Torna

BUTLLETÍ OFICIAL DE LES ILLES BALEARS

Secció II. Autoritats i personal

Subsecció segona. Oposicions i concursos

AJUNTAMENT DE CIUTADELLA

Núm. 318878
Resolució d'Alcaldia número 124 de dia 12/05/202 de delegació a l’Administració de la Comunitat Autònoma, mitjançant l’Escola Balear d’Administració Pública les competències relatives a l’aprovació de les bases i la gestió del procés selectiu per a proveir 7 places d’agent de policia local corresponents a l’OPO 2021 i a l’OPO 2023 de l'Ajuntament de Ciutadella de Menorca

  • Contingut, oficial i autèntic, de la disposició: Document pdf  Versió PDF

Text

L'Ajuntament de Ciutadella de Menorca, mitjançant resolució d'Alcaldia número 124 de dia 12/05/202, va resoldre:

PRIMER. Delegar a l'Administració de la Comunitat Autònoma, mitjançant l'Escola Balear d'Administració Pública les competències relatives a l'aprovació de les bases i la gestió del procés selectiu per a proveir 7 places d'agent de policia local corresponents a l'OPO 2021 (4) i a l'OPO 2023 (3), delegació que inclou la de dur a terme tots els actes materials i jurídics que integren el procediment d'oposició segons les bases de la convocatòria i les normes sobre policies locals i funció pública aplicables, així com totes les actuacions que siguin necessàries per al funcionament normal del procés selectiu, incloses les resolucions de reclamacions i els recursos potestatius de reposició que, si escau, es presentin i que derivin de la fase d'oposició del procés selectiu.

Com a mínim els actes objecte de delegació són:

- Recepcionar i gestionar les sol·licituds de participació i la documentació acreditativa del compliment dels requisits exigits en la convocatòria, així com el cobrament de les taxes que es preveuen en la Llei 11/1998, de 14 de desembre, sobre el règim específic de taxes de la Comunitat Autònoma de les Illes Balears.

- Elaborar les resolucions de les llistes, tant les provisionals com les definitives, de les persones admeses i excloses en els procediments.

- Gestionar l'operatiu necessari per al desenvolupament material dels exercicis.

- Notificar i publicar els actes administratius i les resolucions relacionats amb el procés selectiu.

- Determinar la composició del tribunal qualificador, nomenar-ne els membres i resoldre les possibles recusacions.

- Proposar l'adjudicació de destinacions dels aspirants que superin l'oposició perquè ajuntament corresponent els nomeni personal funcionari en pràctiques.

- Resolució de reclamacions i recursos potestatius de reposició que, si escau, es presentin i que derivin de la fase d'oposició del procés selectiu.

SEGON. Establir que les competències i obligacions que resten i assumeix l'Ajuntament de Ciutadella son les següents:

- Efectuar el nomenament de funcionaris en pràctiques de l‘ajuntament, una vegada conclosa la fase d'oposició i publicada la proposta d'adjudicació definitiva de les places que són objecte del procés unificat.

- Emetre l'informe motivat sobre el desenvolupament de la fase de pràctiques i enviar-lo al tribunal qualificador per tal que el valori, en els termes que estableix el Decret 40/2019, de 24 de maig, pel qual s'aprova el Reglament marc de coordinació de les policies locals de les Illes Balears i es modifica el Decret 55/2017, de 15 de desembre, del Fons de Seguretat Pública de les Illes Balears.

- Resoldre les reclamacions i els recursos sobre el desenvolupament de la fase de pràctiques.

- Fer el nomenament com a funcionaris de carrera de l'ajuntament de les persones que hagin superat la fase de pràctiques.

- Sufragar les despeses que es generin a l'EBAP una vegada executades les actuacions que es descriuen en g) el punt 2. b d'aquest annex. L'EBAP ha de presentar a cada ajuntament la certificació del cost real de les despeses generades i la imputació que correspon a cada un dels ajuntaments participants en el procés unificat de forma proporcional al nombre de places ofertes.

- Publicar en el Butlletí Oficial de les Illes Balears la delegació de la competència. A efectes del que estableix l'article 188.4.b) s'entén que aquesta Resolució suposa l'acceptació prèvia de la competència per part de la consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat.

TERCER. Comunicar aquest acord a la Conselleria de Presidència, Funció Pública i Igualtat i a l'Escola Balear d'Administració Pública per al seu coneixement i als efectes pertinents.

QUART. Sotmetre a la consideració del Ple de l'Ajuntament la ratificació d'aquests acords de delegació, i procedir a la seva publicació en el BOIB.

 

(Signat electrònicamente: 12 de maig de 2023)

L'alcaldessa Joana M. Gomila Lluch