Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 622740
Anunci de l’obertura del període d’informació pública relatiu a l’aprovació inicial del Reglament de protecció del medi nocturn de l’illa d’Eivissa

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El Ple del Consell Insular d'Eivissa, en sessió celebrada el dia 29 de setembre de 2023, va adoptar l'acord d'aprovació inicial del Reglament de protecció del medi nocturn de l'illa d'Eivissa.

Així mateix, es va acordar sotmetre l'expedient i el text aprovat inicialment al tràmit d'informació pública mitjançant la inserció dels anuncis corresponents en el tauler d'edictes del Consell Insular d'Eivissa i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB), així com disposar la publicació del text íntegre del Reglament aprovat inicialment i de la memòria d'anàlisi d'impacte normatiu per mitjans electrònics al taulell d'edictes (https://seu.conselldeivissa.es) de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa.

El termini d'informació pública, d'acord amb l'article 82.e de la Llei 4/2022, de 28 de juny, de consells insulars, i els articles 30.2 i 83 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, és de 30 dies hàbils, i es computa a partir del dia següent al de la publicació d'aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Dins aquest termini totes les persones que estiguin interessades poden examinar l'expedient a les dependències del Departament de Medi Ambient del Consell Insular d'Eivissa, ubicades a la tercera planta de l'edifici de l'Avinguda Espanya, núm. 49, d'Eivissa. Així mateix durant aquest termini poden presentar les reclamacions i els suggeriments que considerin pertinents, a través de qualsevol dels mitjans prevists en la legislació de procediment administratiu comú.

El contingut del text del Reglament aprovat inicialment i de la memòria d'anàlisi de l'impacte normatiu, es poden consultar a través dels medis següents:

a) En el taulell d'edictes de la seu electrònica del Consell Insular d'Eivissa https://seu.conselldeivissa.es.

b) En el Portal de Transparència, https://transparencia.conselldeivissa.es

c) En la pàgina web www.conselldeivissa.es/es/departamentos/presidencia-y-gestion-ambiental/gestion-ambiental/medio-ambiente

d) A les dependències del Departament de Medi Ambient del Consell Insular d'Eivissa, ubicades a la tercera planta de l'edifici de l'Av.Espanya, núm. 49, d'Eivissa i a la seu electrònica indicada.

 

Eivissa, 3 d'octubre de 2023

La cap de secció de Medi Ambient Belén Planells Tur