Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció III. Altres disposicions i actes administratius

CONSELL INSULAR D'EIVISSA

Núm. 328695
Delegació de competències del Consell Executiu del Consell Insular d’Eivissa en el conseller executiu del Departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l’Intrusisme, en relació al Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d’una subvenció directa del Consell Insular d’Eivissa a l’Ajuntament de Sant Joan de Labritja amb CIF P0705000H, per a la licitació i l’execució del projecte d’obres anomenat «Nueva glorieta en la intersección de la EI-341 con el camí de Benirràs” (TM de Sant Joan de Labritja)”. (Exp. núm. 2023/3951T)

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Es fa públic, tot de conformitat amb l'article 9.3 de la Llei 40/2015, d'1 d'octubre, de règim jurídic del sector públic, que el Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, en sessió ordinària de 5 de maig de 2023, adoptà el següent acord, en relació al Conveni instrumental regulador de les obligacions derivades de la concessió d'una subvenció directa del Consell Insular d'Eivissa a l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja amb CIF P0705000H, per a la licitació i l'execució del projecte d'obres anomenat «Nueva glorieta en la intersección de la EI-341 con el camí de Benirràs” (TM de Sant Joan de Labritja)” :

«.../...

TERCER. Delegar en el conseller executiu del Departament de Gestió del Territori, Infraestructures Viàries, Ordenació Turística i Lluita contra l'Intrusisme, els abonaments a compte i el pagament avançat de la subvenció. Publicar al Butlletí Oficial de les Illes Balears (BOIB) aquesta delegació.

.../...»

 

Eivissa, 17 de maig de 2023

El cap de servei d'Infraestructures Viàries Antonio Marí Noguera