Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció I. Disposicions generals

MANCOMUNITAT PLA DE MALLORCA

Núm. 787670
Aprovació definitiva de l'Ordenança fiscal Reguladora de la taxa del Servei d'ajuda a domicili de la Mancomunitat Pla de Mallorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En no haver-se presentat reclamacions durant el termini d'exposició al públic, queda automàticament elevat a definitiu l'Acord plenari provisional de dia 4 de novembre de 2022 de l'Ordenança Fiscal Reguladora de la taxa del Servei d'ajuda a domicili, el text íntegre del qual es fa públic, per al seu general coneixement i en compliment de l'article 17.4 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març.

«Article 4art.- Quantia.

1. La quantia de la taxa es calcularà en base als serveis inclosos a l'ajuda domiciliaria d'acord amb les tarifes que es relacionen a continuació:

1.1 Servei de SAD diürn laborable .................................................... 10,00 euros / hora.

1.2. Servei de SAD nocturn, cap de setmana i no laborable ............. 18,60 euros / hora.

 

 

1.3. Servei de SAD amb prestació per cures ..................................... 15,25 euros / hora.

2. S'entén la prestació del servei d'ajuda a domicili amb prestació per cures a aquells beneficiaris del servei que rebin la prestació per cures de l'entorn familiar, o qualsevol altre ajuda o subvenció per la financiació del servei.

3. En el servei de telealarma s'haurà de pagar com a tarifa el cost real del servei de cada moment, el qual serà el que es publiqui a la pàgina web de la mancomunitat»

Contra el present acord, conforme a l'article 19 del Text Refós de la Llei Reguladora de les Hisendes Locals, aprovat pel Reial decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, es podrà interposar recurs contenciós-administratiu, davant la Sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears amb seu a Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

 

Petra, a 13 de desembre de 2023

La presidenta de la Mancomunitat Pla de Mallorca Joana Maria Pascual Sansó