Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I UNIVERSITATS

Núm. 575229
Correcció d’errades advertides a la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura de 30 de desembre de 2022 per la qual es convoquen ajudes de formació de professorat universitari (FPU) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat, així com les corresponents subvencions per a taxes acadèmiques (FPU-CAIB 2023)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 6, de 14 de gener de 2023, es va publicar la Resolució del conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura per la qual es convoquen ajudes de formació de professorat universitari (FPU) per a àrees amb dèficit estructural de personal acreditat, així com les corresponents subvencions per a taxes acadèmiques (FPU-CAIB 2023).

2. S'ha observat una errada en la publicació: a l'apartat 17.5 de pagament, la dotació màxima en concepte de taxes acadèmiques per a cada persona investigadora en formació adscrita a la UIB que s'hi indica no va ser actualitzada amb els imports per a l'any 2023.

3. Segons l'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que hagi dictat l'acte o la disposició; així mateix, la rectificació d'errors ha d'especificar, si s'escau, els efectes jurídics que se'n deriven, i s'ha de notificar o publicar preceptivament quan faci referència a actes que hagin estat notificats o publicats.

4. L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que les administracions públiques poden, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Corregir les errades advertides en el punt 17.5 de la resolució de la convocatòria.

Allà a on diu:

Dissetè Pagament

17.5 La dotació màxima de cada ajut en concepte de taxes acadèmiques per a cada persona investigadora en formació adscrita a la UIB a l'empara d'aquesta convocatòria, que inclouen la tutela acadèmica de doctorat, l'obertura i el manteniment d'expedient, i la defensa de la tesi doctoral, és de 1.139,00 euros per a tot el període de l'ajut.

Ha de dir:

Dissetè Pagament

17.5 La dotació màxima de cada ajut en concepte de taxes acadèmiques per a cada persona investigadora en formació adscrita a la UIB a l'empara d'aquesta convocatòria, que inclouen la tutela acadèmica de doctorat, l'obertura i el manteniment d'expedient, i la defensa de la tesi doctoral, és de 1.235,00 euros per a tot el període de l'ajut.

2. Publicar aquesta resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Palma, 4 de setembre de 2023 El conseller d'Educació i Universitats Antoni Vera Alemany