Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL DE GOVERN

Núm. 338557
Acord del Consell de Govern de 22 de maig de 2023 pel qual s’autoritza el projecte de la inversió declarada d’interès autonòmic per a la construcció d’un nou Centre d’Educació Infantil i Primària a Caimari (Selva)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Mitjançant un acord del Consell de Govern de 17 d'octubre de 2022, publicat en el Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 135, de 18 d'octubre de 2022, es declaren com a inversió d'interès autonòmic les obres de construcció d'un nou CEIP a Caimari (Selva).

D'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret llei 1/2018, de 19 de gener, de mesures urgents per a la millora i/o l'ampliació de la xarxa d'equipaments públics d'usos educatius, sanitaris o socials de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears, correspon al Consell de Govern l'autorització del projecte de construcció de l'equipament, amb el tràmit previ d'informació pública de 15 dies naturals i l'informe favorable de l'ajuntament on s'ubica l'equipament, que s'ha d'emetre en el mateix termini. Transcorregut aquest termini sense que l'òrgan municipal competent notifiqui una resolució en contra, l'informe s'entendrà favorable.

D'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret llei 1/2018, en data 2 de maig de 2023 es va trametre el projecte executiu mitjançant registre digital a l'Ajuntament de Selva perquè aquest organisme emetés l'informe corresponent. Dia 8 de maig de 2023 ha tingut entrada a la Conselleria d'Educació i Formació Professional l'informe municipal sol·licitat, essent aquest favorable.

Així mateix, i d'acord amb el que disposa l'article 8.4 ja esmentat, en data 2 de maig de 2023 es va publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la Resolució del director general de Planificació, Ordenació i Centres de la Conselleria d'Educació i Formació Professional per la qual s'aprova dur a terme el tràmit d'informació pública del projecte d'execució d'un nou Centre d'Educació Infantil i Primària a Caimari (Selva).

Finalitzat el termini d'informació pública, no s'ha presentat cap al·legació al projecte d'execució d'un nou CEIP a Caimari a la Conselleria d'Educació i Formació Professional.

Per tot això, d'acord amb el que disposa l'article 8.4 del Decret llei 1/2018, el Consell de Govern, a proposta del conseller d'Educació i Formació Professional, en la sessió de 22de maig de 2023, adoptà, entre d'altres, l'Acord següent:

Primer. Autoritzar el projecte de la inversió declarada d'interès autonòmic per a la construcció d'un nou CEIP a Caimari, situat en el solar amb referència cadastral 1922201DE9012S0001HJ, al terme municipal de Selva.

Segon. Notificar aquest Acord a l'Ajuntament de Selva

Tercer. Publicar aquest Acord en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

 

Palma, 22 de maig de 2023

La secretària del Consell de Govern Mercedes Garrido Rodríguez