Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 800832
Acord del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca de dia 13 de desembre de 2023 relatiu a l’aprovació de l’expedient administratiu núm. 3/2023 d’integració i equiparació de la Relació de Llocs de Feina de personal laboral de la Residència Oms/Sant Miquel, centre de dia Oms, centres de dia Ca’n Clar i Son Bru, i Residència Miquel Mir amb els llocs de personal laboral i empleat públic del Consell de Mallorca i de l’IMAS, i modificació puntual de la Relació de Llocs de Feina de funcionaris de l’IMAS

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En la sessió ordinària del Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca de dia 13 de desembre de 2023, es va aprovar la proposta d'acord de la Presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (IMAS), d'integració i equiparació de la Relació de Llocs de Feina de personal laboral de la Residència Oms/Sant Miquel, centre de dia Oms, centres de dia Ca'n Clar i Son Bru, i Residència Miquel Mir amb els llocs de personal laboral i empleat públic del Consell de Mallorca i de l'IMAS, i modificació puntual de la Relació de Llocs de Feina de funcionaris de l'IMAS (expedient administratiu núm. 3/2023), la qual es transcriu a continuació:

«Proposta d'acord

1. Aprovar la integració i equiparació de la Relació de Llocs de Feina de personal laboral de la Residència Oms/Sant Miquel, centre de dia Oms, centres de dia Ca'n Clar i Son Bru i Residència Miquel amb els llocs de personal laboral i empleat públic del Consell de Mallorca i de l'IMAS en el sentit que consta a l'Annex, per tant, passaran a regir-se pel Conveni Col·lectiu del personal laboral del Consell de Mallorca (Acord de l'11 de novembre de 1991), així com per la resta de normativa laboral i de funció pública aplicable.

Així mateix, modificar determinats llocs de feina de la relació llocs de feina de personal laboral de la Residència Oms/Sant Miquel, centre de dia Oms i Residència Miquel Mir que passen de la relació de llocs de feina de laborals a la relació de llocs de feina de funcionaris de l'IMAS en el sentit que consta a l'Annex. I, aprovar la modificació puntual de la relació de llocs de feina de l'IMAS d'acord amb l'exposat a l'Annex.

Pel que fa als efectes de la integració i equiparació dels llocs de feina del personal laboral i les modificacions puntuals de la relació de llocs de feina de l'IMAS seran des de l'1 de gener de 2024.

Respecte a l'equiparació econòmica que tindrà efectes econòmics des de l'1 de juliol de 2023 es realitzarà mitjançant complements transitoris de productivitat.

2. Suprimir-amortitzar i deixar sense efectes les relacions de llocs de feina de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials de la Residència Oms/Sant Miquel, centre de dia Oms, dels centres de dia Ca'n Clar i Son Bru, i de la Residència Miquel Mir, publicades en el BOIB núm. 29 de 24 de febrer de 2022.

Els efectes de la supressió-amortització seran des de l'1 de gener de 2024.

3. Ordenar la publicació d'aquesta modificació al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) i a la Seu electrònica del Consell de Mallorca.

4. Remetre còpia d'aquesta modificació a l'Administració de l'Estat i a la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.»

5. Iniciar els tràmits per incorporar fer efecte aquest expedient a la plantilla del personal de l'IMAS, en el sentit de l'expedient de modificació de la RLF de l'IMAS.»

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 66.2 de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, recurs d'alçada davant el Ple del Consell de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, document signat electrònicament (20 de desembre de 2023)

El conseller de Benestar Social i president de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials Guillermo Sánchez Cifre

Documents adjunts