Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

AJUNTAMENT DE CALVIÀ

Núm. 341990
Convocatòria de subvencions destinada als titulars de llicències d'auto-taxi que tinguin adscrit n vehicle adaptat, per a la renovació, reparació i l'adquisició dels vehicles adaptats

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

La Junta de Govern Local en sessió extraordinària celebrada en data 23/05/2023 va aprovar la convocatòria de subvencions i les bases que li acompanyen destinades a la concessió de subvencions als titulars de llicències d'auto-taxi que tinguin adscrit un vehicle adaptat, per l'adquisició, o per la renovació i reparació d'un vehicle adaptat.

Es procedeix a publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears l'acord adoptat, la convocatòria de subvencions i les bases reguladores per la seva difusió i el seu coneixement públic.

ACORD

Primer: Aprovar la convocatòria de subvencions i les bases que li acompanyen destinades a la concessió de subvencions als titulars de llicències d'auto-taxi que tinguin adscrit un vehicle adaptat, per a l'adquisició de nous vehicles adaptats o per a la renovació i reparació d'un vehicle adaptat, d'acord amb el text que s'adjunta que forma part de la present proposta.

Segon: Destinar un total de 24.000 € de la partida pressupostària 503 44000 4720005 per a la present convocatòria de subvencions.

Tercer: Publicar el present acord, així com la convocatòria de subvencions i les bases que li acompanyen en el BOIB, així com en la Base de dades Nacional de Subvencions a l'efecte de la seva difusió i públic coneixement.

 

Calvià, 23 de maig de 2023

El tinent de batle de Serveis Generals e Infraestructures Juan Recasens Oliver

 

ANNEX I CONVOCATÒRIA DE SUBVENCIONS DESTINADA ALS TITULARS DE LLICÈNCIES D'AUTO-TAXI QUE TINGUIN ADSCRIT UN VEHICLE ADAPTAT, PER A LA RENOVACIÓ, REPARACIÓ I L'ADQUISICIÓ DELS VEHICLES ADAPTATS

L'Ajuntament de Calvià, a través del Departament de Mobilitat en compliment dels principis de publicitat, concurrència i objectivitat en la concessió de subvencions, convoca ajudes econòmiques destinades a que els titulars de les llicències d'auto-taxi que tinguin adscrit un vehicle adaptat a persones de mobilitat reduïda (euro-taxis) puguin adquirir un nou vehicle d'acord amb les següents,

BASES

PRIMERA.- JUSTIFICACIÓ

Les presents bases corresponen a una necessitat d'interès social, per a fer front, per part de l'Ajuntament de Calvià, a una mesura per a promoure i afavorir el compliment del art 8 del RD 1544/2007, de 23 de novembre pel qual es regulen les condicions bàsiques d'accessibilitat i no discriminació per a l'accés i utilització de les maneres de transport per a persones amb discapacitat. Aquest precepte disposa que “els Ajuntaments promouran que almenys un cinc per cent o fracció de les llicències de taxis, corresponguin a vehicles adaptats”. (art.8)

Aquesta convocatòria es regirà pel que s'estableix en les Bases d'Execució del Pressupost General d'aquesta Corporació per a l'any 2023 i en allò no previst a aquesta, s'aplicarà supletòriament la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de Subvencions.

SEGONA.- OBJECTE I FINALITAT

La present convocatòria té per objecte la concessió de subvencions a les persones titulars de llicències d'auto-taxi de l'Ajuntament de Calvià que tinguin adscrits un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda (euro-taxis), per a la renovació, reparació i l'adquisició dels vehicles adaptats.

La finalitat de la subvenció és compensar l'esforç econòmic que ha de realitzar el titular de la llicència auto-taxi a l'hora d'adscriure a la mateixa un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda ( euro-taxis)

La subvenció municipal consistirà en la concessió a la persona titular de la llicència d'auto-taxi en una quantitat pecuniària en concepte de subvenció.

La concessió de les subvencions s'efectuarà mitjançant el règim de lliure concurrència entre els titulars de les llicències municipals d'auto-taxi que tinguin adscrits vehicles adaptats.

Les ajudes s'atorgaran dins de les previsions pressupostàries previstes en la partida 503 44000 4720005 (subvenció taxi accessible i seguretat) del pressupost vigent per a l'any 2023.L'import màxim compromès per aquesta convocatòria es de 24.000€.

La quantitat a subvencionar serà com a màxim de 12.000€. No s'hi inclourà en cap cas l'import de l'IVA.

TERCERA.- REQUISITS

Per a ser beneficiari d'aquestes ajudes caldrà reunir els següents requisits:

1.- Ser titular d'una llicència d'auto-taxi de l'Ajuntament de Calvià i tenir adscrit un vehicle adaptat a persones amb mobilitat reduïda (euro-taxis) de conformitat amb el Reglament Municipal.

2.- Estar al corrent d'obligacions fiscals, socials i laborals.

3.- No tenir sancions pecuniàries pendents de pagament, per infraccions previstes en el Reglament Municipal de Servei Públic de Transports de Viatgers en Automòbils de Turisme.

4.- Formular la corresponent sol·licitud voluntària d'ajuda i acceptar expressament les obligacions contemplades per als beneficiaris.

5.- La subvenció s'atorgarà per a aquelles renovacions, reparacions i adquisicions/transformacions de vehicles que s'hagin realitzat a partir de l'1 de gener de 2023..

6.- No estar culpable en qualsevol de les causes de prohibició per a rebre subvencions determinades en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

7.- No haver rebut una altra subvenció anterior pel mateix concepte.

Aquests requisits s'hauran de reunir en el moment de presentació de les sol·licituds d'aquesta convocatòria.

QUARTA.- SOL·LICITUD D'AJUDES

Els titulars de les llicències municipals d'auto-taxi interessats a obtenir ajudes hauran de presentar la sol·licitud de subvenció des de l'endemà de la publicació de la convocatòria d'aquestes ajudes en el Butlletí Oficial de la Illes Balears i en la pàgina web de l'Ajuntament de Calvià fins el dia 30 de setembre de 2023.

Les sol·licituds es podran presentar:

En el model normalitzat degudament emplenat previst en aquestes bases com a Annex I, en el Registre General de l'Ajuntament de Calvià, en qualsevol dels llocs que preveu l'article16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de procediment administratiu comú de les administracions públiques i a través del Registre Electrònic General de l'Administració General de l'Estat, accedint des e la pàgina web https://rec.redsara.es/registro/action/are/acceso.do o des de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Calvià. Per a la presentació de la sol·licitud per aquest sistema l'interessat haurà de disposar de certificat digital o de sistema Cl@ve.

L'Ajuntament disposa del servei d'Oficina digital d'atenció a la ciutadania Digi Calvià-que ofereix assistència telefònica i telemàtica per facilitar l'accés als tràmits municipals que es poden fer telemàticament.

  • Horari de 8.00h a les 20.00 h de dilluns a divendres.
  • Contacte telefònic: 871 51 00 91
  • Correu electrònic: digi@calvia.com
 

QUINTA.- DOCUMENTACIÓ A PRESENTAR

  • Factura d'adquisició del vehicle i/o transformació i adaptació del vehicle.
  • Documentació acreditativa d'estar al corrent de pagament de les obligacions econòmiques amb la Hisenda Pública i amb la Seguretat Social.
  • Declaració responsable fent constar que la persona responsable no incorre en cap de les
  • prohibicions per a obtenir la condició de beneficiari a què fa referència l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions (annex 2).
  • Declaració responsable relativa al compromís de mantenir la llicència d'auto-taxi amb el vehicle adaptat a partir del quart any, des de la concessió de l'ajuda. (annex 3)
  • Declaració responsable de les dades bancaries aportades on si escau, s'ha d'ingressar la quantitat subvencionada (annex 4)

SEXTA.- OBLIGACIONS

Els perceptors de la subvenció estan obligats a:

a) Acceptar la subvenció. En el cas que això no sigui possible hauran de renunciar expressament, en el termini de quinze dies comptats a partir de l'endemà a la notificació de la subvenció.

b) Complir amb l'objecte de l'adaptació. Haurà de tenir adscrit a la llicència municipal de taxi un vehicle adaptat i comprometre's a mantenir-lo en servei durant quatre anys, podent prolongar el servei de manera indefinida.

c) Atendre, de manera preferent, les crides de les persones amb mobilitat reduïda i usuàries de cadires de rodes.

d) Hauran de complir el següent horari:

Cada setmana hi haurà una llicència 24 hores de guàrdia i una llicencia 24 hores de reten segons la següent successió:

1º.- K 148 24hores de guàrdia            K 210 Retén 24 hores

2º.- 210 24 hores de guàrdia               K 211 Retén 24 hores

3º.- K 211 24 hores de guàrdia            K 213 Retén 24 hores

4º.- K 213 24 hores guàrdia                K 214 Retén 24 hores

5º.- K 214 24 hores guàrdia                K 148 Retén 24hores

En cas de incompliment es podrà sancionar segons la reiteració de la falta amb :

1.-Pèrdua del dret de percebre part del complement per km recorregut:

  • 25% per 1 incompliment
  • 50% per 2 incompliments
  • 75% per 3 incompliments.

2.-No percebre complement per km recorregut

  • Per 4 incompliments

3.-No percebre subvenció de eurotaxi durant 5 anys

  • Per 5 o més incompliments.

Es recompensarà a les tres llicències que facin més viatges

d) Estar integrat en l'emissora de Ràdio Taxi de Calvià.

e) Acreditar davant l'Ajuntament, l'adquisició del vehicle i/o la seva transformació mitjançant factura que indiqui marca, model, preu, número de bastidor i transformacions efectuades. En la factura haurà de detallar-se la data d'emissió de la factura, el seu import i la data de pagament de la corresponent factura (inclòs el justificant d'aquest pagament).

f) Cuidar en tot moment del perfecte funcionament tècnic i mecànic del vehicle, així com la seva aparença externa.

g) Aportar conformitat de la Inspecció Tècnica del vehicle, una vegada adaptat per al transport de persones amb mobilitat reduïda.

h) Certificat de l'empresa transformadora que el vehicle adaptat compleix amb la norma UNE 26.494.

i) Justificar davant l'òrgan concedent el compliment dels requisits i condicions, així com la realització de l'activitat i el compliment de la finalitat que determina la concessió de la subvenció.

j) Comunicar l'obtenció de subvencions o ajudes per a la mateixa finalitat, procedents d'altres administracions, entitats públiques o privades, nacionals o internacionals.

k) Conservar els documents justificatius de l'aplicació dels fons rebuts, inclosos els documents electrònic

SÈPTIMA.- PROCEDIMENT DE CONCESSIÓ.

1.- El procediment de concessió serà de concurrència no competitiva.

Els expedients es tramitaran atenent a l'estricte ordre de presentació de les sol·licituds i documentació completa prevista en la base quinta fins a esgotar el crèdit pressupostari, sent l'òrgan instructor del procediment el Servei de mobilitat.

Únicament es tindrà en compte la data de presentació de les sol·licituds a l'efecte de la determinació del seu ordre de tramitació, quan la documentació presentada estigui completa segons l'estipulat en la base quinta. A aquests efectes, es considerarà com a data d'entrada de l'expedient, la de l'última documentació presentada per poder considerar complet a l'efecte de la citada base quarta.

2.- Rebudes les sol·licituds, acompanyades de la documentació descrita a la base quinta seran estudiades per una comissió de valoració que estarà composta pels següents membres de l'Ajuntament de Calvià i que comptaran amb veu i vot.

  • President: El Tinent de Batle de Serveis Generals e Infraestructures o persona en qui delegui.
  • El Cap de l'Àrea de Manteniment o persona en qui delegui.
  • Un funcionari/a del Departament d'infraestructures designat per el Tinent de Batle de Serveis Generals e Infraestructures.

3.- Un cop examinades les sol·licituds per la comissió de valoració, l'òrgan competent emetrà una proposta de resolució, a la vista del que s'ha acordat per la mateixa, que s'elevarà a la Junta de Govern Local que acordarà la concessió de les subvencions, per a això es podran demanar tots els informes es considerin necessaris d'altres organismes, així com documentació o aclariments de la persona sol·licitant.

4.- Si la Comissió de Valoració adverteix que la sol·licitud o la documentació exigides no reuneixen els requisits que preveu la base quinta, es requerirà als interessats perquè en el termini de 10 dies esmenin la falta o acompanyin els documents preceptius, amb indicació de que, si no ho fa, es considerarà que desisteix de la petició, prèvia resolució que s'ha de dictar en els termes que preveu l'article 21 de Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

5. El procediment es podrà resoldre de forma parcial, tramitant de forma immediata el pagament, sense esperar la resolució de la totalitat de la convocatòria, emetent-se la proposta al tinent de batle de Serveis Generals i Infraestructures i posteriorment serà ratificada per la Junta de Govern Local.

Els acords de concessió de subvenció contindran l'atorgament de les subvencions i en fixaran expressament la quantia.

6. El termini màxim per resoldre i notificar l'acord i realitzar les comprovacions posteriors serà de sis mesos, a comptar de l'endemà de la finalització del termini de presentació de les sol·licituds. La resolució posarà fi a la via administrativa i s'hi podrà interposar recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes, davant el mateix òrgan que hagi dictat la resolució, o bé recórrer-la directament davant l'ordre jurisdiccional contenciós administratiu en la forma i terminis previstos en la llei reguladora d'aquesta jurisdicció.

OCTAVA. PROTECCIÓ DE DADES

De conformitat amb el que disposa el Reglament general de protecció de dades (UE) 2016/679 i la normativa espanyola relativa a la protecció de dades personals, posam en el seu coneixement que:

1. L'entitat responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal és l'Ajuntament de Calvià, titular del CIF P0701100J, amb domicili 07184 Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, batle, núm. 1.

2. Les dades de contacte de la persona delegada de Protecció de Dades de l'Ajuntament de Calvià són: dpd@calvia.com

3. La finalitat amb la qual es tracten les seves dades és la tramitació i gestió de la convocatòria de subvencions destinades als titulars de llicències d'auto-taxi de Calvià que tinguin adscrit un vehícle adaptat per a l'adquisició de nous vehicles adaptats, o per a la transformació o reparació del seu vehicle.

4. La base legal per al tractament de les dades facilitades, tant en la sol·licitud com en la documentació que hi pugui ser adjuntada, es basa en l'article 6.1.c) del Reglament general de protecció de dades, compliment d'una obligació legal, i en l'art 6.1.e, compliment d'una missió realitzada en interès públic, d'acord amb la següent normativa:

  • Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.
  • Reial Decret Legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s'aprova el text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals.
  • Llei 58/2003, de 17 de desembre, general tributària.
  • Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.
  • Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Balears.

La informació es conservarà d'acord amb els criteris i terminis establerts en la Llei 15/2006, del 17 d'octubre, d'arxius i patrimoni documental de les Illes Balears.

5. Cessions de dades previstes: les dades personals podran ser comunicades a la Bases Nacional de subvencions, Agència Estatal d'Administració Tributària i a altres administracions que puguin estar relacionades amb la subvenció.

6. Podrà exercir, en els casos i formes previstos en la legislació vigent, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat en el Servei d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, batle, núm.1, Calvià.

7. En tot cas, pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. En pot trobar més informació a la pàgina web d'aquesta entitat: www.agpd.es .

OCTAVA.- RESOLUCIÓ DE SUBVENCIONS.

La Junta de Govern Local, a la vista de les quantitats consignades en el pressupost vigent per a l'exercici 2023, a la vista de la proposició de la comissió de valoració, assignarà objectivament i de manera individual les ajudes.

NOVENA.- JUSTIFICACIÓ DE LES SUBVENCIONS I PAGAMENT.

La justificació de la realització de l'objecte de la subvenció s'ha de fer, abans del dia 30 de novembre de 2023 mitjançant la presentació de la següent documentació:

Factura que indiqui marca, model, preu, número de bastidor i transformacions efectuades. En la factura haurà de detallar-se la data d'emissió de la factura, el seu import i la data de pagament de la corresponent factura (inclòs el justificant d'aquest pagament).

Conformitat de la Inspecció Tècnica del vehicle, una vegada adaptat per al transport de persones amb mobilitat reduïda.

DÈCIMA - Publicació i Recursos.

1.- Aquestes Bases seran publicades en el tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Calvià, al web municipal, així com en el Butlletí Oficial de les Illes Balears i s'enviarà informació a la Base de Dades Nacional de Subvencions.

2.- Contra aquest acte, que posa fi a la via administrativa, es pot interposar recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes, en els termes que preveuen els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'Octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, o directament, mitjançant la interposició de recurs contenciós administratiu, en els termes que estableix l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Calvià, 23 de maig de 2023

El tinent de batle de Serveis Generals e Infraestructures Juan Recasens Oliver

 

SOL·LICITUD DE SUBVENCIÓ PER A L'ADQUISICIÓ D'UN NOU VEHICLE ADAPTAT PER ALS TITULARS DE LLICÈNCIES D'AUTO-TAXI QUE TINGUIN ADSCRIT UN VEHICLE ADAPTAT.

DADES DE LA PERSONA QUE FA LA SOL·LICITUD O DE LA PERSONA QUE EN FA DE REPRESENTANT

DATOS DE LA PERSONA SOLICITANTE O REPRESENTANTE

*Nom / Nombre                                                  *Primer llinatge / Primer apellido                   Segon llinatge / Segundo apellido

 

 

 

*DNI/NIF                        Adreça de correu electrònic / Dirección de correo electrónico        Telèfon / Teléfono

 

 

 

Adreça postal / Dirección postal                                                                                                                                   Número       Pis / Piso

 

 

 

Municipi / Municipio                                               Província / Provincia                      C. Postal               País

 

 

 

 

EN REPRESENTACIÓ DE / EN REPRESENTACIÓN DE

*Nom de l'entitat o persona física / Nombre de la entidad o persona física

 

*DNI/NIF                        Adreça de correu electrònic / Dirección de correo electrónico        Telèfon / Teléfono

 

 

 

Adreça postal / Dirección postal                                                                                                                                   Número       Pis / Piso

 

 

 

Municipi / Municipio                                               Província / Provincia                      C. Postal               País

 

 

 

 

Número llicència d'autotaxi

 

 

CONCEPTE PER EL QUE SOL·LICITA LA SUBVENCIÓ.

Adquisició d'un nou vehicle                       Transformació de vehicle

PRESSUPOST

 

 

DECLARO SOTA LA MEVA RESPONSABILITAT,

1. La veracitat de totes les dades aportades en la sol·licitud,

2 Que compleixo els requisits establerts en la normativa vigent i en la convocatòria per ser beneficiari d'aquesta subvenció i disposo de la documentació que així ho acredita.

3. Que em trobo al corrent de pagament de les obligacions per reintegrament de subvencions i no estic sotmès a la resta de prohibicions regulades en l'article 13 de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions i la resta de normativa aplicable.

* Es pot comprovar la veracitat dels extrems declarats, , així com el compliment de les obligacions tributàries amb l'Ajuntament de Calvià.

De conformitat amb el que disposa el Reglament General de Protecció de Dades (UE) 2016/679 i la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i Garantia dels Drets Digitals, posem en el seu coneixement que:

1.-El responsable del tractament de les seves dades de caràcter personal és l'Ajuntament de Calvià, titular del CIF P0701100J, amb domicili 07184 Calvià, carrer Julià Bujosa Sans, Batle núm. 1.

2.- Les dades de contacte del delegat de protecció de dades de l'Ajuntament són: dpd@calvia.com

3.- La finalitat amb la qual es tracten les seves dades sés la tramitació i gestió de la convocatòria de subvencions destinades als titular de llicències d'auto-taxi de calvià per a l'adquisició de nous vehicles adaptats, o per a la transformació i adaptació d'un vehicle adaptat.

4.- La base legal per al tractament de les seves dades és el desenvolupament de les competències municipals conferides per la legislació estatal i autonòmica reguladora del règim local.

5.- La informació es conservarà d'acord amb els criteris i terminis establerts en la Llei 15/2006, del 17 d'octubre, d'arxius i patrimoni documental de les Illes Balears.

6.- Cessions de les dades previstes: les publicacions de les concessions de subvencions previstes a la normativa d'aplicació.

7.- Podrà exercir, en els casos i forma prevists en la legislació vigent, els drets d'accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, oposició i portabilitat en el Servei d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament de Calvià, carrer Julià Bujosa Sans , Batle, núm. 1 (Calvià).

8.- En tot cas, pot presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Podeu trobar més informació al respecte a la seva pàgina web: www.aepd.es

 

Calvià, _____ de _____________ de 2021.

[signatura]

 

DOCUMENTACIÓ QUE S'ADJUNTA:

1.- DNI o NIF.

2.- Factura d'adquisició del vehicle i/o transformació i adaptació del vehicle.

3 Certificat bancari acreditatiu de la titularitat del compte bancari del sol·licitant en la qual, si escau, s'ha d'ingressar la quantitat subvencionada, que figura com a Annex II.

4 .-Documentació acreditativa d'estar al corrent de pagament de les obligacions econòmiques amb la Hisenda Pública i amb la Seguretat Social

 

ANNEX 2 DECLARACIÓ RESPONSABLE

D/Dª………………………………………………………………………………………………, major d'edat amb D.N.I………………………….domiciliat en……………………………………….com a titular de la llicència municipal d'auto-taxi núm.……………………….corresponent a vehicle, declara sota la seva responsabilitat que no es troba culpable/a en cap de les circumstàncies previstes en l'article 12 de la Llei 38/2003 ,de 17 de novembre, General de Subvencions

 

ANNEX 3 DECLARACIÓ RESPONSABLE

D/Dª………………………………………………………………………………………………, major d'edat amb D.N.I………………………….domiciliat en……………………………………….com a titular de la llicència municipal d'auto-taxi núm.……………………….corresponent a vehicle, declara sota la seva responsabilitat que es compromet a mantenir la llicència d'auto-taxi amb el vehicle adaptat ………………anys a partir del quart any, des de la concessió de l'ajuda.

 

ANNEX 2 Declaració responsable de veracitat de les dades bancàries aportades

Declaración responsable de veracidad de los datos bancarios aportados

Identificació del procediment i el tràmit (sol·licitud d'inici del procediment, resposta al requeriment,...)

Identificación del procedimiento y trámite (solicitud de inicio del procedimiento, respuesta al requerimiento,…)

Declarant/Declarante

Nom i llinatges/Nombre y apellidos:

DNI/NIF:

Adreça de notificació o dades del mitjà preferent (posau les dades de l'opció escollida):

Dirección de notificación o datos del medio preferente (indicar los datos de la opción escogida):

 

Localitat/Localidad:

Municipi/Municipio:

Província/Provincia:

Telèfon/Teléfono:

Fax:

Adreça electrònica/Dirección electrónica:

Representant/Representante

Nom i llinatges/Nombre y apellidos:

DNI/NIF:

Adreça de notificació o dades del mitjà preferent (posau les dades de l'opció escollida):

Dirección de notificación o datos del medio preferente (indicar los datos de la opción escogida):

 

Localitat/Localidad:

Municipi/Municipio:

Província/Provincia:

Telèfon/Teléfono:

Fax:

Adreça electrònica/Dirección electrónica:

De conformitat amb l'art. 69 de la llei 39/2015, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Publiques / De conformidad con el art. 69 e la Ley 39/2015, del Procedimiento Administrativo Común de las Administraciones Públicas,

DECLAR / DECLARO:

1. La titularitat del compte bancari corresponent a les dades següents, a l'efecte de l'ingrés derivat del procediment esmentat a l'inici d'aquesta declaració/ La titularidad de la cuenta bancaria correspondiente a los siguientes datos, a efectos del ingreso derivado del procedimiento citado al inicio de la presente declaración:

Dades de l'entitat bancària /Datos de la entidad bancaria

Nom entitat/

Nombre entidad

 

Domicili sucursal o

oficina/Domicilio sucursal u oficina

 

CODI BIC o SWIFT 2 /

CÓDIGO BIC o SWIFT 2

 

Dades del compte /Datos de la cuenta

Seleccionar l'opció que correspongui/ Seleccionar la opción que corresponda

 

Opció 1/Opción 1- IBAN DEL COMPTE3 /IBAN DE LA CUENTA3 per a comptes a Espanya/para cuentas en España:

País

(2 dígits /dígitos)

Control IBAN

(2 dígits /dígitos)

Codi entitat/ Código entidad

(4 dígits/dígitos)

Codi/Código sucursal- oficina

(4 dígits/dígitos)

DC compte

(2 dígits /dígitos)

Núm. compte o llibreta / Nº cuenta o libreta

(10 dígits/dígitos)

                                               

Opció 2/Opción 2- IBAN DEL COMPTE3 d'altres països/IBAN DE LA CUENTA3 de otros países:

                                                                   

Opció 3/Opción 3 - Numeració del compte/ Numeración de la cuenta:

Només per a comptes a països sense codi IBAN/ Sólo para cuentas en países sin código IBAN

País/País  
                                                                   

2. La possibilitat d'acreditar documentalment les dades que s'esmenten en el punt 1, en cas que se m'exigeixin

/ La posibilidad de acreditar documentalmente los datos referidos en el punto 1, en caso de que se me exijan.

3. L'Administració de l'Ajuntament de Calvià, una vegada fets els ingressos en el compte indicat en el punt 1 d'aquesta Declaració queda eximida de responsabilitat per les actuacions que es derivin d'errors en les dades indicades pel declarant / La Administración del Ayuntamiento de Calvià, una vez realizados los ingresos en la cuenta indicada en el punto 1 de esta Declaración, queda eximida de responsabilidad por las actuaciones derivadas de errores en los datos indicados por el declarante.

4. Autoritz l'Administració de l'Ajuntament de Calvià a consultar les dades d'identitat de bases de dades d'altres administracions a les quals pugui accedir per verificar les dades aportades mitjançant aquesta Declaració / Autorizo a la Administración del Ayuntamiento de Calvià a consultar los datos de identidad de bases de datos de otras administraciones a los que pueda acceder para la verificación de los aportados mediante esta Declaración.

                                      de                                                              20

Signatura/firma:

 

 

Identificació del tractament: Comptabilitat. Responsable: Ajuntament de Calvià. Servei: Serveis econòmics. Finalitat del tractament: Gestió de la comptabilitat municipal; gestió d'ingressos i despeses; gestió de proveïdors i creditors. Categories d'afectats: Entitat privada, el mateix interessat o el seu representant legal, administracions públiques, persones que realitzin pagaments o cobraments amb l'entitat local. Destinataris de les dades: Hisenda Pública i Sindicatura de Comptes, així com aquelles entitats bancàries o caixes d'estalvi a través de les quals la Corporació gestiona els seus pagaments. Drets: té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, com s'explica a la informació addicional que pot consultar en aquest vincle [www.calvia.com/responsive/general.plt?KPAGINA=3520&KIDIOMA=1]. / Identificación del tratamiento: Contabilidad. Responsable: Ajuntament de Calvià. Servicio: Servicios económicos. Finalidad del tratamiento: Llevanza de la contabilidad municipal; gestión de ingresos y gastos; gestión de proveedores y acreedores. Categorías de afectados: Entidad privada, el propio interesado o su representante legal, administraciones públicas, personas que realicen pagos o cobros con la entidad local. Destinatarios de los datos: Hacienda Pública y Sindicatura de Cuentas, así como a aquellas entidades bancarias o cajas de ahorro a través de las que la Corporación gestiona sus pagos. Derechos: tiene derecho a acceder, rectificar y suprimir los datos, así como otros derechos, como se explica en la información adicional que puede consultar en este enlace

[www.calvia.com/responsive/general.plt?KPAGINA=3520&KIDIOMA=2] .

Notes/ Notas

2 BIC: codi internacional d'identificació de l'entitat bancària o codi swift (màxim 11 caràcters).

 

​​​​​​​BIC: código internacional de identificación de la entidad bancaria o código Swift (máximo 11 caracteres).

3 El codi IBAN té 24 dígits per a Espanya i fins a un màxim de 34 dígits per a d'altres països.

El código IBAN tiene 24 dígitos para España y hasta un máximo de 34 dígitos para otros paises.