Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 563169
Acord del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa per a l’aprovació de la composició de la Comissió Avaluadora de la convocatòria d’ajudes per la realització dels cursos per a la l’obtenció del certificat d’aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial, ampliació o renovació dels conductors residents a Eivissa, de determinats vehicles destinats al transport per carretera

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Per acord del Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa en sessió ordinària de data 4 d'agost de 2023, es va aprovar per unanimitat la següent proposta:

“ En la reunió ordinària de data 14 d'abril de 2023, del Consell Executiu del Consell  Insular d'Eivissa, prèvia fiscalització favorable, es va aprovar la proposta del vicepresident 2n i conseller executiu del Departament d'innovació,.Transparència, Participació i Transports, per a l'aprovació de la convocatòria i les bases que regulen la concessió d'ajuts corresponents a l'any 2023 del Consell Insular d'Eivissa per la realització dels cursos per a l'obtenció del certificat d'aptitud professional acreditatiu de la qualificació inicial, ampliació, o renovació, dels conductors residents a Eivissa, de determinats vehicles destinats al transport per carretera.

En data 20 d'abril de 2023, les bases van ser publicades al BOIB núm. 50.

D'acord a l'article 19 del Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel que s'aprova el text refós de la Llei de subvencions, la comissió avaluadora es l'òrgan col·legiat al que correspon examinar les sol·licituds presentades i emetre un informe que ha de servir de base per l'elaboració de la proposta de resolució.

En el mateix precepte es determina que en els procediments de concurs, sempre que

l'import total dels fons públics previstos en la convocatòria sigui superior a 50.000 euros s'haurà de constituir una comissió avaluadora que estarà integrada per un president, un secretari i un número de vocals no inferior a tres, que compleixin amb els criteris de competència professional i d'experiència.

D'acord a la base tercera de la Convocatòria, l'import econòmic màxim d'aquesta és de TRES-CENTS QUINZE MIL EUROS (315.00,00 €).

Així mateix, l'art. 28.1 lletra m, d'atribucions del consell executiu, de la Llei 4/2022, de 28 de juny de 2022, estableix que es atribució del Consell Executiu aprovar les convocatòries d'ajuts o subvencions.

Donat que el punt 2.2 de la base novena de les dites bases recull la composició de la comissió avaluadora i que aquesta figura integrada per càrrecs genèrics, i concretament els següents:

2.2 La comissió d'avaluació estarà integrada per:

  • President: TAG del Dep.de transports
  • Secretari:  Cap de negociat de Gestió d'autoritzacions
  • Vocals:    
    • Cap de negociat de sancions de transports
    • Inspector/a de transports
    • Administratiu/iva de transports

Vista la necessitat d'anomenar les persones que formaran part de la Comissió Avaluadora per tal de continuar la tramitació de les sol·licituds presentades per a les ajudes convocades d'acord amb les bases ja publicades.

Vist l'informe proposta favorable del cap de servei de Transports de data 01/08/2023.

Sobre la base de tot l'anterior, en virtut de les competències conferides per l'art. 33 d'atribucions dels consellers executius, de la Llei 4/2022, de 28 de juny de 2022, de consells insulars i per l'art. 72 del Reglament Orgànic del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 136, del 18 de setembre de 2010), i tot conforme a allò que disposa el Decret de Presidència núm.2023000467 de data 28/06/2023, d'estructura del Govern del Consell Insular d'Eivissa i creació de Departaments (BOIB núm. 88, de 29/06/2023), i el Decret de Presidència núm. 2023000472, de data 28/06/2023, de nomenament de les persones membres del Consell Executiu i de les vicepresidències del Consell Insular d'Eivissa (BOIB núm. 88, de 29/06/2023), el conseller que subscriu, eleva al Consell Executiu la següent:

PROPOSTA

PRIMER – Aprovar la composició de la Comissió Avaluadora següent:

- Presidenta:

  • Alba María Ribas Boix

- Secretaria:  

  • Maria Jurado Linares

- Vocals:        

  • Alejandro Torres Tur
  • Lourdes Riera Ribas
  • Natalia Guasch Roig

SEGON – Publicar aquest acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB).”

 

Eivissa, 6 de setembre de 2023

El cap del Servei de Transports Antonio Montero Guasch