Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE PORRERES

Núm. 156018
Aprovació definitiva de la Modificació del Reglament de carrera professional de l'Ajuntament de Porreres

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple de l'Ajuntament Porreres, en sessió celebrada el 22 de gener de 2024, aprovà inicialment la modificació del Reglament de carrera professional de l'Ajuntament de Porreres.

Una vegada transcorregut el termini legal previst per a la presentació de reclamacions sense que n'hagin existit, es fa públic dit acord:

«PRIMER. Aprovar la modificació del Reglament de Carrera Professional per afegir la disposició addicional anterior, acordada per unanimitat per la Mesa General de Negociació:

Disposició addicional. Procediment extraordinari d'avaluació.

La batlia de l'Ajuntament, podrà convocar extraordinàriament d'ofici o a instància d'un empleat públic de la corporació interessat, un segon procediment anual d'avaluació i control amb presentació de documentació entre 1 d'abril i 30 d'abril i amb reunió i proposta de l'òrgan de valoració i resolució de batlia abans de 30 de juny, amb la finalitat de:

- Permetre l'accés a la carrera professional als nous empleats públics que compleixin els requisits d'accés i d'adquisició de nivell de carrera professional d'acord amb l'establert a aquest reglament i que s'hagin incorporat a l'Ajuntament entre la finalització de l'anterior període de presentació de documentació justificativa de la carrera professional i el 30 d'abril de l'any vigent.

- Permetre l'accés a la carrera professional als empleats públics de la corporació que assoleixin un nivell de carrera professional per primera vegada d'acord amb els requisits establers a aquest reglament.

La documentació a presentar serà l'establerta al procediment ordinari previst al present reglament.

Els efectes econòmics d'aquesta convocatòria es posposaran o retrotrauran a 1 de juliol de l'any corresponent.

No es podrà utilitzar aquesta convocatòria per presentar la documentació justificativa de manteniment del nivell de carrera professional, ni de progressió a un nou nivell de carrera professional pel transcurs del mínim de 5 anys des de l'assoliment del nivell anterior. Aquestes circumstàncies es tramitaran d'acord amb l'establert al procediment ordinari previst al present reglament.

Els empleats que se'ls hi hagi reconegut un nivell a través d'aquesta convocatòria extraordinària, hauran de presentar igualment la documentació justificativa pel manteniment del nivell al següent procediment ordinari, no podent aportar certificats d'assistència o aprofitament de cursos que ja s'hagin aportat al procediment extraordinari d'avaluació.»

 

Porreres, a data de la signatura electrònica (12 de març de 2024)

La batlessa Francisca Mora Veny