Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 344784
Correcció d’errata de l’Acord del Consell de Govern de 15 de maig de 2023 mitjançant el qual s’aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari i al personal laboral al servei de l’Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, edicte 4665, publicat al BOIB núm. 66, de 18 de maig de 2023

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

En el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 66, de 18 de maig de 2023, es va publicar l'Acord del Consell de Govern de 15 de maig de 2023 mitjançant el qual s'aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari i al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

S'ha detectat una errata en la publicació de l'edicte 4665, que es necessari rectificar. Aquesta errata s'ha produït en els tràmits de la tramesa del text al Butlletí Oficial de les Illes Balears i consisteix en la manca de l'Annex II.

Atès tot l'anterior, i d'acord amb l'article 19.2 y 19.4 del Decret 68/2012, de 27 de juliol, pel qual es regula el Butlletí Oficial de les Illes Balears, dict la següent

Resolució

Rectificar l'errata advertida en la publicació de l'Acord del Consell de Govern de 15 de maig de 2023 mitjançant el qual s'aprova la modificació de la Relació de llocs de treball corresponent al personal funcionari i al personal laboral al servei de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears en el sentit següent:

- Publicar l'annex II

 

Palma, 24 de maig de 2023

El secretari general Benito Prósper Gutiérrez

Documents adjunts