Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE BANYALBUFAR

Núm. 515166
Delegació de competències de l'Ajuntament de Banyalbufar

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Sra. Batlessa d'aquesta Corporació Municipal, entre d'altres ha adoptat el Decret núm. 111/2023, de 17 de juny, que literalment diu així:

RESOLUCIÓ D'ALCALDIA DE DELEGACIÓ DE COMPETÈNCIES

Celebrades les eleccions locals el passat dia 28 de maig de 2023, vista la sessió constitutiva de l'Ajuntament de data 17 de juny de 2023, en ús de les facultats que li confereixen els articles 21.3 i 23.4 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, Reguladora de les Bases del Règim Local, i de conformitat amb els articles 43, 44, 45 i 51 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre,

RESOLC

PRIMER. Estructurar l'organització política i administrativa de la corporació en les àrees següents, conferint al regidors i regidores que després es diran una delegació general d'atribucions de direcció i gestió dels serveis compresos en l'àrea assignada, excloent-ne les facultats resolutòries:

1. Àrea de Batlia i Port des Canonge. Titular: Sra. Maria de los Ángeles Leonor Bosch Pérez. A banda de les matèries i atribucions reservades per Llei a la Batlia, es reserva les facultats següents:

1.1 Urbanisme

1.2  Economia i Hisenda

Pressupostos

Ordenances fiscals

Recaptació

1.3. Infraestructures

1.4 Seguretat i manteniment

1.5 Port d'es Canonge

Relacions Ciutadanes

Infraestructures i manteniment

2. Àrea de Medi Ambient, Sanitat i Igualtat. Titular: Sra. Francesca Iuculano, Segona Tinent de Batlia. Matèries i atribucions a títol indicatiu, les següents:

2.1 Medi Ambient

Protecció del Medi Ambient

Gestió de Residus

Deixalleria

2.2 Sanitat

2.3 Igualtat         

3. Àrea de Turisme, Benestar Social, Cultura, Patrimoni, Educació i Esports. Titulars: Sr. Joan Vives Gelabert, Primer Tinent de Batlia Matèries i atribucions a títol indicatiu, les següents:

3.1 Turisme

Promoció turística.

3.2 Benestar social

Assistència socio-sanitària.

Gestió ajuts a les famílies.

Gent Gran.

Serveis Socials.

3.3 Cultura i Patrimoni

Programació cultural de l'ajuntament.

Biblioteca.

Arxiu històric i administratiu

3.4 Educació i Esports

4. Àrea de Festes, Joventut i Informació al ciutadà .Titular: Sr. Borja Peralta Dasseville, regidor. Matèries i atribucions a títol indicatiu, les següents:

4.1  Festes

Festes i celebracions.

Tradicions i celebracions populars: Maravilla, Festa major, Nadal, etc.

4.2 Joventut

Dinamització juvenil.

Relacions amb les entitats juvenils.

Subvencions entitats juvenils.

4.3 Informació al Ciutadà

SEGON. Les atribucions delegades s'hauran d'exercir d'acord amb el que preveu el Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, mitjançant el qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals i en els termes i dins dels límits d'aquesta delegació, no essent susceptibles de ser delegades pels seus titulars en un altre òrgan o regidor.

TERCER. Les delegacions territorials del Port d'es Canonge tenen caràcter preferent sobre les delegacions de matèries genèriques i comportaran la coordinació amb els altres delegats.

QUART. En cas d'absència, vacant, malaltia o qualsevol altre impediment dels Regidors i Regidores delegats, assumirà directament i automàticament les seves competències aquesta batlia, com a titular de la competència originària, entenent-se a aquests efectes exercitada la potestat d'advocació.

CINQUÈ. Donar publicitat a aquestes delegacions a través del Tauler d'anuncis municipal i del Butlletí Oficial de la Província.

SISÈ. Notificar aquesta resolució als Regidors i Regidores afectats, entenent-se afectada la competència de forma tàcita, si no es manifesta res en contra o es fa ús de la delegació.

SETÈ. Donar compte al Ple d'aquesta resolució en la primera sessió que tingui lloc.

Es fa públic per el coneixement general.

 

Banyalbufar, 10 de d'agost de 2023

La batllesa Maria de los Ángeles Leonor Bosch Pérez