Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

ADMINISTRACIÓ DE LA COMUNITAT AUTÒNOMA

CONSELLERIA DE TRANSICIÓ ENERGÈTICA, SECTORS PRODUCTIUS I MEMÒRIA DEMOCRÀTICA

Núm. 331734
Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es concedeixen subvencions per a la realització d’instal•lacions d’autoconsum amb fonts d’energia renovable sense emmagatzematge (Programa 4, únicament component 7), i per a la incorporació d’emmagatzematge en instal•lacions d’autoconsum amb fonts d’energia ja existents (Programa 5, component 8), en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (Programes 4 i 5)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Fets

1. L' 11 de setembre de 2021, en el BOIB núm. 125, es va publicar la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia ja existents, en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu, modificada per la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

2. Les persones o entitats que figuren en l'annex d'aquesta Resolució varen presentar una sol·licitud de subvenció en el marc de la convocatòria.

3. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic han examinat les sol·licituds i han emès un informe favorable dels aspectes següents:

-Les persones o entitats sol·licitants, per la seva naturalesa, poden ser beneficiàries de subvencions.

-Les persones o entitats han adjuntat la documentació prevista en la convocatòria.

-Les persones o entitats sol·licitants estan al corrent de les obligacions amb la Seguretat Social i amb l'Administració tributària, tant l'estatal com l'autonòmica.

4. Els tècnics de la Direcció General d'Energia i Canvi Climàtic, en aplicació del procediment de concessió que estableix l'apartat onzè de la Resolució esmentada, han informat favorablement sobre la concessió de les subvencions descrites en l'annex, les quals s'han calculat d'acord amb la Resolució de convocatòria d'aquests ajuts.

5. A aquelles persones o entitats que varen presentar una sol·licitud de subvenció que superava la ràtio de capacitat d'emmagatzematge enfront de la potència pic de generació que dicta la convocatòria, se'ls proposa només la part corresponent a l'ajut relativa a la generació i no es considera elegible la instal·lació d'emmagatzematge.

6. El 17 d'abril de 2023, es va emetre una proposta de resolució estimatòria del director general d'Energia i Canvi Climàtic (BOIB núm. 51, de 22 d'abril de 2023) .

7. En data 26 d'abril de 2023, Jeroni Galmes Galmes, titular de l'expedient NEXTG45-2901/2021 ,va presentar un escrit d'al·legacions sol·licitant la revisió de l'import de subvenció proposat (2.880,00 euros) atès que no coincideix amb l'import sol·licitat pel beneficiari (7.780,00 euros) ja que incorpora bateries.

En data 27 d'abril de 2023, una vegada revisada la documentació presentada, es va emetre un informe tècnic desestimant les al·legacions atès que , la ràtio de la capacitat d'emmagatzematge respecte la potència de generació incompleix el límit marcat en l'article 3.7 de la convocatòria de referència. Aquest fet implica que la inversió de bateries no és un cost elegible i en conseqüència es minora la quantitat de l'ajuda sol·licitada per a les bateries del total de l'ajuda.

L'article 3.7 de la convocatòria estableix que:

"Pels programes 4 i 5 només són considerades elegibles les instal·lacions d'emmagatzematge que no superin una ràtio de capacitat instal·lada d'emmagatzematge front la potència de generació de 2 kWh/kW.[…]"

Per tant, només s'aprova la concessió de l'ajuda de 2880 euros, corresponent a la instal·lació de generació de 4,8kWp.

8. En data 2 de maig de 2023, Olga Torres Castillo, titular de l'expedient NEXTG45-3341/2021, va presentar un escrit d'al·legacions sol·licitant la revisió de la quantia d'ajut proposada ja que, aquesta és inferior a l'ajut total establert per la referida normativa que regeix el present procediment.

En el document 1, corresponent a la sol·licitud de subvenció,  la sra Olga Torres Castillo sol·licita un import de subvenció de 1074,51 euros per a una instal·lació d'autoconsum de 4,5kWp. A més, declarara que pertany a un col·lectiu de persones empadronades en un municipi de menys de 5000 habitants i per aquest motiu se li concedeix una ajuda complementària de 247,5 euros.

Seguint la petició de la sol·licitant, se li concedeix la quantia de l'ajut sol·licitat, 1074,51 euros, més l'ajut complementari per repte demogràfic, 247,5 euros, sumant un total de 1322,01 euros.

En data 2 de maig de 2023, es va emetre un informe tècnic desestimant les al·legacions atès que, modificar la quantia de l'ajut sol·licitat comporta una modificació de la sol·licitud inicial d'un expedient que ja té proposta de resolució favorable.

9. S'ha exhaurit el termini de deu dies hàbils que es concedia per presentar al·legacions.

Fonaments de dret

1. Reglament 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell de 12 de febrer de 2021 pel qual s'estableix el Mecanisme de Recuperació i Resiliència i el Reglament (UE) 2020/852 del Parlament Europeu i del Consell de 18 de juny de 2020 (Reglament de taxonomia).

2. La Llei 38/2003, de 17 de novembre, General de Subvencions.

3. El Reial decret 887/2006, de 21 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament de la Llei 38/2003, de 17 de novembre, general de subvencions.

4. El Decret legislatiu 2/2005, de 28 de desembre, pel qual s'aprova el Text refós de la Llei de subvencions (BOIB núm. 196, de 31 de desembre de 2005).

5. El Decret 75/2004, de 27 d'agost, pel qual es despleguen determinats aspectes de la Llei de finances i de les lleis de pressuposts generals de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears (BOIB núm. 122, de 2 de setembre de 2004).

 

6. El Reial decret 477/2021, de 29 de juny, pel qual s'aprova la concessió directa a les comunitats autònomes i a les ciutats de Ceuta i Melilla d'ajuts per a l'execució de diversos programes d'incentius lligats a l'autoconsum i a l'emmagatzematge amb fonts d'energia renovable, així com a la implantació de sistemes tèrmics renovables en el sector residencial, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu.

7. L'Ordre de la consellera de Comerç, Indústria i Energia de 15 de maig de 2008 per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions en matèria d'energia (BOIB núm. 72, de 24/05/2008).

8. L'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

9. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia ja existents, en el sector residencial, les administracions públiques i el tercer sector, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu (BOIB núm. 125, d'11 de setembre de 2021).

10. La Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021 per la qual s'aprova la convocatòria pública de subvencions per a la realització d'instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia renovable, amb o sense emmagatzematge, i la incorporació d'emmagatzematge en instal·lacions d'autoconsum amb fonts d'energia ja existents, en el sector residencial, les administracions publiques i el tercer sector, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència europeu NextGenerationEU (BOIB núm.137, de 22 d'octubre de 2022).

Per tot això, dict la següent

Resolució

1. Aprovar la concessió d'una subvenció als beneficiaris, que figuren en l'annex d'acord amb el concepte i l'import que també hi figura,  que han sol·licitat exclusivament els següents components:

a) Programa 4: únicament sol·licituds pel component de generació, sense emmagatzematge (component 7).

b) Programa 5: sol·licituds pel component d'emmagatzematge (component 8).

2. Autoritzar i disposar la despesa amb càrrec a la partida pressupostària indicada en l'annex dels pressuposts de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears. Els fons per a la concessió de l'ajut procedeixen del Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic i del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència Fons NextGenerationEU.

3. Disposar que les inversions objecte de la sol·licitud s'han de fer i justificar des del 30 de juny de 2021 fins a un màxim de devuit mesos des de la publicació en el BOIB de la resolució definitiva de concessió.

4. Establir que el pagament i la justificació s'han de fer d'acord amb el que disposa l'apartat tretzè de la convocatòria de subvencions.

 

5. Per a les instal·lacions aïllades no connectades a la xarxa elèctrica, amb la documentació justificativa s'ha d'incorporar un document que acrediti la legalitat del lloc d'emplaçament.

6. Establir que els beneficiaris estan obligats a complir el que disposa l'apartat dissetè de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021.

7. Disposar que tota alteració de les condicions establertes per a la concessió de la subvenció, com també l'obtenció concurrent de subvencions o ajuts atorgats per altres administracions públiques o ens públics, nacionals o internacionals, dona lloc a la revisió parcial o total de la subvenció i, per tant, al reintegrament de la quantitat corresponent més els interessos de demora.

8. D'acord amb l'article 10.t de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 19 d'octubre de 2022 per la qual es modifica i amplia el crèdit de la Resolució del conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica de 6 de setembre de 2021, les persones o entitats beneficiàries han de garantir el ple compliment del principi de no causar un perjudici significatiu al medi ambient (DNSH per les seves sigles en anglès — Do no significant harm—) i l'etiquetatge climàtic i digital, i d'acord amb el que es preveu en el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, aprovat pel Consell de Ministres el 27 d'abril de 2021 i pel Reglament (UE) núm. 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021, pel qual s'estableix el Mecanisme de recuperació i resiliència; com també d'allò requerit en la Decisió d'execució del Consell relativa a l'aprovació de l'avaluació del Pla de Recuperació i Resiliència d'Espanya.

9. Atès que la convocatòria de subvenciones es veu afectada per l'Ordre HFP/1030/2021, de 29 de setembre, per la qual es configura el sistema de gestió del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, així com per l'Ordre HFP/1031/2021, de 29 de setembre, per la qual s'estableix el procediment i format de la informació a proporcionar per les entitats del sector públic per al seguiment del compliment de les fites i objectius i d'execució pressupostària i comptable de les mesures dels components del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, és necessari que el beneficiari, a més a més dels documents establerts per a la justificació en l'apartat tretzè de la convocatòria, presenti els documents que s'adjunten com a annex II d'aquesta Proposta i que són els següents:

a) Declaració responsable del compliment dels principis transversals establerts en PRTR i d'acord amb l'establert en l'article 8.1.i) de l'Ordre HFP/1030/2021. Adopció de mesures eficaces i proporcionades per evitar el frau, corrupció, conflicte d'interessos i doble finançament en l'àmbit de gestió d'aquests ajuts, segons el que es disposa en els acords i reglaments de la UE i en l'Ordre HFP/1030/2021.

b) Declaració d'acceptació de la cessió i tractament de dades entre Administracions Públiques en relació amb l'execució i actuacions del PRTR, de conformitat amb la Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, i amb l'Ordre HFP/1030/2021.

10. El beneficiari ha de complir amb les obligacions de comunicació, publicitat i difusió inherents al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, conforme amb el que estableix l'article 34 del Reglament (UE) 2021/241 del Parlament Europeu i del Consell, de 12 de febrer de 2021, pel qual s'estableix el Mecanisme de Recuperació i Resiliència.

11. Publicar aquesta Resolució en el Butlletí Oficial de les Illes Balears.

Interposició de recursos

Contra aquesta Resolució, que exhaureix la via administrativa, es pot interposar un recurs potestatiu de reposició davant el conseller de Transició Energètica, Sectors Productius i Memòria Democràtica en el termini d'un mes comptador des de l'endemà de la publicació, d'acord amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques, i l'article 57 de la Llei 3/2003, de 26 de març, de règim jurídic de l'Administració de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

 

També es pot interposar directament un recurs contenciós administratiu davant la Sala Contenciosa Administrativa del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de la publicació de la Resolució, d'acord amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa.

 

Palma, 16 de maig de 2023

El director general d'Energia i Canvi Climàtic José Guillermo Malagrava Rigo Per delegació del conseller de Transició Energètica,  Sectors Productius i Memòria Democràtica (BOIB núm. 31, de 4/3/2021)

 

ANNEX Llista de beneficiaris proposats per atorgar-los la subvenció

Expedient

Data registre d'entrada

Sol·licitant

NIF

Partida pressupostària

Tipus d'inversió

Import inversió (€)

Import subvenció (€)

CONCE

NEXTG45-206/2021

20/09/2021

BLANCO ROSSELLO, VICENÇ

***1858**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,08 kWp

8.806,39

3.648,00

0000006961/2023

NEXTG45-245/2021

21/09/2021

RAMIS MUNAR, PAULA

***2266**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 11.04 kWp connectada a xarxa en municipi en repte demogràfic

14.515,21

5.409,60

0000006960/2023

NEXTG45-274/2021

21/09/2021

VIDAL REBASSA, FRANCESCA

***2818**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 2.7 kWp connectada a xarxa

5.977,40

1.620,00

0000006968/2023

NEXTG45-276/2021

21/09/2021

SERVERA MUNAR, JUAN

***8337**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.52 kWp connectada a xarxa

9.289,00

3.300,00

0000006962/2023

NEXTG45-294/2021

21/09/2021

VERDU RAMIS, JOSE

***3366**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,46 kWp

7.003,07

3.276,00

0000006963/2023

NEXTG45-299/2021

21/09/2021

ROSELLÓ MOLINA, AINA

***7517**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa

6.623,98

3.000,00

0000006969/2023

NEXTG45-306/2021

21/09/2021

POL SERRA, JAUME

***6240**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 2.85 kWp connectada a xarxa

5.750,53

1.710,00

0000006964/2023

NEXTG45-314/2021

22/09/2021

GELABERT PUIGROS, ANTONIO

***5378**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa en municipi en repte demogràfic

7.847,06

3.537,00

0000006970/2023

NEXTG45-329/2021

22/09/2021

GINARD FERON, PEDRO

***4829**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.15 kWp connectada a xarxa

 

6.856,10

1.890,00

0000006965/2023

NEXTG45-340/2021

22/09/2021

AMENGUAL TORRENS, COLOMA

***4741**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,915 kWp en municipi de menys de 5.000 habitants o municipis de repte demogràfic

7.490,00

3.874,33

0000006971/2023

NEXTG45-349/2021

22/09/2021

PRATS JUAN, ANTONIO

***4292**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 6.48 kWp connectada a xarxa

6.691,64

3.888,00

0000006972/2023

NEXTG45-353/2021

22/09/2021

MOLL PONSETI, RITA EUGENIA

***4271**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.6 kWp connectada a xarxa

6.808,55

2.160,00

0000006973/2023

NEXTG45-357/2021

22/09/2021

ANGLADA TORRES, ESTER

***4207**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 2.7 kWp connectada a xarxa

5.885,86

1.620,00

0000006974/2023

NEXTG45-386/2021

22/09/2021

MORA GUARDIOLA, FRANCISCA

***0884**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,195 kWp

7.190,00

3.549,00

0000006975/2023

NEXTG45-387/2021

22/09/2021

DE BLAS VALCARLOS, EDURNE

***4077**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 1,52 kWp

3.487,24

912,00

0000006976/2023

NEXTG45-392/2021

22/09/2021

AGUILO VERA, FRANCISCO

***5370**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.24 kWp connectat a xarxa

5.587,97

1.944,00

0000006977/2023

NEXTG45-417/2021

23/09/2021

MATAS NICOLAU, MARGARITA

***0222**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,94 kWp

8.706,30

3.564,00

0000006978/2023

NEXTG45-424/2021

23/09/2021

FERIA MARTIN, MARIA CARMEN

***3702**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.5 kWp connectada a xarxa

6.200,00

2.700,00

0000006979/2023

NEXTG45-435/2021

23/09/2021

SERRA OLIVER, MERCÈ

***0571**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 6.6 kWp connectada a xarxa en municipi en repte demogràfic

7.559,18

4.323,00

0000006980/2023

NEXTG45-438/2021

23/09/2021

SUREDA SUÑER, MARÍA

***2787**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.85 kWp connectada a xarxa

7.790,00

3.510,00

0000006981/2023

NEXTG45-443/2021

23/09/2021

GECK, VOLKER

****2807*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3,64 kWp connectada a xarxa en municipi en repte demogràfic

5.290,00

2.384,20

0000006982/2023

NEXTG45-447/2021

23/09/2021

MORALES BOSCH, ALEJANDRA

***3914**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 6.75 kWp connectada a xarxa

10.583,52

3.600,00

0000006983/2023

NEXTG45-452/2021

23/09/2021

ROTGER MARTI, MARIA ANTONIA

***9756**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 6.36 kWp connectada a xarxa

8.517,92

3.600,00

0000006984/2023

NEXTG45-453/2021

23/09/2021

HANSEN HERNER, CONNY

***3764**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.9 kWp connectada a xarxa

10.380,00

5.940,00

0000006985/2023

NEXTG45-465/2021

24/09/2021

SANS LLABRÉS, MIGUEL

***3089**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 7.2 kWp connectada a xarxa

9.829,88

4.320,00

0000006986/2023

NEXTG45-477/2021

24/09/2021

AVENZA MARTÍNEZ, VIRGILIO

***0051**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.5 kWp connectada a xarxa

6.689,99

2.700,00

0000006987/2023

NEXTG45-490/2021

24/09/2021

RODRIGO SIERRA, NOEMI

***2432**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 2,97 kWp

5.871,53

1.782,00

0000006989/2023

NEXTG45-492/2021

24/09/2021

CARDONA LEON, FERNANDO

***8897**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 1.98 kWp connectada a xarxa en municipi en repte demogràfic

3.990,00

1.296,90

0000006990/2023

NEXTG45-499/2021

24/09/2021

LATORRE ZANON, MIGUEL JUAN

***4838**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 2.7 kWp connectada a xarxa

4.000,01

1.620,00

0000006991/2023

NEXTG45-522/2021

26/09/2021

GALMES LLODRA, MARGALIDA

***2401**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 9.9 kWp aïllada

 

17.754,52

5.940,00

0000006992/2023

NEXTG45-952/2021

22/09/2021

TUR HARTMANN, FRANCISCO

***9416**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.08 kWp connectada a xarxa

9.396,30

1.848,00

0000006993/2023

NEXTG45-1019/2021

11/10/2021

PERELLO BECERRO, ISABEL MARIA

***2044**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.5 kWp connectada a xarxa

11.763,18

2.700,00

0000006994/2023

NEXTG45-1741/2021

22/11/2021

GINEL ROSSELLO, MARIA DEL CARMEN

***1569**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10.78 kWp

16.360,65

4.851,00

0000006995/2023

NEXTG45-2453/2021

19/01/2022

SCHOTTENHAMEL, STEFAN ANTON

****7874*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 18,45 kWp             

24.698,33

8.302,50

0000006996/2023

NEXTG45-2624/2021

02/02/2022

SERRA CERDA, JOAN

***2703**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de bateries de Liti en instal·lació FV existent amb capacitat d'emmagatzematge de 5 kWh

5.338,52

2.450,00

0000006997/2023

NEXTG45-2643/2021

03/02/2022

GARCIAS URENDEZ, ADELA

***3505**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3,80 kWp en municipi de menys de 5.000 habitants o municipis de repte demogràfic          

6.789,48

2.489,00

0000006998/2023

NEXTG45-2645/2021

03/02/2022

MULET CAPELLA, ANTONIA

***0127**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3,80 kWp.

6.713,16

2.280,00

0000006999/2023

NEXTG45-2647/2021

03/02/2022

SIERRA GALVAN, ANTONIO

***1203**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3.52 kWp.

6.798,16

2.112,00

0000007000/2023

NEXTG45-2649/2021

03/02/2022

GOMEZ LISTAN, FRANCISCO

***7247**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV de 4,95 kWp connectada a xarxa

7.159,00

2.970,00

0000007001/2023

NEXTG45-2650/2021

03/02/2022

SOCIES FUSTER, FRANCISCO

***7000**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.8 kWp connectada a xarxa

6.823,40

2.280,00

0000007002/2023

NEXTG45-2652/2021

03/02/2022

CORTES JAUME, GREGORIO

***5187**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.75 kWp connectada a xarxa

6.931,23

2.850,00

0000007003/2023

NEXTG45-2654/2021

03/02/2022

CAÑELLAS PIZA, GUILLERMO

***9399**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.95 kWp connectada a xarxa

7.336,53

2.970,00

0000007004/2023

NEXTG45-2656/2021

03/02/2022

CATANY ESCANDELL, JAIME SEBASTIAN

***6929**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.6 kWp connectada a xarxa

6.485,78

2.160,00

0000007005/2023

NEXTG45-2657/2021

03/02/2022

VIDAL PUIGSERVER, JOAN

***8433**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3,8 kWp connectada a xarxa

6.837,40

2.280,00

0000007006/2023

NEXTG45-2658/2021

03/02/2022

BOTA CRESPI, MIGUEL

***5624**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.96 kWp connectada a xarxa

6.949,01

2.376,00

0000007007/2023

NEXTG45-2659/2021

03/02/2022

MATAS VILA, RAFAEL

***7589**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4,75 kWp connectada a xarxa en municipi en repte demogràfic

7.447,50

3.000,00

0000007008/2023

NEXTG45-2666/2021

04/02/2022

RODRIGUEZ CANO, EUGENIO JESUS

***9063**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3.96 kWp connectada a xarxa

6.949,01

2.376,00

0000007010/2023

NEXTG45-2669/2021

04/02/2022

PERELLO MOLINAS, GABRIEL

***7386**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4,95 kWp connectada a xarxa

6.833,73

2.970,00

0000007011/2023

NEXTG45-2705/2021

07/02/2022

ESPUGA SORRIBES, MAGDALENA

***0499**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 10.875 kWp connectada a xarxa sobre marquesines

23.824,62

6.198,75

0000007012/2023

NEXTG45-2790/2021

14/02/2022

GINARD NICOLAU, FRANCISCO

***0343**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Ampliació de 4,10 kWp a una instal·lació fotovoltaica aïllada existent

7.952,62

2.460,00

0000007013/2023

NEXTG45-2850/2021

 

 

17/02/2022

LADARIA MOLL, JUAN

***2613**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de bateries de instal·lació FV existent amb capacitat d'emmagatzematge de 13.8 kWh

10.807,72

4.830,00

0000007014/2023

NEXTG45-2901/2021

24/02/2022

GALMES GALMES, JERONI

***3558**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.8kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa  i amb repte demogràfic

8.751,17

2.880,00

0000007015/2023

NEXTG45-2944/2021

03/03/2022

MAZZALI, LUIGI

****1765*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.05 kWp connectada a xarxa

6.638,58

2.430,00

0000007016/2023

NEXTG45-3023/2021

09/03/2022

MARQUÉS FERRER, ANTONIO

***4538**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 11,70 kWp

12.590,00

5.265,00

0000007017/2023

NEXTG45-3024/2021

09/03/2022

MARQUÉS FERRER, ANTONIO

***4538**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 7,20 kWp

8.690,00

4.320,00

0000007018/2023

NEXTG45-3108/2021

17/03/2022

LLITERAS SIQUIER, MARIA MAGDALENA

***1497**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa

8.503,94

3.240,00

0000007019/2023

NEXTG45-3110/2021

17/03/2022

CANET MESQUIDA, ANDREA

***3293**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 2.7 kWp connectada a xarxa

5.950,00

1.620,00

0000007020/2023

NEXTG45-3112/2021

17/03/2022

MULET ARBONA, MARGARITA

***3692**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa en municipi en repte demogràfic

8.458,21

3.537,00

0000007021/2023

NEXTG45-3118/2021

18/03/2022

FOLCH ALPAÑEZ, JOSE LUIS

***7677**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 6.75 kWp connectada a xarxa

8.990,00

4.050,00

0000007022/2023

NEXTG45-3120/2021

18/03/2022

AMER LLABRES, ANA

***7187**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.85 kWp connectada a xarxa

7.990,01

3.510,00

0000007023/2023

NEXTG45-3122/2021

18/03/2022

DURAN MATAS, MARIA CONCEPCIO

***4625**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 8.645 kWp connectada a xarxa

12.789,05

5.187,00

0000007024/2023

NEXTG45-3124/2021

18/03/2022

MANSILLA MALLORDOMO, JOSE

***9817**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 6.33kWp connectada a xarxa

15.590,00

3.790,00

0000007025/2023

NEXTG45-3125/2021

18/03/2022

PALMER MORATO, ANTONIO

***7926**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.15kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

5.490,00

1.890,00

0000007026/2023

NEXTG45-3127/2021

20/03/2022

PUJOL BAUZÁ, PEDRO

***7274**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 10.45kWp i inversor trifàsic de 10kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

16.868,14

3.900,00

0000007027/2023

NEXTG45-3128/2021

20/03/2022

ESCANDELL FERRER, VICENT

***5066**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5,7kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lat en marquesines i connectat a la xarxa

12.319,55

4.104,00

0000007028/2023

NEXTG45-3131/2021

21/03/2022

FENOLLAR SASTRE, FERNANDO

***3256**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3,6kWp i inversor monofàsic de 3,6kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

7.477,49

2.160,00

0000007029/2023

NEXTG45-3139/2021

21/03/2022

MORELL MORRO, JAUME

***0956**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

nstal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5,625kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lat en terra i connectat a la xarxa i amb repte demogràfic

11.850,00

3.684,37

0000007030/2023

NEXTG45-3141/2021

21/03/2022

BAUZA ZUZAMA, MARGARITA

***1973**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.5kWp i inversor monofàsic de 4.2kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

6.900,00

2.700,00

0000007031/2023

NEXTG45-3143/2021

21/03/2022

BAUZA ZUZAMA, BARTOLOMÉ

***0235**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.5kWp i inversor monofàsic de 4.2kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

6.900,00

2.700,00

0000007032/2023

NEXTG45-3145/2021

22/03/2022

VIDAL COLL, CARLOS

***8837**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de Liti de capacitat 10kWh en instalació de generació preexistent

7.417,30

4.900,00

0000007033/2023

NEXTG45-3150/2021

22/03/2022

BOBOT VOLLET, RAPHAEL DOMINIQUE

***5724**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

 

 

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 6,54kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lat en marquesina i connectat a la xarxa

13.820,90

4.708,08

0000007034/2023

NEXTG45-3151/2021

22/03/2022

ROSSELLÓ GORDALIZA, PATRICIA

***9689**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,75 kWp

8.336,97

4.050,00

0000007035/2023

NEXTG45-3154/2021

22/03/2022

RUFO CAMARERO, JESUS

***5179**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.55 kWp connectada a xarxa

6.990,00

2.730,00

0000007036/2023

NEXTG45-3156/2021

22/03/2022

MARCOS FEMENIA, MIGUEL

***1421**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5.4 kWp connectada a xarxa

11.218,90

3.000,00

0000007037/2023

NEXTG45-3158/2021

22/03/2022

CABOT LLABRES, BERNAT

***5952**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica compartida amb 4 usuaris de 6,48kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

9.877,80

4.600,80

0000007038/2023

NEXTG45-3160/2021

22/03/2022

DIETER REISENEGGER, JUERGEN

****8984*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de Liti de capacitat 21,6kWh en instal·lació d'autoconsum existent

19.868,20

7.560,00

0000007039/2023

NEXTG45-3161/2021

22/03/2022

ALVAREZ BERMEJO, JOSÉ

***7790**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 9,9kWp i inversor monofàsic de 8,2kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

15.391,11

5.940,00

0000007040/2023

NEXTG45-3165/2021

23/03/2022

GUAL GOMILA, JUAN MIGUEL

***3363**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.35kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

7.768,58

3.000,00

0000007041/2023

NEXTG45-3167/2021

23/03/2022

GOSÁLBEZ GONZÁLEZ, DIONISIO

***6714**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.24kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

5.184,85

1.944,00

0000007042/2023

NEXTG45-3168/2021

23/03/2022

STRASSER, THERESIA

****5032*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.85kWp i inversor tirfàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

8.990,00

3.510,00

0000007043/2023

NEXTG45-3169/2021

23/03/2022

LLITERAS LLULL, JAIME

***9836*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum col·lectiu fotovoltaica de 9.555kWp i inversor monofàsic de 10kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

16.789,78

6.784,05

0000007044/2023

NEXTG45-3171/2021

23/03/2022

LOPEZ VELASCO, JORGE

***2921**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

5.419,38

1.800,00

0000007045/2023

NEXTG45-3175/2021

23/03/2022

ORELLANA ALBALA, SUSANA

***6343**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.6kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.499,50

2.160,00

0000007046/2023

NEXTG45-3178/2021

23/03/2022

FRAILE ROJO, MIGUEL ÁNGEL

***1519**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.5kWp i inversor monofàsic de 4.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.990,00

2.700,00

0000007047/2023

NEXTG45-3184/2021

24/03/2022

DAMIANI IRAZAZABAL, FERNANDO

***6450**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.4kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.990,00

3.240,00

0000007048/2023

NEXTG45-3185/2021

24/03/2022

BOS, JASPER

****0888*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.2kWp i inversor monofàsic de 4kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.656,21

2.520,00

0000007049/2023

NEXTG45-3186/2021

24/03/2022

RIERA GALMES, JOSE

***9384**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 17.29kWp i inversor trifàsic de 15kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

24.472,79

7.780,50

0000007050/2023

NEXTG45-3188/2021

24/03/2022

LLINÁS FERRER, GABRIELA

***7452**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.4kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.990,00

3.240,00

0000007051/2023

NEXTG45-3193/2021

25/03/2022

MORENO RODRIGUEZ, DAVID

***5081**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de Liti de capacitat 5.12kWh a una instal·lació d'autoconsum amb fonts d'energia ja existent.

3.285,33

2.508,80

0000007052/2023

NEXTG45-3196/2021

25/03/2022

RIGO ROSSELLÓ, MARIA ROSA

***5811**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 9.9kWp i inversor monofàsic de 8.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

10.490,00

5.940,00

0000007053/2023

NEXTG45-3197/2021

25/03/2022

PONS VANRELL, FRANCISCA SALOME

***1023**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 7.2kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.781,90

4.320,00

0000007054/2023

NEXTG45-3199/2021

25/03/2022

STAUDE, MARC

****4859*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 8.1kWp i inversor monofàsic de 8.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

14.405,79

4.860,00

0000007055/2023

NEXTG45-3200/2021

25/03/2022

KURT VOGEL, MARTIN

****8755*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 10.01kWp i dos inversors monofàsics de 4kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

12.317,50

4.504,50

0000007056/2023

NEXTG45-3204/2021

25/03/2022

PONS PONS, ANDREU

***6803**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 8.64kWp i inversor trifàsic de 8.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

12.052,88

5.184,00

0000007057/2023

NEXTG45-3206/2021

25/03/2022

GRANDE, CIRO  

****4508*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5,5kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

8.499,00

3.300,00

0000007058/2023

NEXTG45-3208/2021

25/03/2022

GARCIA VILLAR, JOSE LUIS

***3980**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.5kWp i inversor monofàsic de 4.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.990,00

2.700,00

0000007059/2023

NEXTG45-3212/2021

27/03/2022

ESTEVA FERRER, MARIA

***9565**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.64kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.538,30

3.384,00

0000007060/2023

NEXTG45-3214/2021

27/03/2022

CUENCA FERNANDEZ, FRANCISCO

***5771**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 6.3kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa  amb repte demogràfic

11.929,66

4.126,50

0000007061/2023

NEXTG45-3215/2021

28/03/2022

LOPEZ GIMENEZ, PEDRO

***3165**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 9.41kWp i dos inversors monofàsics de 9.2kW en total, instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

13.314,84

5.643,00

0000007062/2023

NEXTG45-3216/2021

28/03/2022

PIRIS GAIMUNDI, JOSEP

***4325**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.6kWp i inversor monofàsic de 4kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.550,36

2.160,00

0000007063/2023

NEXTG45-3220/2021

28/03/2022

VON ONDARZA FUSTER, CAROLINA

***5101**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 8.55kWp i inversor trifàsic de 8kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

12.558,94

5.130,00

0000007064/2023

NEXTG45-3221/2021

28/03/2022

GAYA BOSCH, MARÍA INMACULADA

***1599**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 2.7kWp i inversor monofàsic de 2.5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

4.990,00

1.620,00

0000007065/2023

NEXTG45-3224/2021

28/03/2022

TORANDELL CANAVES, CATALINA

***6538**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.6kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

8.966,00

3.360,00

0000007066/2023

NEXTG45-3226/2021

28/03/2022

PORTO PAYAN, JOSÉ MARÍA

***1899**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 6kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

12.968,01

3.600,00

0000007067/2023

NEXTG45-3228/2021

28/03/2022

SERRA CANDELA, JOSE MIGUEL

***5553**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.6kWp i inversor monofàsic de 3.6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.173,00

2.160,00

0000007068/2023

NEXTG45-3230/2021

28/03/2022

CAÑELLAS SASTRE, MARIA

***8120**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 10kWp i inversor monofàsic de 8.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

15.511,49

6.000,00

0000007069/2023

NEXTG45-3231/2021

28/03/2022

FLORIT RIPOLL, FRANCISCO

***4049**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.15kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.651,00

1.890,00

0000007070/2023

NEXTG45-3234/2021

28/03/2022

ESTARELLAS MATEU, ANTONIO

***8359**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.5kWp i inversor monofàsic de 4.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.990,00

2.700,00

0000007071/2023

NEXTG45-3235/2021

28/03/2022

FERRER SERRA, JOAN

***4165**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.36kWp i inversor monofàsic de 4.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

10.345,42

2.616,00

0000007072/2023

NEXTG45-3236/2021

28/03/2022

MASCARÓ MIR, MARIA ANTONIA

***9432**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.85kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.990,01

3.510,00

0000007073/2023

NEXTG45-3237/2021

28/03/2022

GARCIA SALMONES WOLF, ANTONIO

***9233**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 2.28kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lada en coberta, connectada a la xarxa i amb repte demogràfic

5.718,10

1.490,13

0000007074/2023

NEXTG45-3238/2021

28/03/2022

ALEMANY MCEWEN, JUAN

***8887**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 8.1kWp i inversor monofàsic de 10kW instal·lada en coberta, connectada a la xarxa i amb repte demogràfic

15.483,60

5.305,50

0000007075/2023

NEXTG45-3239/2021

29/03/2022

MOREY JAUME, TOMAS

***1784**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.4kWp i inversors monofàsics de 4.89kW en total, instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

9.033,52

3.240,00

0000007076/2023

NEXTG45-3242/2021

29/03/2022

MAS MULET, MATEO

***9619**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

nstal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.32kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.572,36

1.992,00

0000007077/2023

NEXTG45-3243/2021

29/03/2022

POZO RIVERO, MARIA DEL ROSARIO  

***5740**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 6.8kWp i inversor de 6kW connectada a la xarxa

10.049,00

4.050,00

0000007078/2023

NEXTG45-3248/2021

29/03/2022

ROMERO GARCIA, JOSE

***7149**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 2.7kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

4.679,98

1.620,00

0000007079/2023

NEXTG45-3253/2021

30/03/2022

CLOQUELLS CECILIO, TERESA

***0032**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.6kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.411,92

2.160,00

0000007080/2023

NEXTG45-3256/2021

30/03/2022

REAL COMPANY, JORDI LLUIS

***8993**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 7.28kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

9.340,00

4.368,00

0000007081/2023

NEXTG45-3259/2021

30/03/2022

MARIN MONTOYA, AURELIO

***5299**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.45kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

9.848,58

3.270,00

0000007082/2023

NEXTG45-3260/2021

30/03/2022

MAYANS COSTA, ISABEL

***3814**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.45kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

9.721,53

3.270,00

0000007083/2023

NEXTG45-3263/2021

30/03/2022

RIGO BINIMELIS, FRANCISCA ANA

***9932**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 7.28kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

12.592,75

4.368,00

0000007084/2023

NEXTG45-3266/2021

31/03/2022

VICENS ROSSELLO, AGUSTINA

***0581**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.94kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

8.200,00

3.564,00

0000007085/2023

NEXTG45-3270/2021

31/03/2022

HERNÁNDEZ SERRA, ROSA MARÍA

***1501**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de Liti de capacitat 5kWh a una instal·lació d'autoconsum amb fonts d'energia ja existent

5.027,83

2.450,00

0000007087/2023

NEXTG45-3272/2021

31/03/2022

JULIA VIDAL, BARTOMEU

***1882**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.94kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

8.200,00

3.564,00

0000007088/2023

NEXTG45-3273/2021

31/03/2022

SALLERAS TERRASA, CATALINA

***7531**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.94kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

8.493,00

3.564,00

0000007089/2023

NEXTG45-3275/2021

31/03/2022

JUANICO BARBER, LLORENÇ

***9980**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.5kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.521,54

2.700,00

0000007090/2023

NEXTG45-3276/2021

31/03/2022

CHAMP, PHILIP ANTHONY

****6302*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.4kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

8.760,00

3.240,00

0000007091/2023

NEXTG45-3280/2021

31/03/2022

PASCUAL MARTINEZ, SEBASTIAN

***8438**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.6kWp i inversor monofàsic de 3.6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

6.431,00

2.160,00

0000007092/2023

NEXTG45-3281/2021

31/03/2022

PEREZ MARQUEZ, GINES JOSE

***2763**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.96kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.000,00

2.376,00

0000007093/2023

NEXTG45-3282/2021

31/03/2022

DARDER BARCELÓ, ISABEL

***4201**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.95kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.377,00

2.970,00

0000007094/2023

NEXTG45-3284/2021

31/03/2022

PROHENS VIDAL, JAVIER

***3571**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.95 kWp connectada a xarxa

7.415,00

2.970,00

0000007095/2023

NEXTG45-3288/2021

31/03/2022

BOSCH RIBAS, JUANA MARIA

***7104**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 3.96kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.517,00

2.376,00

0000007096/2023

NEXTG45-3290/2021

31/03/2022

CERDA RAMIS, JUANA MARIA

***1347**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.95kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

7.915,00

2.970,00

0000007097/2023

NEXTG45-3292/2021

31/03/2022

AMOR MORENO, MANUELA

***9461**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

lnstal·lació FV 3,96 kWp connectada a xarxa

6.949,01

2.376,00

0000007098/2023

NEXTG45-3296/2021

31/03/2022

POU FONT, MARIA ANTONIA

***8927**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3,96 kWp connectada a xarxa

6.839,00

2.376,00

0000007099/2023

NEXTG45-3298/2021

31/03/2022

POLO GONZALEZ, MARIA DOLORES

***7303**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4,95 kWp connectada a xarxa

8.235,00

2.970,00

0000007100/2023

NEXTG45-3299/2021

31/03/2022

CIFRE LLADO, MARIA DE LAS MERCEDES

***7287**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4,95 kWp connectada a xarxa

7.565,95

2.970,00

0000007101/2023

NEXTG45-3301/2021

31/03/2022

PONS OCHOA, MARIA

***7924**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3,96 kWp connectada a xarxa

6.939,00

2.376,00

0000007102/2023

NEXTG45-3302/2021

31/03/2022

SUREDA MORRO, MATIAS

***0489**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3,52 kWp connectada a xarxa

6.816,16

2.112,00

0000007103/2023

NEXTG45-3304/2021

31/03/2022

ESCUDERO CARIBAÑO, MODESTO

***8112**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5 ,94 kWp connectada a xarxa

7.500,00

3.564,00

0000007104/2023

NEXTG45-3305/2021

31/03/2022

QUESADA COLL, NICOLAS

***9775**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 3,96 kWp connectada a xarxa

6.978,07

2.376,00

0000007105/2023

NEXTG45-3306/2021

31/03/2022

CASASNOVAS MONTOYA, RICARDO MANUEL

***6104**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 5,94 kWp connectada a xarxa

7.025,87

3.564,00

0000007106/2023

NEXTG45-3307/2021

31/03/2022

NICOLAU CABRERA, ROSA MARIA

***1769**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació FV 4.95 kWp connectada a xarxa

7.250,50

2.970,00

0000007107/2023

NEXTG45-3315/2021

31/03/2022

MUÑOZ GARRIDO, JUAN EMILIO

***3337**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 2,40 kWp

4.780,97

1.440,00

0000007108/2023

NEXTG45-3317/2021

01/04/2022

RIUS GARGALLO, SALVADOR

***5048**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 7,28 kWp

10.990,01

4.368,00

0000007111/2023

NEXTG45-3319/2021

01/04/2022

BUSQUETS PASCUAL, MARGARITA

***6265**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 5,46 kWp

7.290,00

3.276,00

0000007112/2023

NEXTG45-3320/2021

01/04/2022

RODRIGUEZ ALGUACIL, ANGEL

***2243**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 3,60 kWp

5.895,00

2.100,00

0000007113/2023

NEXTG45-3321/2021

01/04/2022

BAUTISTA CRUZ, SILVIA

***5738**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 9,90 kWp

13.442,44

5.940,00

0000007114/2023

NEXTG45-3322/2021

01/04/2022

VILA TORRES, CATALINA

***4135**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 6,80 kWp

10.395,55

4.080,00

0000007115/2023

NEXTG45-3329/2021

04/04/2022

TORELLO CARBONELL, JUAN

***8435**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 4,28 kWp en municipi de menys de 5.000 habitants o municipis de repte demogràfic

7.208,86

2.803,40

0000007116/2023

NEXTG45-3330/2021

04/04/2022

MORCILLO FLORES, ANGEL

***3155**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació fotovoltaica de 4.36 kWp

7.825,66

2.616,00

0000007117/2023

NEXTG45-3333/2021

04/04/2022

CANET ROSSELLÓ, MARIA CRISTINA

***6836**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 6,37kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

9.317,01

3.822,00

0000007118/2023

NEXTG45-3334/2021

04/04/2022

RAMIS COLL, MARIA MERCÉ

***0817**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5,35kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

7.766,71

3.000,00

0000007119/2023

NEXTG45-3339/2021

04/04/2022

CRESPÍ BERTOS, JUAN GABRIEL

***5493**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5,85kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

7.990,00

3.510,00

0000007120/2023

NEXTG45-3341/2021

04/04/2022

TORRES CASTILLO, OLGA

***3074**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.5kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

6.500,83

1.322,01

0000007121/2023

NEXTG45-3342/2021

04/04/2022

MUÑOZ ORTEGA, ANTONIO

***7690**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.1kWp i inversor monofàsic de 4kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

6.578,00

2.685,50

0000007122/2023

NEXTG45-3348/2021

05/04/2022

RIERA PLANES, ANTONIO

***3448**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 8.1kWp i inversor monofàsic de 8kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

12.091,00

4.860,00

0000007123/2023

NEXTG45-3349/2021

05/04/2022

CALAFELL OLIVER, ANTONIA

***6438**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 8,06kWp i inversor trifàsic de 8kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

11.646,71

4.836,00

0000007124/2023

NEXTG45-3356/2021

05/04/2022

SANCHEZ RODRIGUEZ, BONIFACI

***4770**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 6,3kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

7.990,00

3.780,00

0000007125/2023

NEXTG45-3357/2021

05/04/2022

ARREZA SUBIRES, FRANCISCO

***6773**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 6,48kWp i inversor monofàsic de 6kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

9.515,08

3.888,00

0000007126/2023

NEXTG45-3359/2021

05/04/2022

VALLORI REINES, SEBASTIÁN

***1150**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5,4kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

7.947,74

3.240,00

0000007127/2023

NEXTG45-3361/2021

05/04/2022

BARCELO ESCANDELL, MIGUEL ANGEL

***2348**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5,34kWp i inversor monofàsic de 4kW instal·lat en coberta i connectat a la xarxa

8.414,80

3.204,00

0000007128/2023

NEXTG45-3374/2021

06/04/2022

RIGO MATAS, JUAN

***9644**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 8.19kWp i inversor trifàsic de 8.2kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

11.990,00

4.914,00

0000007131/2023

NEXTG45-3377/2021

06/04/2022

HOMSCHEID, HANS JOSEF

****0481*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 15.12kWp i inversor trifàsic de 15kW instal·lada en terra i connectada a la xarxa

16.007,09

6.804,00

0000007132/2023

NEXTG45-3379/2021

06/04/2022

SOCIAS POL, MAGDALENA

***6370**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.4kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

9.988,15

3.240,00

0000007133/2023

NEXTG45-3381/2021

07/04/2022

BIANCO CARRILLO, XIMENA

****4008*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 12.6kWp i 2 inversors monofàsics de 9.6kW en total, instal·lada en coberta, connectada a la xarxa i amb repte demogràfic

13.958,87

6.174,00

0000007134/2023

NEXTG45-3383/2021

07/04/2022

ANGLADA COMELLA, ROSA MARIA

***3455**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 2.7kWp i inversor monofàsic de 3kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

5.950,00

1.620,00

0000007135/2023

NEXTG45-3384/2021

07/04/2022

CERECEDA SANCHEZ, JOSE FRANCISCO

***1280**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 4.6kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

5.999,65

2.760,00

0000007136/2023

NEXTG45-3385/2021

07/04/2022

MARI BONED, JUAN

***4994**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 9.81kWp i inversor monofàsic de 10kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

15.515,79

5.886,00

0000007137/2023

NEXTG45-3386/2021

07/04/2022

DELARUE, PASCAL MARCEL ANDRE

****6401*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 5.4kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en terra i connectada a la xarxa

8.390,00

3.240,00

0000007138/2023

NEXTG45-3388/2021

07/04/2022

SOCIAS SOLIVELLAS, PEP TONI

***1269**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 1.82kWp i inversor monofàsic de 5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

3.651,09

1.092,00

0000007139/2023

NEXTG45-3391/2021

07/04/2022

LAGE TESOURO, ANTONIO

***5560**

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Incorporació de sistema d'emmagatzematge amb bateries de Liti de capacitat 5.5kWh a una instal·lació d'autoconsum amb fonts d'energia ja existent.

7.921,87

2.695,00

0000007140/2023

NEXTG45-3393/2021

07/04/2022

MÜELLER, MICHAEL

****9107*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 7.56kWp i inversor monofàsic de 7.6kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

9.667,90

4.536,00

0000007141/2023

NEXTG45-3395/2021

07/04/2022

ALFRED WENDORFF, HORST

****1829*

2023/G/731A01/78000/00/19701/MR021

Instal·lació d'autoconsum fotovoltaica de 7.49kWp i inversor monofàsic de 8.5kW instal·lada en coberta i connectada a la xarxa

12.689,21

4.905,95

0000007143/2023

Documents adjunts