Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

FONS DE GARANTIA AGRÀRIA I PESQUERA DE LES ILLES BALEARS (FOGAIBA)

Núm. 575921
Resolució del director gerent del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA) per la que es modifica la Resolució del director gerent del FOGAIBA de 14 d’agost de 2023, per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del determinats llocs de treball del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

El 19 d'agost de 2023 es va publicar en el BOIB núm. 115 la Resolució del director gerent del FOGAIBA per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del determinats llocs de treball del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA).

En les versions castellana i catalana s'han detectat uns errors respecte a l'aplicació del Conveni col·lectiu del personal laboral de la comunitat autònoma de les Illes Balears al qual el FOGAIBA està adherit, pel que es considera necessari realitzar les modificacions pertinents.

Per tot això, en virtut del que estableix l'article 13s) del Decret 64/2005, de 10 de juny, de creació del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears, dicto la següent

RESOLUCIÓ

Primer

Modificar la Resolució del director gerent del FOGAIBA, de 14 d'agost de 2023, per la qual es convoca el procediment de proveïment per concurs de mèrits del determinats llocs de treball del Fons de Garantia Agrària i Pesquera de les Illes Balears (FOGAIBA), en el sentit següent:

1. L'apartat vuitè: “8.1 La Comissió Tècnica de Valoració estarà constituïda per tres persones com a membres titulars i pels seus suplents (annex II)”.

2. L'apartat onzè: “El personal al qual se li hagi adjudicat lloc de treball no podrà participar en els concursos de trasllat que es convoquin dins els dos anys següents a la data de resolució de la darrera destinació obtinguda per concurs, tret que hagi estat nomenat posteriorment per ocupar un lloc de lliure designació o sol·liciti llocs de la mateixa conselleria i localitat.”

3. L'Annex II Comissió Tècnica de Valoració

“President: Enrique Páez Penedo

Secretària: Adriana Riba Civil

Representant del Comité d'empresa:

President suplent: María Luisa Fernández Acosta

Secretària suplent: Jerònia Cladera Serra

Representant del Comité d'empresa suplent:”

Segon

Aquesta resolució s'ha de publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (12 de setembre de 2023)

El director gerent del FOGAIBA Joan Josep Coll Bibiloni