Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

DEPARTAMENT DE CULTURA I PATRIMONI

Núm. 577263
Cessió del material objecte d’expurgo del fons de la biblioteca de cultura artesana

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El dia 31 de juliol de 2023, la consellera executiva del Departament d'Hisenda i Funció Pública del Consell de Mallorca va resoldre, entre altres,  AUTORITZAR LA CESSIÓ per part del Departament de Cultura i Patrimoni dels 5.268 exemplars que encara mantenen unes condicions mínimes d'ús i d'aprofitament, d'acord amb els articles 38 a 46 del Reglament del Sistema Insular de Biblioteques Públiques de Mallorca.

Per aquest motiu, i en compliment de l'article 40 del Reglament del Sistema Insular de Biblioteques Públiques de Mallorca (BOIB núm. 146 de 22 de novembre de 2018), totes aquelles persones interessades en els esmentats exemplars disposen d'un termini de vint dies hàbils, comptadors a partir del dia següent a la publicació del present edicte, per saber de quins materials esporgats es tracta i presentar les seves peticions.

Per obtenir més informació, així com per la consulta dels exemplars objecte de la cessió, us podeu adreçar a les Oficines de la Biblioteca de Cultura Artesana, situades en el carrer Via Roma, núm. 1 de Palma, CP 07012, en horari de 09:00 h a 14:00 h de dilluns a divendres (pregunteu per na Carmen Martínez, telèfon 971 21 95 12).

 

Palma a la data de la firma electrònica (12 de setembre de 2023)

La vicepresidenta primera i consellera executiva de Cultura i Patrimoni (Antonia Roca Bellinfante)