Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE SANTA MARGALIDA

Núm. 61474
Acord del Ple de data 25/01/2024 de l'entitat de Santa Margalida pel qual s'aprova inicialment la modificació de ’Ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter no tributari per a la prestació del servei de clavegueram i vigilància de clavegueres particulars (BOIB Núm. 171 de dia 31 de desembre de 2022 i BOIB Núm. 48 de dia 15 d’abril de 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent-se instruït pels serveis competents d'aquest Ajuntament, expedient per a l'aprovació de la modificació de l'Ordenança reguladora de la prestació patrimonial de caràcter no tributari per a la prestació del servei de clavegueram i vigilància de clavegueres particulars (BOIB Núm. 171 de dia 31 de desembre de 2022 i BOIB Núm. 48 de dia 15 d'abril de 2023), de conformitat amb els articles 49 i 70.2 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases de Règim Local i 56 del Text Refós de Règim Local, se sotmet a informació pública pel termini de trenta dies, a comptar des d'endemà a la inserció d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears perquè pugui ser examinada i presentar les reclamacions que s'estimin oportunes

Al seu torn, estarà a la disposició dels interessats a la seu electrònica d'aquest Ajuntament [http://ajsantamargalida.sedelectronica.es] i al portal de transparència.

En el cas de no presentar-se reclamacions en el citat termini, s'entendrà definitivament aprovat l'Acord d'aprovació de l'esmentada Ordenança. 

 

Santa Margalida, a data de la signatura electrònica (31 de gener de 2024)

El batle (Joan Monjo Estelrich)