Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE DEIÀ

Núm. 621477
Resolució de Batlia del expedient n.º 0148/2023, de data 29 de setembre de 2023, referent a l'aprovació definitiva i la relació de persones aspirants admeses que reuneixen tots els requisits de les bases del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial /a primera de manteniment de l'Ajuntament de Deià

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient: 148/2022 Procés selectiu: Oficial de manteniment

DECRET DE BATLIA

Atesa la proposta de la secretària interventora de l'Ajuntament de Deià emesa en data 16 de juny de 2022 en la que es proposa l'inici del procés selectiu de la plaça d'oficial primera de manteniment, del grup C, subgrup C2, escala d'administració especial, jornada completa i amb un nivell de català exigible B1.

Atesa la provisió de Batlia emesa en data 16 de juny de 2022 per a que es redactin les bases reguladores dels procés selectiu, mitjançant el sistema de concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat de la plaça d'oficial /a primera de manteniment de l'Ajuntament de Deià, així com la constitució d'una borsa de treball.

Vist que es varen enviar dites bases als sindicats i els mateixos no han donat resposta al respecte, motiu pel qual s'entén el silenci estimatori.

Atès el Decret núm. 381/2022, de 29 de desembre, d'aprovació de la convocatòria i bases reguladores del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial /a primera de manteniment (C2) de l'Ajuntament de Deià, i publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 2, de 5 de gener i en el Bolletí Oficial del Estado de 2 de febrer.

Atès el Decret núm. 462/2023 de data 9 de setembre de 2023, pel qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial /a primera de manteniment (C2) de l'Ajuntament de Deià, i publicada en el Butlletí Oficial de les Illes Balears numero 2, de 5 de gener i en el Bolletí Oficial del Estado de 2 de febrer.

Atès el Decret núm. 462/2023 de data 9 de setembre de 2023, pel qual s'aprova la llista provisional de persones admeses i excloses del procés selectiu mitjançant concurs oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial /a primera de manteniment (C2) de l'Ajuntament de Deià, així com per a la constitució d'una borsa de treball i designació de les persones membres del Tribunal Qualificador, i publicació en el BOIB num 127, de 14 de setembre.

Atesa la inexistència d'al·legacions presentades en el termini disposat.

Atès l'informe favorable de la tècnica jurídica de la Corporació emès en data 29 de setembre de 2023.

RESOLC

PRIMER. Aprovar definitivament la relació de persones aspirants admeses que reuneixen tots els requisits de les bases del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial /a primera de manteniment (C2) de l'Ajuntament de Deià, següent:

DAVID MARIANO VIVES

**2178***

JOAN OLIVER ARQUE

**2028***

SEGON. Informar que no consten persones excloses del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial /a primera de manteniment (C2) de l'Ajuntament de Deià.

TERCER. Publicar la relació provisional de persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu per cobrir una plaça pel sistema de concurs- oposició per torn lliure, per a la provisió en propietat d'una plaça d'oficial /a primera de manteniment (C2) de l'Ajuntament de Deià i la designació del Tribunal Qualificador del procés selectiu al Butlletí Oficial de les Illes Balears així com al tauler d'anuncis de la Corporació i al portal de transparència de la seu electrònica de l'Ajuntament de Deià.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes comptador a partir de l'endemà que s'hagi publicat, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú.

També es pot interposar recurs contenciós administratiu davant el Jutjat contenciós administratiu de Palma en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la notificació, d'acord amb el que disposen els articles 8.1 i 46.1 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Document signat electrònicament (2 d'octubre de 2023

El batle Lluís Enric Aspeteguia Ripoll)