Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

CONSELL INSULAR DE MALLORCA

INSTITUT MALLORQUÍ D'AFERS SOCIALS

Núm. 319375
Resolució de la presidència de l’Institut Mallorquí d’Afers Socials per la qual s’aprova la llista definitiva de les persones aspirants admeses i excloses del procés selectiu d’estabilització pel sistema de concurs oposició per a l’ingrés com a personal laboral a la categoria adscrita al grup 7 de les places de l’oferta pública extraordinària de la Residència Miquel Mir de l’IMAS per a l’any 2022

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Antecedents

1. Per Resolució de la presidència de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials (en endavant IMAS) de data 30 de novembre de 2022 (BOIB núm. 157 de 3 de desembre), correcció d'errades de 28 de desembre de 2022 (BOIB núm. 170 de 30 de desembre), es varen aprovar la convocatòria, les bases, els temaris i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per a l'ingrés com a personal laboral a la categoria adscrita al grup 7 de les places de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de la Residència Miquel Mir de l'IMAS per a l'any 2022.

2. Mitjançant la Resolució de data 4 d'abril de 2023 es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses, amb la indicació de les causes d'exclusió. D'acord amb el que estableix la Base 7.1 de l'Annex II Bases Específiques de la Resolució de la Presidència de l'IMAS de data 30 de novembre de 2022 aquesta Resolució es va publicar al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i al Portal de Selecció en data 5 d'abril de 2023, atorgant un termini de set dies hàbils comptadors des de l'endemà de la publicació per esmenar el defecte.

3. En data 19 d'abril de 2023 va finalitzar el termini indicat per esmenar i d'acord amb la Base 7.3 de l'Annex II s'ha de dictar resolució en què s'aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses.

4. Les persones aspirants excloses que no hagin realitzat el tràmit d'esmena dins termini es considera que desisteixen de la seva sol·licitud.

Fonaments de dret

I. El Decret llei 6/2022, de 13 de juny, de noves mesures urgents per reduir la temporalitat en l'ocupació pública de les Illes Balears.

II. L'apartat 1 de la Base 7 de l'Annex II Bases Específiques de la Resolució de la presidència de l'IMAS de data 30 de novembre de 2022, per la qual s'aproven la convocatòria, les bases, els temaris i el barem de mèrits del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per a l'ingrés com a personal laboral a la categoria adscrita al grup 7 de les places de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de la Residència Miquel Mir de l'IMAS per a l'any 2022, disposa que les persones aspirants excloses o omeses disposen d'un termini de set dies hàbils, comptadors des de l'endemà de la publicació, per esmenar el defecte. En la publicació d'aquesta resolució, se'ls ha d'advertir que l'Administració considerarà que desisteixen de la sol·licitud si no compleixen el requeriment.

L'apartat 2 de la Base 7 de la referida convocatòria estableix que un cop finalitzat el termini al qual es refereix el paràgraf anterior i esmenades, si escau, les sol·licituds, la Presidència de l'IMAS ha de dictar una resolució per la qual s'aprova la llista definitiva de persones admeses i excloses. Aquesta resolució s'ha de fer pública en el BOIB, en el Portal de Selecció i en el tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS.

Per tot això, i d'acord amb les atribucions que m'atorga l'article 7.2.13 dels Estatuts de l'IMAS (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019),

RESOLC

1. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants admeses del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per a l'ingrés com a personal laboral a la categoria adscrita al grup 7 de les places de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de la Residència Miquel Mir de l'IMAS per a l'any 2022, en els termes que s'estableixen a l'Annex 1 d'aquesta Resolució.

2. Aprovar la llista definitiva de persones aspirants excloses del procés selectiu d'estabilització pel sistema de concurs oposició per a l'ingrés com a personal laboral a la categoria adscrita al grup 7 de les places de l'oferta d'ocupació pública extraordinària de la Residència Miquel Mir de l'IMAS per a l'any 2022, en els termes que s'estableixen a l'Annex 2 d'aquesta Resolució.

3. Declarar decaigut en el seu dret al tràmit d'esmena les persones que no hagin presentat esmena a la seva exclusió en el termini concedit per la Resolució de 4 d'abril de 2023 per la qual es varen aprovar les llistes provisionals de persones aspirants admeses i excloses.

4. Ordenar la publicació d'aquesta Resolució i els seus annexos en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, al tauler d'anuncis electrònic de l'IMAS i en el Portal de Selecció de l'IMAS.

Interposició de recursos

Aquesta resolució no posa fi a la via administrativa i contra ella es pot interposar, d'acord amb l'article 28.1 dels Estatuts de l'IMAS aprovats per Acord del Ple del Consell de Mallorca d'11 d'abril de 2019 (BOIB núm. 67, de 18 de maig de 2019), recurs d'alçada davant el Consell Executiu del Consell Insular de Mallorca, dins el termini d'un mes, comptador a partir del dia següent al de la publicació de la present Resolució.

Contra la desestimació expressa del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en el termini de dos mesos, comptadors a partir del dia següent al de la notificació de la desestimació de l'esmentat recurs.

Contra la desestimació per silenci del recurs d'alçada podrà interposar-se recurs contenciós administratiu davant el Jutjat Contenciós Administratiu, en qualsevol moment a partir del dia següent a la desestimació presumpta (tres mesos des de la interposició del recurs sense que s'hagi notificat la resolució).

No obstant l'anterior, es pot exercitar, si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent. Tot això de conformitat amb la Llei 29/1998, de 13 de juliol, reguladora de la Jurisdicció Contenciosa Administrativa, i de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del procediment administratiu comú de les administracions públiques.

 

Palma, en la data de la signatura electrònica (12 de maig de 2023

La secretària delegada del Institut Mallorquí d'Afers Socials Maria Elena Tur Figueruelo

El vicepresident 1er de l'IMAS Jaume Tortella Cànaves)

 

ANNEX I LLISTA DEFINITIVA DE PERSONES ASPIRANTS ADMESES

Grup 7

- Categoria porter-portera

DNI

Llinatges i nom

***4488**

Abrines Coll, Juana

***0522**

Alcaraz Garnes, Angel

***4017**

Andreu Adrover, Isabel

***7099**

Artigues Martin, Andres

***7001**

Aulet Garau, Guillem

***6212**

Baena Morata, Rosario Angeles

***4114**

Bennasar Santandreu, Isabel

***6670**

Bollullos Robles, Sara

***9340**

Bueno Calafat, Lydia

***1132**

Cladera Crespí, Maria Antonia

***7176**

Cladera Vaquer, Marc

***9097**

Coll Anglada, Juan José

***9382**

Coll Mestre, Maria

***6885**

De Diago Escoda, Bruno Alberto

***0971**

Estrany Sastre, Jaume

***4306**

Ferretjans Gamundí, Damià

***6446**

Fiol Garcias, Maria Antonia

***2163**

Flores Gatica, Lucia Del Mar

***8310**

Galvez Moreno, Sofia

***3651**

Genestra Serra, Jaime Miguel

***0909**

Gonzalez Sanchez, Andrea

***3311**

Llompart Beltran, Barbara

***2681**

Martínez Mas, Jezabel

***6010**

Noguera Ferrer, Pedro

***0274**

Pedrerol Mesquida, Maria Magdalena

***3645**

Pons Garcia, Maria

***2733**

Pueyo Marimon, Valentin

***0739**

Pujadas Frontera, Francisca

***2686**

Quetglas Duran, Antonio

***3326**

Riera Seguí, Miguel

***6933**

Sancho Viana, Cristina

***6312**

Villanueva Flores, María Del Carmen

 

ANNEX II LLISTA DEFINITIVA DE PERSONES ASPIRANTS EXCLOSES

Grup 7

- Categoria porter-portera

DNI

Llinatges, Nom

Causa/es d'exclusió

–--

-------

------

No hi ha persones aspirants excloses