat. Per tant, es d'aplicació el darrer paràgraf de l'apartat 1 (objecte) de l'annexe de la convocatòria que estableix que, a efectes d'aquesta convocatòria, i segons el que estableix l'article 90 de la Llei 18/2014, de 15 d'octubre, d'aprovació de mesures urgents pel creixement, la competitivitat i l'eficiència, els treballadors fixos discontinus es consideren treballadors ocupats. Per aquest motiu no s'accepten aquestes al·legacions.

10.- 'ha comprovat que les sol·licituds de les persones que es detallen en l'annex I d'aquesta resolució no reuneixen els requisits per rebre la subvenció sol·licitada pels motius que s'hi expressen.

Fonaments de dret

1.- Resolució del conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, i president del SOIB, de 19 de setembre del 2022, (BOIB núm. 125, de 24 de setembre) per la qual s'aprova la convocatòria “SOIB Jove: Beques d'Èxit per a l'estudi 2022-2025”, del programa de segona oportunitat per a persones desocupades de més de 18 anys i menys de 30 matriculades en els cursos de segon, tercer o quart d'educació secundària de persones adultes (ESPA) o en cicles de formació professional presencial de grau mitjà o de grau superior sostinguts amb fons públics de la CAIB, durant els cursos 2022-2025, i inscrites en el Sistema Nacional de Garantia Juvenil, cofinançada pel Fons Social Europeu Plus, Programa Illes Balears per al període 2021-2027.

2.- L'article 2.2 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decret de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol) estableix que el SOIB, per a l'acompliment dels seus fins, pot dur a terme, entre altres, les funcions necessàries per gestionar les polítiques actives d'ocupació; gestionar el conjunt de programes i mesures d'orientació, ocupació, formació i formació amb alternança amb l'ocupació, que tenen per objecte millorar les possibilitats d'accés a la col·locació de les persones desocupades en el mercat de treball, per compte propi o d'altri; l'adaptació de la formació i requalificació per a l'ocupació dels treballadors, així com les altres accions destinades a fomentar l'esperit empresarial, l'economia social i a millorar les condicions dels treballadors.

3.- D'acord amb els apartats g i i de l'article 9.4 del Decret 22/2020, de 24 de juliol, de aprovació del Text consolidat del Decreto de aprovació dels Estatuts del Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 131, de 25 de juliol), és funció del president del SOIB autoritzar despeses, contreure obligacions i proposar pagaments del servei, així com concedir ajuts i subvencions.

4.- La Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, té per objecte la regulació del règim jurídic general de les subvencions atorgades per les administracions públiques (BOE 276, de 18 de novembre).

5.- El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre); té per objecte determinar el règim jurídic de les subvencions, la gestió de les quals correspon a l'Administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears o a les entitats públiques que en depenen.

6.- D'acord amb l'article 39.7 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, les subvencions que es concedeixen en consideració a la concurrència d'una determinada situació en el perceptor, no requereixen cap altra justificació que l'acreditació per qualsevol mitjà admissible en dret de la situació esmentada prèviament a la concessió, sense perjudici dels controls que es puguin establir per verificar-ne l'existència.

7.- Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, per la qual s'estableixen les bases reguladores de les subvencions en matèria de polítiques actives d'ocupació gestionades pel Servei d'Ocupació de les Illes Balears (BOIB núm. 146, de 24 d'octubre).

8.- D'acord amb l'article 7.3 de l'Ordre de la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, de 10 d'octubre de 2013, la selecció dels beneficiaris es pot dur a terme per procediments que no són de concurs quan no siguin necessàries la comparació i la prelació, en un únic procediment, de totes les sol·licituds entre si (d'acord amb l'article 17.2 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre)

9.- La Llei 13/2014, de 29 de desembre, de pressuposts generals de la Comunitat- Autònoma de les Illes Balears per l'any 2015, en la disposició final setena modifica l'article 1 de la Llei 7/2000, de 15 de juny, de creació del Servei d'Ocupació de les Illes Balears, i el defineix com un organisme autònom dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, adscrit a la conselleria competent en matèria de treball.

10.- D'acord amb el Decret 12/2023, de 10 de juliol, de la presidenta de les Illes Balears, pel qual s'estableixen les competències i l'estructura orgànica bàsica de les conselleries de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears , (BOIB núm. 94, de 10 de juliol de 2023), el SOIB està adscrit a la Conselleria d'Empresa, Ocupació i Energia.

11.- L'article 82.4 de la Llei 30/2015 de procediment administratiu comú que estableix que es podrà prescindir del tràmit d'audiència quan no figurin al procediment ni han de ser tinguts en compte a la resolució altres fets ni altres al·legacions i proves que les adduïdes per l'interessat.

Per tot això, dict la següent

Resolució

Primer.- Denegar una subvenció en concepte de beca per a l'estudi del programa de segona oportunitat a les persones que consten a l'annex I d'aquesta resolució pels motius que s'hi expressen.

Segon. Publicar aquesta Resolució al Butlletí Oficial de les Illes Balears i a la pàgina web del Servei d'Ocupació de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller d'Empresa, Ocupació i Energia i president del Servei d'Ocupació de les Illes Balears en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la seva publicació, d'acord amb el que disposen l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'administració de la comunitat autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 44, de 3 d'abril) i els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques (BOE núm. 236, de 2 d'octubre).

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

(Signat electrònicament: 7 de març de 2024)

La directora del SOIB Catalina Jiménez Aleñar Per delegació de firma del president del SOIB (Resolució de 24 d'octubre de 2023, BOIB núm. 145, de 26 d'octubre)

 

ANNEX I Sol·licituds denegades

DNI

1 LLINATGE

2 LLINATGE

NOM

NÚM. EXPEDIENT

CENTRE EDUCATIU

MOTIU 1

MOTIU 2

MOTIU 3

MOTIU 4

Punt conv MOTIU 1

Punt conv MOTIU 2

Punt conv MOTIU 3

Punt conv MOTIU 4

****7152**

ALCÁNTARA

BAUZA

NEREA

BEFP 19/2022-23

ES LICEU OC

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.2.b1)

5.2.f)

5.2.g)

 

****1085**

ALVAREZ

GONZAGA

MICAELA ELISABET

BEFP 57/2022-23

LA SALLE OC

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

 

5.2.b1)

 

 

 

****6418**

ARROM

MATEU

TOMEU

BEFP 14/2022-23

ALBUHAIRA IES

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.2.b1)

5.2.f)

5.2.g)

 

****6263**

BARRIO

MOLINA

SELVA

BEFP 32/2022-23

ALBUHAIRA IES

Fixes discontinus

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

1)

5.2.f)

5.2.b1)

 

****8029**

BATLE

FERRE

SERGI

BEFP 31/2022-23

FRANCESC DE BORJA MOLLCIFP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

 

5.2.f)

 

 

 

****1131**

CALVO

CONTRERAS

ABEL

BEFP 28/2022-23

BERENGUER D'ANOIA IES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

 

5.2.f)

5.2.g)

 

 

****1317**

CANO

PONCE

CARMEN

BEFP 36/2022-23

SES ESTACIONS IES

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.2.b1)

5.2.f)

5.2.g)

 

****4620**

CHULCA

MATABAY

JOEL ALEXANDER

BEFP 44/2022-23

JUNÍPER SERRA CIFP

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

 

 

 

5.2.h)

 

 

 

****1571**

COLL

GUAL

AINA

BEFP 69/2022-23

SANT ALFONS ES LLADONER (OC)

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

 

 

5.2.f i g)

5.2.b2)

 

 

****0705**

CONTRERAS

CORTES

AINHOA

BEFP 37/2022-23

PASQUAL CALBÓ I CALDÉS

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

5.2.b1)

5.2.f)

 

 

****7035**

CORREDOR

TRONCOSO

SAMUEL HIUSSEP

BEFP 74/2022-23

LA BALANGUERA

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

 

 

 

5.2.h)

 

 

 

****6908**

DE COS ESTRADA

CALVO

NEREHA

BEFP 13/2022-23

SON LLEBRE CIPF

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.2.b2)

5.2.f)

5.2.g)

 

****8717**

DIM

DIM

ESTHER ADAOLISA

BEFP 26/2022-23

FRANCESC DE BORJA MOLL CIFP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

 

5.2.f)

5.2.g)

5.2.b2)

 

****9650**

ESCOBAR

MINUESA

RAQUEL

BEFP 7/2022-23

POLITÈCNIC IES

Fixes discontinus

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

1)

5.2.f)

5.2.g)

5.2.b2)

****6777**

FLORIT

TORRES

ANA PAOLA

BEFP 17/2022-23

TOTH EDUCATIU (OC)

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

 

 

 

5.2.b2)

 

 

 

****7164**

FRESNEDA

VIDAL

MARINA

BEFP 45/2022-23

LA SALLE OC

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

5.2.f i g)

5.2.b1)

 

 

****3294**

FUSTER

PEIRÓ

ROSA MARIA

BEFP 61/2022-23

ES LICEU OC

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

 

5.2.f i g)

5.2.b1)

5.2.a2)

 

****9955**

GABRIELLA

KLEINDORP

LEONIE

BEFP 15/2022-23

SINEU IES

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

5.2.b1)

5.2.f)

 

 

****7731**

GARAU

AMENGUAL

FRANCISCA

BEFP 54/2022-23

MANACOR IES

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

 

5.2.b1)

 

 

 

****7107**

GARCIA

SERRA

MARC

BEFP 66/2022-23

POLITÈCNIC IES

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

5.2.b2)

5.2.f)

 

 

****1168**

GARCÍA

LLERENA

ALEXANDRA MICHELLE

BEFP 62/2022-23

TOTH EDUCATIU (OC)

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

 

5.2.f)

 

 

 

****4684**

GHADDARI

 

OUMNIYA

BEFP 71/2022-23

CREU ROJA ESPANYOLA OP

No estar matriculat a un cicle de formació professional presencial de grau mitjà o superior en centres sostinguts amb fons públics de la CAIB.

 

 

 

5.2.a1)

 

 

 

****7527**

GOMARIZ

FERRAGUT

ENRIC

BEFP 11/2022-23

LLUCMAJOR IES

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.b2)

5.2.f)

5.2.g)

5.2.h)

****7804**

GUIRADO

CEREVANTES

VICTORIA

BEFP 60/2022-23

CALVIA IES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

 

 

5.2.f i g)

 

 

 

****8418**

GUTIERREZ

SALOM

TERESA

BEFP 22/2022-23

JOAN TAIX CIFP

Fixes discontinus

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

1)

5.2.b1)

 

 

****3013**

HUBERT

TUR

MARC

BEFP 47/2022-23

SA COLOMINA IES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

5.2.f i g)

5.2.b1)

 

 

****3389**

HUBERT

TUR

ADRIAN

BEFP 48/2022-23

ISIDOR MACABICH IES

No tenir més de 18 anys (o complir-los durant les activitats lectives) o menys de 30 el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

 

 

 

 

 

****6396**

ISABELLA

CHAVEZ

ANTONELLA

BEFP 72/2022-23

JUNÍPER SERRA CIFP

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

 

5.2.b2)

5.2.g)

 

 

****8872**

IZQUIERDO

MAYOL

FERNANDO

BEFP 10/2022-23

SON PACS IES

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

5.2.b2)

5.2.f i g)

5.2.a2)

5.2.h)

****2560**

LINDE

CAMPOY

ALICIA

BEFP 38/2022-23

TOTH EDUCATIU OC

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.2.b1)

5.2.b2)

5.2.g)

 

****1239**

MARIN

GOMARIZ

HERNAN

BEFP 68/2022-23

JUNÍPER SERRA CIFP

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

5.2.h)

5.2.a2)

5.2.f)

 

****2189**

MARTIN

ACOSTA

VANESA

BEFP 43/2022-23

PASQUAL CALBÓ I CALDÉSIES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

 

5.2.f i g)

5.2.a2)

5.2.h)

 

****5345**

MARTINEZ

NAVARRO

ÁLVARO JESUS

BEFP 20/2022-23

CAN MARINES CIFP

Fixes discontinus

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

1)

5.2.f)

 

 

****6873**

MOLINA

PONCE

ALBA

BEFP 27/2022-23

JUNÍPER SERRA CIFP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

 

5.2.f)

 

 

 

****2170**

MOYA

ROS

ESPERANÇA

BEFP 29/2022-23

FRANCESC DE BORJA MOLL (CEPA)CEPA

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.2.b1)

5.2.f)

5.2.g)

 

****9055**

MUÑOZ

COLL

LUIS

BEFP 18/2022-23

CTEIB IES

Fixes discontinus

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

1)

5.2.f)

 

 

****1121**

OGBOMO

 

JOSHUA-OLUWATOBI

BEFP 64/2022-23

JUNÍPER SERRA CIFP

Fixes discontinus

 

 

 

1)

 

 

 

****2030**

OLIVER

VIDAL

MARIA ANTONIA

BEFP 51/2022-23

RAMON LLULL IES

Fixes discontinus

 

 

 

1)

 

 

 

****7143**

OLIVER

AGUILERA

LAURA

BEFP 63/2022-23

FRANCESC DE BORJA MOLL (CEPA)CEPA

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

 

 

5.2.f)

5.2.a2)

 

 

****1983**

PERALTA

ROMAN

MATEO

BEFP 53/2022-23

PAU CASESNOVES CIFP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

Fixes discontinus

 

 

5.2.f)

1)

 

 

****8353**

PEREZ

MUÑOZ

CRISTIAN

BEFP 16/2022-23

MANACOR IES

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

5.2.a2)

5.2.f)

 

 

****4124**

PEREZ

SALOM

JOSEP LLUIS

BEFP 50/2022-23

L'EMBAT CIFP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

 

 

5.2.f i g)

 

 

 

****7881**

PONS

MANSOURI

MOHAMED

BEFP 24/2022-23

BERENGUER D'ANOIA IES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

 

 

5.2.f)

5.2.b2)

 

 

****2107**

RAMIREZ

LORITE

DEBORA

BEFP 70/2022-23

FRANCESC DE BORJA MOLL (CEPA)CEPA

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

 

5.2.b1)

 

 

 

****3015**

RAMON

TUR

NATALIA

BEFP 25/2022-23

SA BLANCA DONA IES

Fixes discontinus

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

1)

5.2.f)

5.2.g)

 

****0817**

REINA

CALDES

MARTA

BEFP 12/2022-23

ALCÚDIA IES

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

 

 

5.2.a2)

5.2.h)

 

 

****4622**

REYES

VILLADIEGO

JUAN DIEGO

BEFP 73/2022-23

FRANCESC DE BORJA MOLLCIFP

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

 

 

 

5.2.h)

 

 

 

****2945**

ROBLES

SALAS

FELIPE

BEFP 23/2022-23

JOAN TAIX CIFP

Fixes discontinus

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

1)

5.2.b1)

 

 

****8592**

RODRIGUEZ

JOSE

LIVINNY

BEFP 4/2022-23

ES LICEU OC

Fixes discontinus

 

 

 

1)

 

 

 

****1440**

ROMERO

FUENTES

AARON

BEFP 67/2022-23

BENDINAT IES

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

 

 

5.2.b1)

 

 

 

****8650**

RULLAN

SILVA

AINHOA MARIA

BEFP 9/2022-23

ALCÚDIA IES

Fixes discontinus

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

1)

5.2.f)

5.2.g)

 

****7000**

SALLERAS

LOPEZ

MARINA

BEFP 59/2022-23

SON LLEBRE CIPF

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

Fixes discontinus

 

 

5.2.f)

1)

 

 

****4447**

SANCHEZ

DIAZ

PABLO

BEFP 30/2022-23

JUNÍPER SERRA CIFP

Fixes discontinus

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

1)

5.2.f)

5.2.g)

5.2.b1)

****3808**

SIVAN

 

BAZZ

BEFP 2/2022-23

LLUCMAJOR

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

5.2.b1)

5.2.f)

 

 

****0735**

SORIA

ROTGER

CYNTHIA

BEFP 42/2022-23

CAP DE LLEVANT IES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

 

5.2.f)

 

 

 

****7426**

TARFI

EL MAGHRAOUI

IBTISSAM

BEFP 65/2022-23

FRANCESC DE BORJA MOLL (CEPA)CEPA

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat en el SOIB ni com a beneficiari al Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

5.2.b1)

5.2.f i g)

5.2.h)

5.2.a2)

****0938**

TORRES

PAYERAS

MARC

BEFP 1/2022-23

PAU CASESNOVES

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

 

5.2.f)

 

 

 

****7569**

TRUJILLO

REYNES

MARC

BEFP 3/2022-23

JOAN TAIX CIFP

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

5.2.b1)

5.2.f)

 

 

****7948**

TRUYOLS

SOSA

JAUME

BEFP 39/2022-23

PAU CASESNOVES CIFP

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

 

 

 

5.2.b2)

 

 

 

****8333**

VEGA

RUPERTUS

FRANCISCA ANDREA

BEFP 33/2022-23

JOAN TAIX CIFP

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

 

5.2.f)

5.2.g)

 

 

****0940**

VERGÉS

RODRÍGUEZ

CELIA

BEFP 49/2022-23

JOAN RAMIS I RAMISIES

No estar matriculat a un nombre de mòduls que sumats representin, com a mínim, 750 hores lectives (s'inclouen pràctiques formatives)

No haver finalitzat el curs amb aprofitament: No estar en condicions de promocionar al segon curs; o no estar en condiciones d'obtenir la titulació oficial.

Haver-se matriculat en qualque estudi reglat en el curs acadèmic 2021-2022

 

5.2.a2)

5.2.h)

5.2.b1)

 

****1881**

VILLODRES

DE VRIES

LUIS

BEFP 40/2022-23

PAU CASESNOVES CIFP

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

 

 

5.2.b2)

5.2.f)

 

 

****1538**

ZAHI

 

ADAM

BEFP 6/2022-23

CAN MARINES CIFP

No sol·licitar beca al primer curs acadèmic

No estar inscrit com a demandant d'ocupació desocupat al SOIB, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives.

No estar inscrit en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil, amb la condició de persona beneficiària, el dia natural anterior al d'inici de les activitats lectives

 

5.2.b2)

5.2.f)

5.2.g)