Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE MARIA DE LA SALUT

Núm. 513419
Resolució de Batlia núm. 258, de 9 d'agost de 2023, per la qual es delega en favor de regidor de la Corporació Local l'exercici de la competència corresponent a l'autorització de l'acte de celebració de matrimoni civil

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

 

Expedient núm.: 676/2023

Procediment: delegacions i avocacions de competències

Assumpte: aprovació de la delegació en el regidor Sr. Bernat Quetglas Jordà de la competència per celebrar un matrimoni civil

Document signat per: el Sr. Batle

En compliment del que es disposa en l'article 44.2 del Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals, aprovat per Reial decret 2568/1986, de 28 de novembre, es publica, per al seu general coneixement i els efectes que calguin, el decret de Batlia núm. 258, de 9 d'agost de 2023, transcrit ut infra:

«DECRET DE BATLIA

Atès que es considera convenient i adequat, per haver-ho sol·licitat així les persones contraents, delegar en el Sr. Bernat Quetglas Jordà, regidor de la Corporació Local, l'autorització de l'acte de celebració del matrimoni civil entre la Sra. Catalina Frau Pastor, proveïda de DNI núm. 43*****7C, i el Sr. Marcos Lumbreras Cervantes, proveït de DNI núm. 43*****2K, el dia 2 de setembre de 2023, (expedient. núm. 02/023).

En vista que, de conformitat amb el que es disposa en l'article 51 del Reial decret de 24 de juliol de 1889 pel qual es publica el Codi Civil, tenen competència per celebrar el matrimoni el Jutge de Pau o Batle del municipi on se celebri el matrimoni o regidor o regidora en qui aquest delegui.

Examinada la documentació que l'acompanya, en vista de l'informe emès per la Secretaria municipal en data 9 d'agost de 2023, el Sr. Jaime Ferriol Martí, en la seva condició de Batle President de la Corporació Local, de conformitat amb el que es disposa en el quart apartat de la Instrucció de 26 de gener de 1995, de la Direcció General dels Registres i del Notariat, sobre directrius sobre l'autorització del matrimoni civil per Batles,

RESOL

Primer.- Delegar en favor del Sr. Bernat Quetglas Jordà, regidor de la Corporació Local, l'exercici de la competència corresponent a l'autorització de l'acte de celebració del matrimoni civil entre els contraents Sra. Catalina Frau Pastor, proveïda de DNI núm. 43*****7C, i el Sr. Marcos Lumbreras Cervantes, proveït de DNI núm. 43*****2K, el dia 2 de setembre de 2023, (expedient. núm. 02/023).

Segon.- La delegació haurà d'estar documentada prèviament, sent suficient que en l'acta d'autorització del matrimoni es faci constar que la regidora ha actuat per delegació del Batle.

Tercer.- La delegació conferida en la present resolució requerirà per a la seva eficàcia l'acceptació del regidor delegat, entenent-se aquesta atorgada tàcitament si no es formula davant el Batle expressa manifestació de no acceptació de la delegació en el terme de tres dies hàbils comptats des del següent a aquell en què aquesta li sigui notificada.

Tercer bis.- Publicar la present resolució en el Tauler d'edictes de la Corporació Local i en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Quart.- Donar compte de la present resolució al Ple de la Corporació Local en la seva pròxima reunió.

Maria de la Salut, 9 d'agost de 2023. El Sr. Batle, signat i segellat electrònicament»

Maria de la Salut, 9 d'agost de 2023

(El batle Jaime Ferriol Martí)