Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

AJUNTAMENT DE PALMA

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE L'AJUNTAMENT DE PALMA - PALMAACTIVA-

Núm. 571297
PalmaActiva – Anunci de l’obertura del termini de sol·licituds de la convocatòria per a la concessió de subvencions a les PIME, microempreses i autònoms destinades al foment de l’ocupació 2023, publicada al BOIB núm. 2, de 5 de gener de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per resolució de gerència número PAC 202300529, de 5 de setembre de 2023, es va resoldre el següent:

El Consell Rector, en sessió de dia 19 de desembre de 2022, aprovà les bases que han de regir la concessió de subvencions, a autònoms, microempreses i petites i mitjanes empreses destinades al foment de l'ocupació durant l'any 2023, amb l'objecte de subvencionar els costos salarials de la contractació laboral indefinida de persones aturades per al desenvolupament de les seves activitats a centres de treball del municipi de Palma, i la Junta de Govern, en sessió de dia 28 de desembre de 2022, autoritzà la despesa per un import màxim de 300.000,00 euros amb càrrec a l'aplicació pressupostària 10.42110.4700000 del pressupost de despeses de PalmaActiva de l'any 2023.

De conformitat amb el que preveuen els articles 17.3.b i 20.8.a de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, es publicà l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) núm. 2, de 5 de gener de 2023.

Al punt 5 de l'extracte de la convocatòria de subvencions es recull que, “Les sol·licituds es poden presentar a partir de la data en què es publiqui al BOIB l'acord de gerència de l'organisme aprovant la data d'inici del termini per a la presentació de sol·licituds, prevista per al mes de setembre de 2023. Dit termini tindrà una durada de 30 dies naturals, comptadors des del dia següent a la seva publicació”, per tant, per poder iniciar la presentació de sol·licituds es necessari l'anunci d'obertura de la convocatòria i la seva publicació al BOIB.

Per aquest motiu, de conformitat amb l'article XX dels vigents Estatuts i el punt 5 de l'extracte de les Bases d'aquesta convocatòria de subvencions, qui subscriu proposa a la gerent dicti la següent

RESOLUCIÓ

1. Aprovar l'obertura de la convocatòria per a la “Concessió de subvencions, a autònoms, microempreses i petites i mitjanes empreses destinades al foment de l'ocupació” i l'inici de la presentació de sol·licituds des de l'endemà de la publicació al BOIB d'aquesta resolució i per un termini de 30 dies naturals, mitjançant models normalitzats que estaran a disposició dels sol·licitants a la seu electrònica de PalmaActiva.

2. Publicar aquesta resolució al Butlletí Oficial de la Comunitat Autònoma de les illes Balears.     

 

Palma, a data de la signatura electrònica (6 de setembre de 2023)

La gerent de PalmaActiva Carmen Aguiló Buades