Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE SANT LLORENÇ DES CARDASSAR

Núm. 574769
Aprovació definitiva de la modificació dels complements de productivitat per assumpció de redaccions de projecte i direccions d’obra, i per atendre incidències que sorgeixin en la gestió de les instal·lacions esportives municipals

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Havent finalitzat el termini d'exposició al públic de l'acord de modificació de l'article 23.4 de les bases d'execució del pressupost, acord adoptat inicialment per l'Ajuntament en Ple, en sessió de 20 de juliol de 2023, i no havent estat formulada cap reclamació contra l'acord d'aprovació inicial, aquest esdevé definitiu, i, en compliment del que disposa l'article 169 del R.D.2/2004 T.R. de la Llei  Reguladora de les Hisendes Locals, es publica a continuació la modificació realitzada:

h) Complement de productivitat per assumpció de redaccions de projecte i direccions d'obra:

Per cada redacció de projecte bàsic assumida per l'arquitecte/a municipal o l'aparellador/a, exclosos els que corresponguin a les reformes i ampliacions d'edificis municipals: es concedirà un complement de productivitat d'un 2% del preu d'execució material segons el preu d'adjudicació ofertat.

En els casos en que el projecte bàsic correspongui a reformes i ampliacions d'edificis municipals es descompta l'import corresponent a l'avantprojecte, establint-se en aquest cas un complement de productivitat d'un 1,5% del preu d'execució material segons el preu d'adjudicació ofertat.

Per cada redacció de projecte d'execució assumida per l'arquitecte/a municipal o l'aparellador/a: es concedirà un complement de productivitat d'un 1,5% del preu d'execució material segons el preu d'adjudicació ofertat.

Per cada redacció de projecte d'activitat assumida per l'enginyer/a municipal: es concedirà un complement de productivitat d'un 1,25% del preu d'execució material segons el preu d'adjudicació ofertat.

Per cada direcció d'obra assumida per l'arquitecte/a municipal, l'enginyer/a municipal o l'aparellador/a: es concedirà un complement de productivitat d'un 1,25% del preu d'execució material segons el preu d'adjudicació ofertat.

Per cada direcció d'obra assumida per l'arquitecte/a municipal, l'enginyer/a municipal o l'aparellador/a municipal on es disposi d'assistència tècnica: es concedirà un complement de productivitat d'un 0,75% de l'import del preu d'execució material segons el preu d'adjudicació ofertat.

L'import màxim que es podrà percebre per aquests conceptes serà de 14.999,00 euros anuals.

k) Complement de productivitat per atendre les incidències que sorgeixin en la gestió de les instal·lacions esportives municipals al terme de Sant Llorenç des Cardassar. Per la resolució de cada incidència en la gestió de les instal·lacions esportives fora de la jornada de treball s'estableix un complement de productivitat de 20 euros per incidència amb un màxim de 200 euros mensuals.

Aquest complement no serà compatible amb la percepció de gratificacions.

 

Sant Llorenç des Cardassar, a la data de la signatura electrònica (12 de setembre de 2023)

El batle Jaume Soler Pont