Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'ECONOMIA, HISENDA I INNOVACIÓ

Núm. 14263
Extracte de la Resolució del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació per la qual s'aprova la convocatòria d’ajuts per incorporar personal investigador al sistema de ciència de les Illes Balears (contractes postdoctorals 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

De conformitat amb allò previst als articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions, es publica l'extracte de la convocatòria el text de la qual es pot consultar a la Base de Dades Nacional de Subvencions (http://www.pap.minhap.gob.es/bdnstrans/index):

Primer. Beneficiaris:

Són destinatàries dels ajuts les entitats ubicades a les Illes Balears que tenguin la capacitat de formalitzar els contractes laborals que es descriuen a continuació:

a) Centres públics d'R+D: les universitats públiques, els organismes públics de recerca reconeguts per la Llei 14/2011, els centres d'R+D amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada vinculats a l'Administració General de l'Estat o que en depenen i els centres d'R+D vinculats a administracions públiques territorials o que en depenen, amb personalitat jurídica pròpia i diferenciada.

b) Centres públics i privats d'R+D sense finalitat de lucre: universitats privades i entitats públiques i privades sense finalitat de lucre amb capacitat i activitat demostrades en R+D. S'hi inclouen els centres tecnològics, la propietat i la gestió dels quals corresponen majoritàriament a les administracions públiques.

c) Empreses privades d'R+D i/o innovació: entitats privades amb capacitat i activitat demostrades en R+D i/o innovació.

Segon. Finalitat:

L'objecte de la convocatòria, en règim de concurrència competitiva, és la concessió de trenta ajuts per contractar personal investigador i incorporar-lo al sistema de ciència i tecnologia de les Illes Balears en grups de recerca, centres o unitats de recerca i desenvolupament tecnològic, empreses públiques sense finalitat de lucre i empreses privades amb activitat d'R+D ubicades a les Illes Balears.

Tercer. Bases reguladores:

Ordre de la consellera d'Innovació, Interior i Justícia de 26 de gener de 2010 per la qual s'estableixen les bases reguladores per concedir subvencions en matèria de recerca, desenvolupament tecnològic i innovació (BOIB núm. 25, de 13 de febrer).

Quart. Import:

L'import global màxim dels ajuts, de caràcter pluriennal, és de 3.347.400,00 €.

La quantia i durada de l'ajut depèn del programa (veure annexos de la convocatòria) i comença a comptar des del moment en què l'investigador s'incorpora al seu lloc de feina.

La dotació destinada a cadascun dels contractes que es formalitzin a l'empara dels diferents programes és la següent:

- Programa Margalida Comas:  80.450,00 € (per a dos anys de durada).

- Programa Vicenç Mut: 137.950,00 € (per a tres anys de durada).

- Programa Felip Bauçà: 94.350,00 € (per a dos anys de durada).

Cinquè. Termini de presentació de sol·licituds:

El termini de presentació de sol·licituds és de vint dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació d'aquest extracte en el Butlletí Oficial de les Illes Balears

 

(Signat electrònicament: 8 de gener de 2024)

La secretaria general Catalina Mir Ferrer Per delegació del conseller d'Economia, Hisenda i Innovació (BOIB Núm.106, de 29/07/2023)