Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 160024
Correcció d’errates advertides en la publicació de les versions catalana i castellana de l’Acord del Consell de Govern de 8 de març de 2024 pel qual s’aprova de forma definitiva el Pla Especial de Desenvolupament d’Habitatge de Titularitat Pública i el Projecte d’Urbanització per a l’Actuació Pública de Can Escandell, d’acord amb l’article 15.3.f) del Decret llei 3/2020, de 28 de febrer, de mesures urgents en matèria d’habitatge (Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 34, de 9 de març de 2024)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 34, de 9 de març de 2024, ha publicat l'Acord del Consell de Govern de 8 de març de 2024 pel qual s'aprova de forma definitiva el Pla Especial de Desenvolupament d'Habitatge de Titularitat Pública i el Projecte d'Urbanització per a l'Actuació Pública de Can Escandell, d'acord amb l'article 15.3.f) del Decret llei 3/2020, de 28 de febrer, de mesures urgents en matèria d'habitatge.

Durant la preparació de les publicacions dels acords i decrets adoptats pel Consell de Govern de dia 8 de març de 2024, que es trameten al Butlletí Oficial de les Illes Balears, es va cometre un error. D'una banda, el text del punt tercer aprovat durant la sessió del Consell de Govern no coincideix amb la versió que es va trametre al BOIB i, d'altra banda, tampoc no es va adjuntar per publicar el contingut del Pla Especial i del Projecte d'Urbanització a la publicació.

Atès tot això, i d'acord amb l'article 19.2 i 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Primer. Corregir l'errata advertida en les versions catalana i castellana de l'Acord del Consell de Govern de 8 de març de 2024 pel qual s'aprova de forma definitiva el Pla Especial de Desenvolupament d'Habitatge de Titularitat Pública i el Projecte d'Urbanització per a l'Actuació Pública de Can Escandell, d'acord amb l'article 15.3.f) del Decret llei 3/2020, de 28 de febrer, de mesures urgents en matèria d'habitatge, de la manera següent:

— Pàgina 10830 del Butlletí Oficial de les Illes Balears:

On hi diu:

Tercer. Ordenar la publicació en el BOIB d'aquest Acord, així com del contingut del Pla Especial i Projecte d'Urbanització que es pot consultar a l'adreça web següent:

Hi ha de dir:

Tercer. Ordenar la publicació en el BOIB d'aquest Acord, així com del contingut del Pla Especial i del Projecte d'Urbanització.

Segon. Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears el contingut del Pla Especial i del Projecte d'Urbanització.

 

Palma, 13 de març de 2024

La secretària general María José Bauzá Alonso

Documents adjunts