Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE PALMA

Núm. 319287
Departament de Personal. Negociat de Selecció i Provisió. Nomenaments funcionaris de carrera plaça tècnic/a ciències de la informació de l’Ajuntament de Palma

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Finalitzats els processos selectius de la convocatòria pública del concurs oposició pel torn lliure per a la cobertura d'una plaça de TÈCNIC/A CIÈNCIES DE LA INFORMACIÓ, vacant a la plantilla de funcionaris/àries d'aquest Ajuntament pertanyent a l'Escala l'Administració Especial, Subescala Tècnica, classe superior, especialitat Ciències de la Informació, Grup A, subgrup A1, corresponent a la taxa addicional d'estabilització de la feina temporal de l'oferta d'ocupació pública del 2018, publicada al BOIB 161, de 25/12/2018. El regidor de l'Àrea d'Hisenda, Innovació i Funció Pública va acordar el nomenament de les persones funcionaries que han superat aquest procés selectiu.

Per tot l'anterior se nomena funcionària de carrera com a Tècnica Ciències de la Informació d'aquest Ajuntament,  pertanyent a l'Escala de l'Administració Especial, Subescala Tècnica, classe superior, Grup A, subgrup A1, de la plantilla de personal funcionari de l'Ajuntament de Palma a:

DNI

NOM

DECRET

DATA DC

PROCÉS

****629**

LOPEZ RODRIGUEZ, IRENE

6804

12/04/2023

ESTAB.

Contra aquesta resolució, que exhaureix la via administrativa, es podrà interposar per part de les persones interessades recurs potestatiu de reposició en el termini d'un mes davant el mateix òrgan que l''ha dictada (arts. 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu comú de les Administracions Públiques).També poden interposar directament recurs contenciós administratiu en el termini de dos mesos comptadors des de l'endemà de rebre aquesta notificació, davant el Jutjat Contenciós Administratiu (articles 8.1. 14.1.2ª i 46.1 de la Llei 29/98, de 13 de juliol, reguladora de la jurisdicció contenciosa administrativa).

 

Palma, a la data de la signatura electrònica (4 de maig de 2023)

La cap del Departament de Personal p.d. Decret de Batlia núm. 3000, de 26/02/2014 (BOIB núm. 30, de 04/03/2014) Esperanza Vega Terrón