Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA D'EDUCACIÓ I FORMACIÓ PROFESSIONAL

Núm. 369156
Correcció d’errors en la Resolució del conseller d’Educació i Formació Professional, a proposta del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, de 12 de juliol de 2022, per la qual es convoquen ajuts econòmics per a empreses amb la finalitat de millorar la qualitat dels ensenyaments de formació professional en la modalitat dual intensiva a les Illes Balears

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

Mitjançant la Resolució del conseller d'Educació i Formació Professional, a proposta del director general de Formació Professional i Ensenyaments Artístics Superiors, de 12 de juliol de 2022 , publicada al BOIB núm. 92, de 16 de juliol de 2022, es varen convocar els ajuts econòmics per a empreses amb la finalitat de millorar la qualitat dels ensenyaments de formació professional en la modalitat dual intensiva a les Illes Balears.

De l'anàlisi i la lectura fets s'ha detectat un error que cal corregir, el qual afecta al punt 1.b) de l'apartat setè de la convocatòria.

Concretament, en el punt 1.b) de l'apartat setè de la convocatòria es diu que els justificants han de presentar-se mitjançant tràmit telemàtic habilitat a l'efecte a la pàgina web dgfpieas.caib.es, juntament amb l'annex 3 disponible a la Seu Electrònica d'aquesta Administració. L'annex 3 hauria de ser l'annex 4, de relació de dades i documents aportats per justificar la concessió dels ajuts per a empreses.

Fonaments de dret

L'article 109.2 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, estableix que: «Les administracions públiques podran, així mateix, rectificar en qualsevol moment, d'ofici o a instància dels interessats, els errors materials, de fet o aritmètics existents en els seus actes.»

L'article 56 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, disposa que la revocació dels actes de gravamen o desfavorables i la rectificació dels errors materials, aritmètics i de fet en actes i disposicions administratives correspon a l'òrgan que ha dictat l'acte o la disposició.

Per tot això, dict la següent

Resolució

1.  Rectificar l'error observat en el punt 1.b) de l'apartat setè de la convocatòria d'ajuts econòmics per a empreses amb la finalitat de millorar la qualitat dels ensenyaments de formació professional en la modalitat dual intensiva a les Illes Balears, publicada al BOIB núm. 92 de 16 de juliol de 2022, de la manera següent:

On diu:

Setè

Justificació dels compromisos adquirits

Pel que fa a la justificació dels compromisos, cal tenir en compte els aspectes següents:

[...]

b) Els justificants hauran de presentar-se mitjançant tràmit telemàtic habilitat a tal efecte a la pàgina dgfpieas.caib.es juntament amb l'annex 3 disponible a la Seu Electrònica d'aquesta Administració.

[...]

 

Ha de dir:

Setè

Justificació dels compromisos adquirits

Pel que fa a la justificació dels compromisos, cal tenir en compte els aspectes següents:

[...]

b) Els justificants han de presentar-se mitjançant tràmit telemàtic habilitat a tal efecte a la pàgina web dgfpieas.caib.es juntament amb l'annex 4 disponible a la Seu Electrònica d'aquesta Administració.

[...]

2.  Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 31 de maig de 2023

El conseller d'Educació i Formació Professional Martí X. March i Cerdà