Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 604696
Nomenament dels representants de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar als òrgans col·legiats del Consorci de Turisme entre l’Associació Hotelera de Cala Millor, l’Ajuntament de Son Servera i l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant el present anunci es fa públic que en data 21 de setembre de 2023 el Ple de l'Ajuntament va adoptar, entre altres, el següent acord:

“Atesos els estatuts del Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar, (BOIB núm. 12 de data 24 de gener de 2013) i, en especial els articles 7 i 12 els quals regulen la composició dels seus òrganos col·legists, concretament l´article 7 la composició de la Junta General i l´article 12 la composició del Consell d´Administració.

Atesa la necessitat de canviar els representants de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar als òrgans col·legiats de dit Consorci atesa la nova composició de l´Ajuntament arran de les eleccions municipals del passat 28 de maig de 2023.

Per tot el que s´ha exposat, amb el previ dictamen de la Comissió Informativa, el Ple adopta el següent acord:

Primer. Nomenar els següents representants de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar com a membres de la Junta General del Consorci de Turisme entre l´Associació Hotelera de Cala Millor, l´Ajuntament de Son Servera i l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar:

- Jaume Soler Pont (batle), com a president o vicepresident segons correspongui en base a l´article 7 dels estatuts del Consorci.

3 Vocals pel següent ordre:

- Juan Mestre Adrover.

- Emilia Díaz-Asensio Muñoz.

- Miquel Font Rosselló.

Segon. Proposar a la Junta General del Consorci el nomenament dels següents representants de l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar com a membres del Consell d´Administració del Consorci de Turisme entre l´Associació Hotelera de Cala Millor, l´Ajuntament de Son Servera i l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar:

- Jaume Soler Pont (batle), com a president o vicepresident segons correspongui en base a l´article 12 dels estatuts del Consorci.

2 Vocals pel següent ordre:

- Juan Mestre Adrover.

- Emilia Díaz-Asensio Muñoz.

Tercer. Comunicar el present acord al Consorci de Turisme entre l´Associació Hotelera de Cala Millor, l´Ajuntament de Son Servera i l´Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar així com, en el seu cas, a les entitats i organismes procedents.

Quart. Publicar el present acord al Butlletí Oficial de les Illes Balears.”

 

Sant Llorenç des Cardassar, 25 de setembre de 2023

El batle Jaume Soler Pont