Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT D'ANDRATX

Núm. 578248
Convocatòria provisió Jutge de Pau d'Andratx

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

D'acord amb l'article 7 del Reglament núm. 3/1995, de 7 de juny , dels Jutges de Pau, s'anuncia la convocatòria pública per a la provisió del càrrec de Jutge o Jutgessa de Pau titular del Jutjat de Pau d'Andratx.

Les condicions de capacitat exigibles per optar a l'elecció d'aquests càrrecs són les següents:

  • Ser espanyol, major d'edat.
  • No estar impedit fisicament o psíquicament per exercir les funcions judicials.
  • No haver estat condemnat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut la rehabilitació.
  • No haver estat processat o inculpat per delicte dolós. En cas contrari, aquest impediment cessa si s'ha obtingut l'absolució o s'ha dictat la interlocutòria de sobreseïment.
  • Gaudir de l'exercici ple dels drets civils.
  • Residir al terme municipal d'andratx.

Les persones interessades que compleixin els requisits esmentats poden presentar les seves sol·licituds al Registre General de l'Ajuntament d'Andratx, situat a l'Avinguda de la Cúria, núm. 1, i durant l'horari comprès entre les 8,30 hores i les 14,00 hores, durant el termini de QUINZE DIES HÀBILS, comptats a partir de l'endemà de què es publiqui aquest anunci en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).

Juntament amb la sol·liciutd els candidats han de presentar un currículum vitae amb els detalls més significatius del seu perfil personal, acadèmic i professional.

 

(Signat electrònicament: 12 de setembre de 2023

La batlessa presidenta Estefanía Gonzalvo Guirado)