Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció primera. Nomenaments, situacions i incidències

AJUNTAMENT DE SANTA EUGÈNIA

Núm. 318935
Nomenament d'una auxiliar-administrativa, atenció al públic, d'administració general, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs per l'estabilització del personal temporal

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

Expedient: 448/2022

El Sr. Batle, en data 11 de maig 2023, ha adoptat la següent resolució i que es transcriu a continuació:

Decret de Batlia

Nomenament d'una auxiliar-administrativa, atenció al públic, d'administració general, funcionari de carrera de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs per l'estabilització del personal temporal.

Antecedents

1.- Atès que la Junta de Govern Local, en la sessió celebrada en data 24 de novembre de 2022, va aprovar les bases de la convocatòria per cobrir una plaça d'auxiliar administratiu/va, atenció al públic, d'administració general, personal funcionari de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal.

2.-Vista la publicació de les bases al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 155 de 29 de novembre de 2022, així com l'extracte de la convocatòria al Butlletí Oficial de l'Estat núm. 41 de 17 de febrer de 2023.

3.- Vist que per Decret de Batlia 2023-0018 de data 15 de març de 2023, es va declarar aprovada la llista provisional d'admesos i exclosos del procés selectiu, així com el nomenament dels membres del tribunal, i que fou publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 35 de 18 de març de 2023, així com al tauler d'anuncis, pàgina web i Seu electrònica de l'Ajuntament de Santa Eugènia.

4.- Vist que per Decret de Batlia 2023-0029 de data 28 de març de 2023, es va declarar aprovada la llista definitiva d'admesos i exclosos el procés selectiu, i que fou publicat al Butlletí Oficial de les Illes Balears núm. 41 de 1 d'abril de 2023, així com al tauler d'anuncis, pàgina web i Seu electrònica de l'Ajuntament de Santa Eugènia.

5.- Vistes les actes del Tribunal Qualificador del procediment pel sistema de concurs, per l'estabilització del personal temporal.

6.- Vista l'acta del Tribunal Qualificador, de 28 d'abril de 2023, amb relació a l'aspirant declarat apte per haver superat el procés selectiu, les puntuacions obtingudes, la proposta de nomenament de l'aspirant seleccionat.

Fonaments de dret

1.-Bases de la convocatòria per cobrir una plaça d'auxiliar administratiu/va, atenció al públic, d'administració general, personal funcionari de l'Ajuntament de Santa Eugènia, pel sistema de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal.

2.-L'article 2 i les disposicions addicionals primera, quarta, sisena i octava de la Llei 20/2021, de 28 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat en l'ocupació pública.

3.-Els articles 55 a 62 del text refós de la Llei de l'Estatut Bàsic de l'Empleat públic aprovat per Reial Decret Legislatiu 5/2015, de 30 d'octubre.

4.-Els articles 21.1 g) i h) 91, 92 i 100 a 102 de la Llei 7/1985, de 2 d'abril , reguladora de les bases de règim local.

Examinada la resta de documentació que l'acompanya, de conformitat amb la Disposició addicional primera de la Llei 20/2021, de 8 de desembre, de mesures urgents per a la reducció de la temporalitat a l'ocupació pública, i de conformitat amb l'article 21.1 h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, de Bases del Règim Local, l'article 25 del Reglament General d'Ingrés del Personal al Servei de l'Administració General de l'Estat i de Provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris civils de l'administració general de l'estat aprovat pel Reial Decret 364/1995, de 10 de març, així com les bases vuitena i novena que regulen el procediment selectiu.

Resolc

Primer.- Realitzar el nomenament com a funcionària de carrera de l'Ajuntament de Santa Eugènia, com auxiliar administrativa, atenció al públic, escala d'administració general, grup C, subgrup C2, nivell complement destí 13, personal funcionari de l'Ajuntament de Santa Eugènia, per haver superat el procés selectiu mitjançant el procediment de concurs, que consta dins l'oferta d'ocupació pública per l'estabilització de personal temporal a l'aspirant que es relaciona a continuació:

Identitat de l'aspirant

                 N.I.F.

          Punts obtinguts

Jesica Queralt Becerril

              **1108**

                 97,00

Segon.- Notificar la present resolució a l'aspirant que ha obtingut la plaça, comunicant-li que haurà de prendre possessió en el termini de tres dies hàbils a comptar des de l'endemà a la recepció de la present notificació.

Així mateix, se li informarà sobre el tractament de les seves dades personals i del compromís de confidencialitat en ocasió de la relació que s'estableix amb l'Ajuntament.

Tercer.- Publicar el nomenament en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, així com el tauler d'anuncis, pàgina web ajuntament i Seu Electrònica de l'Ajuntament de Santa Eugènia.

Quart.- Comunicar al Registre de Personal, als efectes oportuns.

Cinquè.- Donar compte de la present Resolució al Ple de la Corporació, en la primera sessió ordinària que es celebri, de conformitat amb l'establert en l'article 42 del Reial Decret 2568/1986, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Reglament d'Organització, Funcionament i Règim Jurídic de les Entitats Locals.

Recursos:

Contra aquest acte, que posi fi a la via administrativa s'hi poden interposar, alternativament, els recursos següents:

a) Directament el recurs contenciós-administratiu, davant el Jutjat del Contenciós-Administratiu de Palma, en el termini de dos mesos a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb l'article 46 de la Llei 29/1998, de 13 de juliol, de la Jurisdicció Contenciós-Administrativa.

b) El recurs potestatiu de reposició davant la Batlia d'aquest Ajuntament en el termini d'un mes a comptar des de l'endemà a la publicació del present anunci, de conformitat amb els articles 123 i 124 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

No obstant, es pot exercitar si n'és el cas, qualsevol altre recurs que s'estimi pertinent.

 

Santa Eugènia, a la data de la signatura electrònica (12 de maig de  2023)

El batle Joan Riutort Crespí