Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

CONSELL INSULAR DE MENORCA

Núm. 78172
Acord del Consell Rector de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera en sessió de caràcter ordinari de 22 de gener de 2024, relatiu al nomenament de membres del Consell Social de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera (exp.: 03125-2023-000005)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Consell Rector de caràcter ordinari de 27 de novembre de 2023, relatiu als nomenaments dels membres que constitueixen el Consell Social de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, es van nomenar titulars i suplents al Consell Social de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera.

La Federació d'Associació de Veïns de Menorca va presentar un escrit amb RE del CIM núm. GE/044734/2023, de data 06/12/2023, per comunicar que en l'assemblea celebrada dia 15/11/23 es va acordar nomenar com a titular al Consell Social de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera la senyora Josefina Benejam Barrionuevo i suplent la senyora Lònia Juaneda Franco.

Vista la proposta del president de l'Agència;

El Consell Rector de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera, per unanimitat dels vuit membres assistents amb dret de vot (senyor Vilafranca Florit, senyora Reynés Calvache, senyor Gornés Hachero, senyora Torrent Pallicer, senyora Taltavull Fernández, senyor Pons Torres, senyor Delgado Díaz i la senyora Tronch Folgado) i en votació ordinària, adopta l'acord següent:

Primer. Nomenar com a vocals, titulars i suplents, del Consell Social de l'Agència Menorca Reserva de Biosfera les persones que consten a continuació:

  • Titular: Josefina Benejam Barrionuevo, en substitució del senyor Gonçal Seguí Chinchilla
  • Suplent: Lònia Juaneda Franco, en substitució del senyor Miguel Angel Gómez Gomila

Segon. Publicar aquests nomenaments en el Butlletí Oficial de les Illes Balears als efectes de notificació.

 

Maó, 7 de febrer de 2024

Per delegació del president, El secretari del Consell Rector Octavi Pons Castejón (Decret 129/2023, de 27 de juliol) (BOIB núm. 106 de 29-07-2023)