Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció V. Anuncis

Subsecció segona. Altres anuncis oficials

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 512339
Extracte de l'aprovació per acord de Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en data 31 de juliol de 2023 de les bases i la convocatòria dels Premis Vuit d'Agost, any 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

BDNS (Identif.: 712193)

De conformitat amb l'establert als articles 20.8 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions, i 4.1 de la Resolució de 10 de desembre de 2015, de la Intervenció General de l'Administració de l'Estat, per la qual es regula el procés de registre i publicació de convocatòries de subvencions i ajudes en el Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions (BOE núm. 299, de 15 de desembre de 2015), es publica l'extracte de la convocatòria dels Premis Vuit d'Agost, any 2022.

Primera. Objecte i modalitat

L'objecte dels Premis Vuit d'Agost 2023 és seleccionar i premiar mitjançant la concessió d'una quantitat econòmica els millors treballs d'investigació sobre l'illa d'Eivissa, en els diversos àmbits científics, i la creació artística a l'illa d'Eivissa.

Els Premis Vuit d'Agost 2023 es divideixen en les següents sis modalitats:

a) Premi Vuit d'Agost d'Investigació

b) Premi Vuit d'Agost de Pintura

c) Premi Vuit d'Agost d'Artesania del Fang

d) Premi Vuit d'Agost de Fotografia

e) Premi Vuit d'Agost de Disseny Gràfic

f) Premi Vuit d'Agost de Música. Aquesta categoria es divideix en dues modalitats:

 

f.a) Premi de Música Clàssica: obres compostes per a: orquestra simfònica, agrupacions de cambra, instrument solista (piano, guitarra, orgue...), per a veu o agrupació coral (amb o sense acompanyament) i per a banda simfònica.

f.b) Premi de Música Moderna: obres compostes per ser interpretades amb instruments elèctrics per banda de rock, jazz, folk i/o cantautors/ores

Segona. Participants

Podran participar en els Premis Vuit d'Agost totes les persones físiques nascudes a Eivissa o que hi resideixin almenys des de fa tres anys, llevat del Premi d'Investigació al qual es podran presentar investigadors/ores, que no hagin nascut ni resideixin a l'illa, però que hagin fet la seua investigació sobre Eivissa.

El fet de participar en aquests premis significa l'acceptació plena de les seues bases reguladores, de manera que en quedaran exclosos els i les participants que no compleixin els requisits que s'hi estableixen.

Cada artista participant o grup d'investigadors podrà presentar una sola obra a concurs per modalitat.

Així mateix, la participació comporta l'acceptació de les decisions de la comissió avaluadora, que seran inapel·lables.

El procediment de concessió d'aquests premis s'ha de tramitar d'acord amb els principis de publicitat, d'objectivitat, de transparència, d'igualtat i de no-discriminació, mitjançant el sistema de concurrència competitiva.

Tercera. Crèdits pressupostaris i quantia dels premis

L'import total d'aquestos premis és de 20.000 euros, provinents de l'aplicació pressupostària 3340 48100 dels pressupostos del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa per a aquest any 2023.

El crèdit pressupostari està distribuït de la manera següent entre les sis modalitats:

a) Premi Vuit d'Agost d'Investigació: 5.000 euros i la publicació del treball guanyador

b) Premi Vuit d'Agost de Pintura: 2.500 euros

c) Premi Vuit d'Agost d'Artesania del Fang: 2.500 euros

d) Premi Vuit d'Agost de Fotografia: 2.500 euros

e) Premi Vuit d'Agost de Disseny Gràfic: 2.500 euros

f) Premi Vuit d'Agost de Música: 5.000 euros distribuïts en 2.500 euros per a cada modalitat

Quarta. Presentació dels treballs

A la base vuitena de les reguladores dels Premis Vuit d'Agost 2023 s'especifica la forma de presentació dels treballs en cada una de les sis categories.

Cinquena. Termini i lloc de presentació dels treballs

S'estableix un termini màxim de 15 dies, a comptar des del dia següent de la publicació de l'extracte de les Bases al BOIB per a la presentació dels treballs.

Els treballs s'han de presentar en la forma que s'estableix a la base vuitena d'aquestes bases, per a cada modalitat, al Registre General del Consell Insular d'Eivissa, av. d'Espanya, 49, 07800, Eivissa, o en les altres formes previstes a l'article 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Eivissa, 9 d'agost de 2023

El cap de Secció del Departament de Cultura, Educació i Patrimoni del Consell Insular de Eivissa José Vicente Garibo Redolat